Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben karamanda acayip sallandim. Allahim yardım et.Cok büyük deprem oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

Hocam su an bilincli olarak yaziyorum, deprem cantasi sart. Esyalar paramparca oldu, dolaplar yikildigi icin pantolon giyip cikamadim donuyodum disarda bi arabaya girdim neyse ki. Ayrica ciddiyim 99 dan bu yana gorulen en siddetli deprem bence. 2020 deki depreme de yakalandim bunu 2 ye katlar. Sayilari bilmiyorum ama yuzlerce olu vardir Allahim offf

Ben ilk mesajını AFAD a geçtim deprem merkezine bilgin olsun.
  • Hocam keşke Malatya ve çevresinde yakınlarımız olsada sizlere yardım için yönlendirsek umarım şu kış günü giyecek bir şey biran önce bulursunuz çok zor bir durum

Sosyal medya dan gelen görüntüleri görüyorum çok kötü Rabbim göçük altında kalan dışarıda kalanlara yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehmet34

Hocam keşke Malatya ve çevresinde yakınlarımız olsada sizlere yardım için yönlendirsek umarım şu kış günü giyecek bir şey biran önce bulursunuz çok zor bir durum

Sosyal medya dan gelen görüntüleri görüyorum çok kötü Rabbim göçük altında kalan dışarıda kalanlara yardım etsin
    Telefon dışında internet üzerinden mesaj yöntemleri ile AFAD vb yerlere bilgi verin onlar bu bilgileri kullanıyorlar. Biraz önce duyuru yaptılar bu konuda en iyi yapacağımız bu olur.
  • Mersin'de 2 dk belki daha fazla sürdü böyle bir şey görmedim hayatımda. Allah bu kar kışta yardım etsin.
  • Cok kötü sallandik duvarlar hep döküldü ev neredeyse yikilacakti.
  • Artçılar hala beşik gibi sallıyor. Hava aydınlandığında yıkımın boyutu ortaya çıkacak.
    Bir ülkenin hiçbir hazırlığı olmaz mı ya ?

7.5 beklenenin çok üstünde. Eğer İstanbul'da olsaydı haritadan silerdi.
    Hem çok şiddetli hemde 7-8 km altında meydana gelen deprem,duble hasar.
  • Herkese çok geçmiş olsun 7,8 çok büyük. Artçılar bir süre daha devam edecektir. Şu kış gününde hiç iyi olmadı.
  • kangroo kullanıcısına yanıt

hocam selamlar geçmiş olsun, bölgede durum nedir. Yıkılan bina falan var mı silifke çevresinde ya da taşucu tarafında ?

• İç işleri bakanı uluslar arası yardım istiyoruz dedi
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Henüz bir haber yok. Bulunduğum bölgeden gördüğüm kadarıyla bazı bölgelerde elektrik kesintisi var
  • Treth kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Amin. Hocam en iyi şey bilgi kirliliğinden uzak durup Afada bildirim yapmak. Twitteriniz varsa destek olabilirsiniz

• Ben böyle bir şey görmedim şoktayım
  • Saat 4.30da deprem olmuş. Ben 5.30da öğrendim, bir saat öncesinde gizemli cinayet belgeseli izliyordum, sandalye bir kırmaştı, ürperdim. Kedi geldi desen kapı kapalı. Odada da kimse yok. Sandalyeye havlu asılıydı, herhalde ağırlığından sandalyeye çarptığından (nasıl oluyorsa) sarsıldım dedim.

Bir saat sonrasında yani 5.30da deprem olduğunu twitterdan öğrendim. Maraş'ta olmuş ama Çorum'da hissedilecek kadar büyük müymüş yav? Üç dört ay önce de deprem olmuştu Bolu civarında ve ben hissetmiştim (konum Çorum değildi) ama arkadaş bu son iki depremde (yıllar önce hissettiğim iki deprem de dahil) de ben hiç ayıkamadım deprem olduğuna. Fay hattının kırılgan olduğu yerlerde yaşamamam lazım, yoksa deprem olduğunu anlamadığı için ölen ilk insan olacağım.

• eyvah eyvah
  • Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

Çok sayıda ölü ve yaralı bilgisi geliyor. En büyüğü 6.6 olmak üzere 22 artçı deprem meydan geldi.

Geçmiş olsun Türkiye. Bölgede yaşayanların Allah yardımcıları olsun.

• Elazığdan yazıyorum, çok kötüydü. 1.30 dakika sürdü rahat.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.