Bu durumda ne diyecegimi bilemiyorum Kahrolsun PKK. Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum. Yakınlarına Başsalıgı ve Sabır Diliyorum. Nereye kadar vericez bu Vatan Evlatlarını anlayamıyorum.
İbo şov dansöz oynatarak Diğerleri dedikodu yaparak bi güzel andılar...
allah rahmet eylsın dün gs maçını izlerken öğrendim çok üzlüdüm moralman çoktum resmen allah analarına babalarına yakınlarına sabır versin....
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera
Geç kaldın.
Dün gece tüm ulusal tvler andı zaten.
bir sürü kanal var bazısı şehitleri anar bazısı anmaz
bazı sözler vardır onları söyleyince alkış alırsın bu da onlardan biri
Şehitlerimizi rahmetle anıyor , Yakınlarına başsağlıgı ve sabırlar diliyorum ...
İbrahim tatlı ses mesela dün o kadar kendine karsı ben böyleyim ben söyleyim diyor'e adam o zaman ne dansöz cıkartıyorsun yemin ederim millet napıcagını bilmiyor.Bülent ersoy popstar'da orucluyum 1dk müsadenizle orucumu acayım diyor. suyunu ictikten sonra elini acıp dua ediyor hersey ii güzel de o gögüs dekoltesi de ne yani vallhi millet sasırmış arkadas
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera
Geç kaldın.
Dün gece tüm ulusal tvler andı zaten.
Terörü el altından destekleyen birinden başka ne beklenir ki.Biz de destek verelim,imparator diyerek bağrımıza basalım.
Şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum
Allah ıslah etsin o terörist denen iğrenç mahlukatları
şehitlerimize de Allah rahmet eylesin
Allah ü Teala hepsinden razı olsun mekanları cennet olsun inşaAllah
Teleizyonlardan sadece alt yazı geçmekle yetinen yada onu bile yapamayan tv kanallarına diyecek bir şey bulamıyorum...
Allah rahmet eğlesin çok acı bir durum aileleri için bizimkilerde hala anca lafta icraat yok daha haç kişi ölecek böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme