Bildirim
13 Günde 400K SP. Stat verilmemiş..Wariormu wizmi yapalım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence bana sat -
Uniq kesmek ve arkana buffer alıp katliam yapmak istiyorsan wizard,Pvplerde kral olmak ölmemek istiyorsan warrior aç.Ben olsam warrior yapardım. -
94 ff BLADE var... -
ben olsam warrior yapardım ^^ pvp si süper .. -
Xbow- dagger -
Arkadasım satmak için olsun oynamak için olsun wizard cleric tavsiyemdir çünkü sen çara sp kasarak gidiyosun wizard cleric yada bard yap ama bard daha mantıklı olabilir hem sp açısından hemde uniqe açısından ama kesinlikle wizz olsun =) -
Warrioru şiddetle öneririm..
Tek eksik yönü uniq sorunudur ama pvpde kolay kolay yatmaz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Donald_Duck
Warrioru şiddetle öneririm..
Tek eksik yönü uniq sorunudur ama pvpde kolay kolay yatmaz..
+1 -
Bu char odindemi odın de ıse 94 lwl f.f blade ının nıck ı ne? -
Pvp için Warrior-Warlock
Unique için Wizz-Cle -
Bana sorarsan Warrior-Warlock yap derim.
100 lvl geldi.Warlock çarlarda (Alt)a basıp herhangi bir çara zehir eklediğinde(combat raze vs.) ve canavar tarafından öldürüldüğünde zehiri basan katil olmuyor. -
Benim 200k sp kasılmış eu int charım var, skiller wizard bard 10 level...ve ben bard taraftarıyım ilerde çoğu zaman bot ile kasıcağım için clericin de gerekli olduğunu düşünüyorum...sizce bard/cleric nasıl bir tercih olur... -
Wizz-Cleric -
warior/warlock! bence tabi herkesin zevkine bağlı birşey hocam! -
ark charı fll str ise sp sıkıntısı olmaz onun için str char önermeyin sp varsa int char -
bencede warrior abi 90 oldugunda acılan buffları dusun 1k ph 2k mg buff u dusun xD -
Kendine sor :) pvp mi seversin? yoksa toplu ekşınlara girmeyi veya unique koşturmayı ?
sonra da karar ver...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X