Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afad telefon konum servislerinizi açın diyor.
    Bu sayede iletişim anında konumunuz bulunur diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun ülkeme. İnsan gerçekten söyleyecek söz bulamıyor. Ben sadece şunu anlamıyorum; bilgileri saklamak neyimize yarıyor. Neden tam olarak ne durumdayız paylaşılmıyor. Kaç saat oldu deprem olalı, hala neden aksiyonlar alınmadı. Telefon hatları falan 2023 yılına gelmişiz problem yaşanıyor falan. Neden abi.

• Allah yardımcımız olsun. İmkanı olanlar üçe beşe bakmadan yardım yapsın. Lütfen devlet ne güne duruyor gibi polemikler çıkartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 6 Şubat 2023; 10:2:38 >
  • Cok fazla ölü varmis, sayi her dakika artiyor. Cok gecmis olsun, bu kadar buyuk deprem tahmin etmezdim hic.

• Son bilgilerde 2000 binanın yıkıldığı söyleniyor akşama çok ağır bilanço çıkacak çok kötü çok.

• Herkese geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun.

• geçmiş olsun.

göçük var, soğuk var, çok zor.

Allah yardımcınız olsun.

• Vay anam vay :(

Who?twitter
    “Deprem sonrası Hatay ile Reyhanlı yolu…#deprem #sondakika”
    https://twitter.com/who98408150/status/1622481500821405698/photo/1
  • Maalesef büyük bir deprem olmuş. Geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt

Aynen knk devlet ne güne duruyor gibi polemikler çıkartmayalım, nede olsa bu depremler allahın işi. İnşaata elverişsiz olan arazilere imar izni, o kaçak, dayanıksız yapılara sağlam raporu verilmesinin, uzmanlar tarafından yıllardan beri yapılan büyük depremler geliyor uyarıları karşısında hiçbir önlem alınmamasının, ülkeye milyonlarca mülteci doldurulup insanların şehirlerde sıkış tepiş yaşamak zorunda bırakılmasının, ve hatta acil toplanma alanlarının bile imara açılmasının devlet ile ne alakası var? Suçlayacaksak allahı veya kemal kılıçdaroğlu'nu suçlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 6 Şubat 2023; 10:36:10 >
  • Enkaz altından korkunç görüntüler var. İstanbul depreminde neler olacağını hayal bile edemiyorum.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

en sıkıntısıda o zaten düşün yani 20.000.000 üzeri şehir oluşacak kargaşa hayal edilemez

onca çürük binadan çıkacak insan ve cesedi hiçbir sağlık kuruluşu karşılayamaz

onun dışında hırsızı uğursuzu soyguncusu tecavüzcüsü kimin ne yapacağı belli değil

alınacak en büyük tedbir istanbulda nufusun azaltılmasıdır

başka illere zorunlu göç çıkarılmalı başkası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Şubat 2023; 11:56:16 >
  • Ne yazacağımı bilemiyorum allahım sen yardım et vefat sayısı 284 akşama kadar çok ağır bilanço çıkacak gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün İstanbul'a yasayan kişiler bir delilik içinde. Çok büyük bir deprem bekleniyor orada da ve küçüklük bir alanda o kadar çok insan var ki. Zamanımız azalıyor önlem almak için.

Şu an Maraş ve çevresinde yaralarımızı sardıktan sonra riskli bölgeler için mutlaka harekete geçilmeli.

• Ben hayatımda böyle şoka girmedim böyle bir gürültü böyle bir sarsıntı görmedim hala kendimiz gelemedik tüm ülkeme geçmiş olsun rabbim bı daha hiç kimseye depremi yaşatmasin

• Antikaruh kullanıcısına yanıt

hocam yabanci analistlerden link yazabilir misiniz?

• Fatic kullanıcısına yanıt

Yıllarca dbakırda kaldım . Galeria dbakırın ilk avmsi idi . Üstüne de bina yapmışlardı . Hatalı yapılan bina.

• Who?twitter
    “Deprem sonrası Pazarcık Malatya yolu..#deprem #SonDakika #DepremiOldu”
    https://twitter.com/i/status/1622487821155184640
  • bölgedeki vatandaşlar, ev wifi şifrelerinizi kaldırın lütfen.

• 11.000 - 12.000 hatta 20.000 - 26.000 kayıp olacağından bahsediliyor e yuh artık arkadaşlar bunlar feci rakamlar arkadaşlar hiçbir zaman gerçekleşmeyecek rakamlar bu gibi rakamlar üzerinden milleti telaş ettirmeye lüzum yok maalesef acı kayıplarımız oldu olacak ancak abartıya kaçmak hiç kimsenin yararına değil.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.