Hocam alalı 1 sene oldu asla ücret iadesine yanaşmazlar,bir de epey zarar ederim tabii ki.Toz muhakkak fabrikada girmiştir telefon üretilirken,çünkü başka türlü imkanı yok girmesinin.Alındığı ilk günden beri kamera koruyucu ile kullanıyorum ve telefon suya dayanıklılığa sahip,su bile girmemesi lazım.Açık olarak fabrikasyon bir hata olduğu ortada ancak tabii ki Apple Türkiye malının arkasında durmuyor,bunu bir sorun olarak görmüyor,bu yüzden temizlemekle yetiniyorlar.Bazı markalar gibi baştan savmıyorlar en azından yine temizlediler,ilkinde beceremeseler de |
13 Pro Kameradaki Toz (2. sayfa)
-
-
Hocam merhabalar biraz konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın benim de Iphone 12 cihazımda aynı problem var fakat fotoğraftaki toza göre benimkisi daha küçük zor görülebilen cinsten, aslında çizik olabilir diyordum ama son zamanlarda yer değiştirmesinden toz olduğunu anladım. Cihazım 1 aylık garantisine daha 1 yıl 11 ay var. Konuyu açan arkadaşımız sanırım İstanbula gidip Apple mağazasından bu tozu temizletmiş. Ama ben telefonumu Media Markttan aldım ve İstanbula gitmem olanaksız. Aslında dün Media Markt + işlemler kısmına göstermeyi düşündüm fakat hem sıra vardı hem de nasıl tepki vereceklerini ölçemediğim için sırayı beklemedim çünkü genellikle bu tarz mağazaların müşteri hizmeti açısından çok iyi olmadığı söyleniyor. Ayrıca da toz küçük olduğu için takıntılıymış gibi görünmek istemiyorum açıkcası. Apple'in kendi mağazasına göstermek bu tarz baskıları ortadan kaldırırdı ama dediğim gibi. Tozun bana bir zararı yok, zor belli oluyor. kamerayı da etkilemiyor diye düşünüyorum fakat yine de bu tarz şeylerin yeni alınan bir cihazda olması insanın canını sıkıyor ve ister istemez normal olarak çözüm arıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Media Markt + işlemler hakkında bilgisi olan var ise acaba yardımcı olup olamayacaklarını söyleyebilir mi? Veya orjinal ve sorunsuz başka bir yol var mıdır? Hiç yoksa toz yer değiştirdiği için kullandıkça tekrar yer değiştirip girdiği gibi çıkacağını düşünüceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X