Sosyal medya çöplüktür… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (4. sayfa)
-
-
Maalesef çok kötü bir deprem olmuş. Çok büyük doğal bir afet. İnşallah tez zamanda, en az zayiatla atlatılır. Depremden bile kendine prim çıkarmaya çalışan kan emici profesör ya da profesörler vs var, madem biliyordun, 1 saat önceden haber vereydin de bu kadar insanımız enkaz altinda olmasaydı, Allah akıl fikir versin diyorum, başka da bir şey demiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanlar deprem öncesi bir ışık patlaması gördüğünü söylüyorlar gerçekten ilginç
- İlk belirlemelere göre 76 CAN KAYBIMIZ var. Kaynak AA
- 550'den fazla yaralımız var.
- 750'den fazla bina yıkılmış deprem kaynağı ve hissedilen illerde.
Deprem bölgesinde hava çok soğuk, dışarısı karlı.
Bilgi akışı FELAKET. Yahu biz internettenmi öğreneceğiz memleketin halini???!!!! Karartmamı yapılıyor, teçhizatmı yok belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Şubat 2023; 7:48:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Elazığdayım . 5 katlı yeni bir binada eviniz var doğukentte . Hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim .
Çok kötüydü .yaralılara acil şifalar, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum .
Yine önlem alamadık ve milyarlarca TL zarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 6 Şubat 2023; 7:50:27 >
Bilgi akışı deyince ismini vermeyeceğim bir haber kanalı sunucusu yanındaki deprem profesörüne şu soruyu soruyor deprem şiddeti çok büyük ama 45 saniye sürdü diyor profesör de daha uzun sürmüş de olabilir diyor
sunucu ısrarla bu kadar büyük depremin 45 saniye kadar sürmesi daha büyük felaketleri de engelledi diyor şimdi internetteki görüntülere bakıyorum kayseri de benim hissettiğim sallantıya bakıyorum rahat 1 dk ve üzeri neden bu kadar uzun sürdüğünü söylemek istemiyorlar anlamıyorum
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst5.asp
- Bilgi güncellendi. Depremin büyüklüğü 7.7!!!
Antepte durumun kötü olduğu söyleniyor. Ben size bişey diyeyim, aynen önceki afetler gibi gerçek durum gerçek ölü sayısı açıklanmayacak. Sağdan soldan duyduğumuzla gördüğümüzle kalacağız.
Deprem yüzünden Suriyede 42 kişi hayatını kaybetmiş, saha ilk veriler bunlar. Yani bizimkiler yine başlamış taksit taksit kayıp açıklamaya!!!!
Türkiye tarihindeki en büyük ikinci deprem. 99 sonrası yapılan binalar nispeten daha sağlam. O da olmasa 99 depremine yakın bir felaket olabilirdi.
DarkWeb Habertwitter“Gaziantep'den #deprem anına ait kamera kaydı. ”https://twitter.com/i/status/1622432202192523264
1,5 dakika sürmüş deprem.
-
99 depreminden daha yıkıcı ve etkili olduğu görülüyor. O zamana göre binalar daha sağlam olduğu için yıkım az. Yabancı kaynaklar 7,9 8,0 veriyor.
Haberin sonunda Mısır'dan bile hissedildiği söyleniyor. Lübnan'da halkın sokağa döküldüğü söyleniyor.
https://www.sondakika.com/dunya/haber-son-dakika-kahramanmaras-taki-7-4-luk-depremden-15609954/
Hatta İtalya'da tsunami alarmı verilmiş!@. https://www.gercekgundem.com/dunya/turkiyedeki-depremin-ardindan-italyada-tsunami-alarmi-410288
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Şubat 2023; 8:13:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yollar fena hasar almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Şubat 2023; 8:17:21 >
-
- Antep valisi sadece Antepte 530'dan fazla binanın çöktüğünü söyledi.
YAHU MİLLETİ DELİRTECEKMİSİNİZ???! MERKEZ ÜSSÜ MARAŞ-ANTEP OLAN DEPREMDE DİYABAKIRDAN CANLI YAYIN VERİYORLAR.... !!!!! GELDE ÇILDIRMA. YAPACAĞINIZ HABERCİLİĞE YAZIK YAZIK YAZIK.
2019'da İzmir 6.6 depreminde 20 bina yıkılıp 115 kişi vefat etmişti. Sadece antepte 530 bina yıkıldı deniyor. Onuda vali diyor. Hesabı kendiniz yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Şubat 2023; 8:26:59 >
Rabbim enkaz altına kalanlara acil yardım
Soğukta evsiz kalanlara çok zor ne yazacağımı bilemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diyarbakır da çöken bina görüntüsü korkunç yapanların Allah belasını versin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X