230 kişi daha banlandı ve 5-13 Temmuz arasında 2074 hileci banlanmış oldu
Oh oh içim açıldı böyle hileciler banlanınca Bu arada tek başlıktan açsan daha güzel olurdu takip etmesi falan belki şikayet ederler diye dedim
Bu payLaşımLarın içiN tşKKr eDerim
inŞ. Koxpsuz Bir iona oLucak
temizlik güzeldir
Hakettilerse iyi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: SroKO
Oh oh içim açıldı böyle hileciler banlanınca Bu arada tek başlıktan açsan daha güzel olurdu takip etmesi falan belki şikayet ederler diye dedim
bende öyle düşündüm ama çok kişi var konu epey uzun olur zaten burda yazdıgın postlar eklenmiyor kimsenin şikayet ediceğini düşünmüyorum.Şikayet olursa açmam birdaha zaten.
Ben Akarada oynuyorum ancak asla tam koxpsuz bir akara görmedim göreceğimide sanmıyorum adamda 83 warrior var ama hala seri pot kullanıyor sh kullanıyor adam plat pre ve k2 nin sitesinden sürekli alışveriş yaptığı için banlanmıyor.. ayrıca ben 12 lvl adamın elinde +7 raptor görüyorum onu çıkarıyor shard takıyor böle usko olcaksa ben oynamasam daha iyi ya.. olmaz böyle oyun.
off ya bu GM lerde hic insafda kalmamış önüne geleni balıyolar off ben nasıl banlanırım ya durduk yere deli olcam altı üstü paramun partisinde koxp yapıoduk yaff :) ama sadece kendi kendine ates edio koxp o kdar bide o arada GM tarattık acaba ondan mı oldu :)
raptoru çıkartıp shardı nasıl takıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme