Şimdi Ara

13 şubat ehliyet sınavına girecekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sTaTicOcO

quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

68 trafikten kaldım yarın snava gircem

mesela bu sınavda 2 tanesini geçtik birinden kaldık sonra tekrar sınava girip sadece kaldığımız dersi doldurup mu veriyoruz?Yoksa yine 3'ünü birden mi veriyoruz?

Kaldıgını vereceksin. Bende yarın giriyorum inş. güzel geçer. Gireceklere başarılar.

• Kemalhasoğlu lisesi Bahçelievler :S
  • dolanmayın buralarda çalışın lan şunun şurasında 13 saat kaldı
  • Hadi diyelim sınava girdin geçtin,daha bunun direksiyon sınavı var,kurstan belge almak sonra gidip para yatırmak sonra yine kursa gitmek sonra kan aldırmaya gitmek sonra sağlık raporu alması var,sabıka kaydı alması var sonra emniyete gidip parmak izi vermek üstüne para vermek var sonra ehliyet alınıyor.
  • Çıkmış sorulara bakcam sitelere giremiyorum.Yoğunluk var.

Motora yeni başladım
  • 1 haftadır manyak kastım.umudum var alnımın akıyla vericem sınavları herkese başarılar
  • Bende Nisan'daki sınava giricem hayırlısıyla, Nisan'daki sınavdan ne kadar süre sonra ehliyetimi elime alabilirim acaba ?
  • Adana Sunar Nuri Çomu Lisesi inşallah başarılı bir şekilde geçerizde kurtuluruz ilk seferde Herkese BAŞARILAR...
  • yarın 11 de giriyorum izmir evka 3 te yarısmacı arkaaslara basarılar diliyorum fakat geçeceğimi sanmıyorum inş. kafa hoca gelirde yapar güzellik yoksa geçemem heralde temin test falan çözdüm durum cok iyi değil 70 i geçiyorum ama yinede korku var ayrıca kafam yarın 2 yerde olucak sınavdan cıkıp taksiye atlayıp maça yetişmem gerek hangisine konsantre olucamı bilmiyorum ya hayırlısı
  • Sınavı yaptık geldik bakalım 2 hafta sonra sonuçlar açıklanınca görecezİnşallah hepsinden tek seferde geçebiliriz...
  • evet millet nasıl geçti?Benim en çok güvendiğim motordu fakat çok zorlandım valla
  • Hadi geçmiş olsun arkadaşlar. Ben bir önceki sınavda geçmiştim. İnşallah sizler de geçmişsinizdir.
  • Sağol işallah geçmişizdir fakat motordan ya 1 soruyla kaçırdım yada bir soru ile kazandımtam ortadayım herşey olabilir
  • bende geçerim inş kolaydı sorular
  • Motordan sadece eski sorulara bakmıştım ama bayagi zorlandım
  • ben sadece motordan girdim inşallah geçmişimdir ya şimdi içime bi kurt düştü...

yağ kontrolü falan vardı orda yağ seviyesini kontrol ediodk dmi?
  • hayırlısı olsun. bende girdim ilk yardım ve trafikte zorlanmadım ama motorda heralde ya 1 soruyla kazanırım yada 1 soruyla gümlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

ben sadece motordan girdim inşallah geçmişimdir ya şimdi içime bi kurt düştü...

yağ kontrolü falan vardı orda yağ seviyesini kontrol ediodk dmi?

Evet. İlk girişim inşallah geçmişimdir hepsinden.
  • Benimde epey iyi geçti 85 90 dan aşşagı gelecegini sanmam(2 sene önce ceza niyetine bir tatili sanayide geçirmenin epey faydası oldu)
  • Nedense bana en kolayı motor geldi hemen bitirdim. Sadece 2 soruda falan takıldım. Trafik de beklediğimden çok kolaydı. Sağlıktada 5 soruda falan durakladım şöyle bir. Sonuç olarak büyük ihtimal geçtim. (İnşallah) Daha sonrası var bunun ya. Sonuçlar kaç hafta sonra açıklanıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.