Şimdi Ara

13 Eylül 2010 Pokémonsal Eylem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlarım illa bir eylem yapacaksak zarar verici olmasın bence.Benim şahsi eylemim Pokémon Oyuncuları bölümünde baykuş resimleri koymak.Bakın Şimdi;
    A:Vortex'te Shiny Dialga yakaladım.
    B:
    veya
    veya

Bizim eylemimiz böyle olmalı bence ya da bunun gibi.Çünkü biz Pokémoncuyuz.

Pokémonsal Eyleme Katılacaklar
    1-CrasHh
    2-umutum09
    3-Génésis
    4-wait4u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 11 Eylül 2010; 21:27:22 >

• Hoothoot ve O Rly .. +1
  • Başka gelen var mı eyleme?
  • 34 fakeyle arkanızdayım
    şaka şaka varım ama
  • Varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Şimdi arkadaşlarım illa bir eylem yapacaksak zarar verici olmasın bence.Benim şahsi eylemim Pokémon Oyuncuları bölümünde baykuş resimleri koymak.Bakın Şimdi;
    A:Vortex'te Shiny Dialga yakaladım.
    B:
    veya

Bizim eylemimiz böyle olmalı bence ya da bunun gibi.Çünkü biz Pokémoncuyuz.
    [simage][/simage]
    Pokémonsal Eyleme Katılacaklar
    1-CrasHh

/>

notchowlu unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 11 Eylül 2010; 20:44:31 >

• Magikarpla Slowpokeyi de yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekler misin ?
  • Chatot
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Chatot

Papağan reyis diyosun.
  • Beni de yaz aslında bu resimleri sadece 13 eylülde değil her zaman kullanalım.
  • Arkadaşlar bu tarz konu dışı muhabbetlerinin Pokemon bölümüne taşınmasına izin verilmeyecektir. Bu tarz girişimde bulunan kişilere gereken ceza uygulanacaktır. Haberiniz olsun.
  •  13 Eylül 2010 Pokémonsal Eylem.

@Admin Bey, ben sadece resim yaptım ve yaptığımın yasak veya gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Eğer ki uygun değilse lütfen uyarı vermeden silin resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 11 Eylül 2010; 21:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Beni de yaz aslında bu resimleri sadece 13 eylülde değil her zaman kullanalım.

Katılıyorum.
  • Emre ceza varmış sil beni Yönetici bir sorum var bunu neden yasakladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar bu tarz konu dışı muhabbetlerinin Pokemon bölümüne taşınmasına izin verilmeyecektir. Bu tarz girişimde bulunan kişilere gereken ceza uygulanacaktır. Haberiniz olsun.

Konı dışı muhabbeti değil adminim.Sonuçta Pokémon resmi Pokémon bölümünden dışarı çıkmaz.Sadece 13Eylül için bu konuya katılan kişiler arasında olacaktır.Rahatsız etme söz konusu değildir.
    Not:Eğer rahatsız ediyorsam arkadaşlara değil de bana 13Eylül'deki arkadaşların anısına ceza verebilirsiniz.Ben razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 11 Eylül 2010; 21:18:53 >
  • Adminim hiç pokemon bölümünde takılmıyorsunuz? Emre beni yedeklere al ceza verilmezse yaparım eylem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 11 Eylül 2010; 21:19:51 >
  • Arkadaşlar herşey yerinde güzel. Konu dışı insanların rahatlaması , eğlenmesi ve adı üstünde bu tarz bölümlerin dışında kalan saygısızlık ve terbiyesizlik haricinde her türlü muhabbetin dönebilceği bir bölümdür. Fakat bu ve bu tarz bölümler paylaşım amacıyla kullanmak üzere açılmış bölümlerdir. Ben sizleri anlayabiliyorum fakat o güne dair birşeyler yapmak istiyorsanız üzülerek söylüyorum ki yeri burası değil.

@OMéR

Elimden geldiğince yetkili olduğum bölümlere girip bakıyorum.

@CrasHh

Ben sizlere kendi koyduğum kuralları değil forumun resmi kurallarını söylüyorum. O yüzden benim kendi adıma rahatsız edilmem söz konusu değil. Belirlenen kurallar dahilinde gereken müdahale yapılır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sil beni emre .
  • Saygısız birşey yapmadığım halde Konı Dışı'ndan Kasım'a kadar uzaklaştırıldım.Nedeni komik resim koymaktı.Daha sonra o kural kaldırıldı.Ciddiyetten eser kalmadı.Ben de arada kaynadım.Bu bölümde biz dini ve milli bayramlarımızı kutluyoruz.Bu da Dh için özel bir gün.Biz büyüklerimize ve üstlerimize saygısızlık yapmayız.Sadece 13Eylül'deki üyeler için böyle bir eğlence planladık.Dh bana göre bir vücut gibi bir yerin acısını diğerleri de hisseder.Banlanan arkadaşların kalbimizdeki değerini unutmak istemedik.Eğer bu da yasaksa konuyu kilitleyebilirsiniz ve 13Eylül'de beni 4gün cezalandırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.