< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 6 Temmuz 2023; 2:35:25 > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!
-
-
Geçmiş olsun Adana'da yaşıyorum şiddetli şekilde hissettim
1.5 dakika civarı sürdü -
An itibariyle artçı vuruyor iyi sallıyor hala -
Kocaeli sadece lambalardan anladık hiç durmadan sallandı şuan hareketli bi işteyim anlamadık -
Çorum hala sallanıyor ufak ufak devam ediyor -
Çok büyük diyorlar , herkese geçmiş olsun -
Çok geçmiş olsun arkadaşlar umarım herkes ve yakını iyidir. Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık diyorlar. -
Yıl 2023 ,belki de 20 ilde hissedildi. Twitter yardım çığlıkları ile dolu.. Yıkılan binaların videoları düşüyor.
Depremin üzerinden yarım saat geçti bir tane TV de merkez üssünden canlı yayın yok
RTE'yi övme var desem 5785848 defa kameralar kurulurdu. Anca boş goygoy
Rezalet televizyon yayıncılığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 6 Şubat 2023; 4:52:38 > -
Mersin silifke de de çok kötü hissettik umarım tek bir vatandaşın dahi burnu kanamamıştır -
Çok büyük bir deprem ama Twitter hariç bir görüntü haber yok. Yıkım merkez üssüne yakın yerlerde fazladır. -
Twitter da bir sürü göçük altından yardım tweti var. Telefonla bir yere ulaşmak zor AFAD vb yerlere ment atıyoruz. Belki gören olur diye -
ABD gemisi boğaza geldi depremler başladı şimdi ben haarp diyeceğim komplocu olacağım hisseden herkese geçmiş olsun umarım kaybımız az olur mobil hatları meşgul etmeyelim Twitter yardım çağrıları ile dolu allah yardımcımız olsun -
Malatya salköprü civarındayım, Hz.Ali camii ilerisi olan bölgelerde 1-2 bina yıkıldı. Eşya getirebilecek olan gelsin hava çok soğuk, ben iyiyim fakat burda çok zor durumda olan var atkı mont acil -
Çok geçmiş olsun şuan için elimizden gelen sadece dua dualarımız sizinle kış günü çok kötü oldu Rabbim yardım etsin -
hocam teşekkürler eğer malatyada olan tanıdıklar varsa haber edermisiniz evlerinde az hasar olanlar yedek eşya alsınbize olmasa bile baskasına ihtiyac oluyor görüntüleri burdan gorseniz gotham gibi heryer yerle bir oldu suan kac olu var bilmiyorum
-
Hataydayım çok kötüydü arkadaşlar. -
Offf içimizi yaktın şuan hocam yakın da değil ki çıkıp geleyim umarım afad Kizilay hemen bölgeye dışarıda kalanlara yardım eder -
Hocam su an bilincli olarak yaziyorum, deprem cantasi sart. Esyalar paramparca oldu, dolaplar yikildigi icin pantolon giyip cikamadim donuyodum disarda bi arabaya girdim neyse ki. Ayrica ciddiyim 99 dan bu yana gorulen en siddetli deprem bence. 2020 deki depreme de yakalandim bunu 2 ye katlar. Sayilari bilmiyorum ama yuzlerce olu vardir Allahim offf
Yıl 2023 ,belki de 20 ilde hissedildi. Twitter yardım çığlıkları ile dolu.. Yıkılan binaların videoları düşüyor.
Depremin üzerinden yarım saat geçti bir tane TV de merkez üssünden canlı yayın yok RTE'yi övme var desem 5785848 defa kameralar kurulurdu. Anca boş goygoy Rezalet televizyon yayıncılığı |
Kader falan değil, önümüzde Japonya gibi bir örnek var.
|
Tarihe not düşülsün. Bir cumhurbaşkanı asker korkusundan dolayı binlerce vatandaşını ölüme terketti.
|
o siyaset yapmayın diyenlere boydan gireyim (boy 1.86) hep Allah beterinden korusun, birlik olun siyaset yapmayın diyenler yüzünden bu halde bu ülke. Allah beterinden korusun diye diye 25 sene geçirdiler memleket 1 arpa boyu ilerleyemedi. başarılı oldukları 1 tane sınav yok sel yangın deprem hepsi facialarla sonuçlandı 1 Allah kulu çıkıp sorumluluk benim demedi. ama siyaset yapmıcakmısız vay be ne güzel memleket |
Aynen knk devlet ne güne duruyor gibi polemikler çıkartmayalım, nede olsa bu depremler allahın işi. İnşaata elverişsiz olan arazilere imar izni, o kaçak, dayanıksız yapılara sağlam raporu verilmesinin, uzmanlar tarafından yıllardan beri yapılan büyük depremler geliyor uyarıları karşısında hiçbir önlem alınmamasının, ülkeye milyonlarca mülteci doldurulup insanların şehirlerde sıkış tepiş yaşamak zorunda bırakılmasının, ve hatta acil toplanma alanlarının bile imara açılmasının devlet ile ne alakası var? Suçlayacaksak allahı veya kemal kılıçdaroğlu'nu suçlayalım. |
Düzce depreminden beri 1 arpa boyu yol alınmadığının ispatı maalesef. 2 katlı evini yıkıp 10 katlı apartman yapmak için belediye imar işlerine nasıl rüşvet verip partiden araya adam koyması ile övünen aptalların ülkesi burası. |
Ya kardesim birakin bu isleri. Devlet elinden geleni yapmis, sen bunu git hatayda yakinlari enkaz altinda olan vatandaslarin yaninda soyle bakalim ne olacak?
Her yerden yagmalanan boynuna kadar yolsuzluk çukuruna batan devlet butcesini gectim, KKM ile devlet hazinesinden zenginlere aktarilan milyarlari gectim, ulkede hicbir ise yaramayan, bir siyasi partinin uzantisiymis gibi calisan, baskani son model zirhli mercedesler ile dolasan diyanetin 2023 butcesi 36 milyar TL!! Pek cok bakanliktan fazla! Diyanet personelinin sayisi ise 138bin. Bu butce ve bu insan gucu afet yonetiminde harcansa simdiki durumdan daha iyi olmaz miydik? Şartlar bu kadarmis, yok ya? |
Şu rende binasından çıkan algılara bir son verin YETER! Ordu göreve çağrılsaydı şu an bambaşka bir şey konuşuyor olurduk. Devlet elinden geleni yapmışmış, devletin elinden bu geliyorsa ortada devlet falan yoktur, bırakın lan bu işleri. |
Benzer içerikler
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- semerşah hangi cemaatin
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- kürtler atatürk"ü sever mi
- muhalif gazeteler hangileri
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- adima sirket acilmismi
- apple yüz tanıma davası sonucu
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X