Bildirim
13 şubat ehliyet sınavına girecekler (4. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hemen indiriyorum soruları bi kontrol edeyim bari. -
Ehliyet sınav puanlarınız:
Trafik Puanınız : 92
Motor Puanınız : 80
İlkyardım: 86.6666666667 -
arkadaşlar ilkyardımdan kalıcam sanırım.diyelimki kaldım tekrar kursa gitmeme gerek varmı nasıl olcak o iş -
kursa gitmene gerek yok 90 tl yatırarak sadece ilkyardımdan girersin sınava. -
peki direksiyon nolucak?şuan gittigim kurstan direksiyon sınavına girsem sonra ilk yardım sınavına girsem olurmu? -
tam olarak bilmiyorum ama ilk önce geçemediğin dersi geçip sonra direksiyona gireceksin.Yani 17 nisandaki sınava girip ilkyardım dersini geçip marta mayısta direksiyona gireceksin.
Allah yardımcın olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: x264
peki direksiyon nolucak?şuan gittigim kurstan direksiyon sınavına girsem sonra ilk yardım sınavına girsem olurmu?
Olmaz arkadaşım. Öncelikle kaldıgını vereceksin sonra direksiyona gireceksin. -
arkadaşlar bende yeni yazılacağım sormak istediğim sınav harcı ne kadar ve nereye yatırdınız ve direksiyon sınav harcı ne kadar ve nereye yatırdınız bankayamı sürücü kursuna mı teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X