< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Şubat 2023; 9:43:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (7. sayfa)
-
-
Hocam binlerce enkaza ulaşacak ne iş makinen ne ekibin var,
Mesele o kadar enkaz olmamasını sağlamak, çok zor durum çok,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değilde dün akşam Twitter sitesinde gündem olan tt lerde haarp vardı ve çoğu tweet ise şu İstanbul da abd gemisi için idi
-
Depremin merkezi Diyarbakıra 270 km uzaklıkta, sanki deprem merkezi Diyarbakır gibi yayın yapıyor kanallar. Kayseri'ye 200 km, Sivas'a 250 km. İlginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 6 Şubat 2023; 9:47:13 > -
Çok büyük geçmiş olsun. Umarım ülke olarak en az kayıpla atlatırız.
-
Hatay da MKÜ civarında durum nasıl birkaç arkadaşım varda orada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıl 2023 afad binası yıkılıyor hadi onu geç
Afad Diyarbakır için oradaki vatandaşlara telefon hatlarını meşgul etmeyin diyor ek baz istasyonları kurdurmak gsm şirketlerin yok balonla yok drone ile ilave baz isyasyonu olayına ne oldu hala depremde çöken şebeke varsa vay hallerine
Olanı söyledim sana dün gece bir zat şahit oldum Twitter a girince 1. Gündem haarp idi ve içine girince de İstanbul’da geminin ne işi var filan yada şu haarp hakkında tweetler vardı çoğu kişiden bu konu üzerine deprem olmasa saçma gelebilir idi ama hemen ondan sonra deprem olması tesadüfen oluşunun yüzdesini düşürür
Çok büyük geçmiş olsun
-
Hatay’da tanıdıkların bina yan yatmış. Karşı bina çökmüş
bence adamlar depremi önceden tespit edebilen bir teknik geliştirdi deprem olma olasılıgı yüksek zamanlarda geliyorlar deprem oluncada bu algıyı kasıyorlar
deprem tetikleyebilecek bir silah zannetmiyorum olsun ya da yapay deprem yapabilecek bir silah
-
Depremi önceden bilecek, tespit edecek teknoloji şu anda Dünyada hiçbir yerde yok. İstanbul'da deprem olacak dediler, İstanbul hariç her yerde deprem oldu. Yok 3 gün önce söyledi, yok söyle oldu, böyle oldu vs vs. Boş boş konuşmaya, yazmaya gerek yok. İnsanların acısı üzerinden prim yapmak en çirkin şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 6 Şubat 2023; 9:57:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yar ve yardımcımız olsun milletçe 🙏🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Twitter girmiyor engel mi attılar
Twitter yardım mesajları ile dolu insanlar enkaz altından yardım çağrısında bulunuyorlar , durum göründüğünden daha vahim , bence gölcük depreminden daha fazla ölüm olacak gibi
-
çok kötü olmuş maraş birkaç videoyu gördm. Binleri geçer maalesef ölü sayısı
-
Bak buda olabilir evet bende öteki yüzünden oldu demiyorum yada o gemi deprem üretti demiyorum benim tek bildiğim gece uyumadan söyle gezinti yaptım
Twitter açınca araya girip günlük keşfet karşıma geldi gündem olarak 1. Sırada haarp vardı merak ettim girdiğimde İstanbul da yok abd gemisi ne işi var tarzı yazılar fotoğraflar idi sonra zaten 2-3 gibi uyudum sabah 8te kalktım deprem olmuş ee hemen tabii aklıma dün gündem olan haarp gelecek
tamam deprem olmasa anımsamaz bile insanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X