Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle coğrafyanın da kaderin de.. Allah o bölgedekilerin yardımcısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • behemodh kullanıcısına yanıt
    Kader falan değil, önümüzde Japonya gibi bir örnek var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pusholdertwitter
    “Hatay Valisi: “İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri, polisevi de yıkıldı.””
    https://twitter.com/pusholder/status/1622470831505920005?s=20&t=FlD2XqtkxFJ9WrkyK2CmbQ

• Maraş mahvolmuş durumda. Yeni yapılan yerler bile ciddi hasarlı ama yıkım yok. Eski Maraş'da ise yıkım çok. Ailem o bölgeye yakın yaşıyor, 1.5 dakika sürmüş ki biz İzmit depremini de yaşadık annem çok daha kuvvetli salladı dedi,

Çok geçmiş olsun lakin durum feci ve enkaz çok, ciddi hasar görmüş yerlerde müdahale çok gecikecek bu boyutta hasarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Şubat 2023; 9:41:21 >
  • Çorum'da bile uykumdan uyandım. Hayatımda böyle uzun süren deprem yaşamadım. Bu depremden öte afet. Allah yardımcıları olsun. Göçük altındaki insanları düşünmekten gözüme uyku girmedi.

• Hatay ve Maraş tan düzgün haber ve görüntü yok.

• Suriyede güncel ölüm sayısı 237!

SURİYEDE...

Koca K.Maraş'tan bir tane düzgün veri YOK!!! YIL 2023.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Şubat 2023; 9:30:40 >
  • Tamam dostum din dersini başka yerde ver.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatay’da havaalanı pist yarılmış

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Özellikle eski Maraş denen bölgeyi göstermeye cesaret edemiyorlar.

Nevşin Mengü falan gösterir, en acısı hastaneler de yıkılmış.

• CATDAT'a göre ortalama 11.000-12.000 kayıp olabilir. 25-26.000 bandına kadar çıkabilir (yaralıların hayatını kaybetmesi, hava koşulları, geç giden yardımlar vs) deniyor. 10 milyar dolar üstü bir anlık kayıp, sonrasında ise 50 milyar doları aşkın bir toparlanma süreci bütçesine mal olabilir denmiş yine...

Sayıları okuyamıyorum artık. 25.000 ölü nedir aklımda canlandıramıyorum ! Malatya düm düz, maraştan haber alabilen yok. Lübnan'dan hissetmiş millet, ayağa kalkmış. Artçı depremler bile 6.5-6.8 arasında.

Son yüz yılın en büyük kırılması deniyor. 99'dan daha büyük olabilir deniyor ilk okumalara göre. (depremin ana gücü bakımından, marmaranın nüfusu kayıp için çok daha fazla idi orayı karıştırmıyorlar)

Dışarıdaki analistlerin yorumları böyle. Korkunç !!!

• Arkadaşlar 2 dk sürdü ,yer Malatya. Ben böyle birşey görmedim,çok sallandım ama böylesi olmadı. En son 1,5 yaşında ki kızımı alıp kanepenin dibine çöktük bitmedi arkadaş bitmedi,kolonlar dan ses geldi, şükür attık kendimizi dışarıya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat304h kullanıcısına yanıt

4.17 de olmus .Bitmek bilmedi .Dışarıya çıktık. Tekrar girdik bir daha oldu .6.5 ve 6.6 artçı mi olur ?Allah yardımcısı olsun herkesin .Ama 99 dan beri en vahim olanı buydu bence

• Görüntüleri gördükçe düşünülenden dahada büyük olduğu anlaşılıyor.

• Antikaruh kullanıcısına yanıt

Çok kötü oldu gerçekten ekonominin dibini görürüz artık

• Çoğu kişi şu an enkaz altında maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 7 Şubat 2023; 23:47:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.