Şimdi Ara

13 Yada 14 Inch Notebook Tavsiyesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar taşınabilirliğe ve hafifliğe önem verdiğim için bu ekran tiplerinde 1500 TL ortalama fiyata iyi bir notebook arıyorum ama pek seçenek bulamadım. Sizlerinde tavsiyesine ihtiyacım var. Linkde verirseniz çok sevinrim, teşekkürler...

• acer timeline capella serisi yakında çıkacak eğer aceleniz yoksa biraz bekleyip hem 8 saat şarj süresi hem de i3 i5 işlemcili modelleri geliyor. sanırım 1 aya kadar piyasada olur. i3 işlemcili modeli sanırım istediğiniz fiyat aralığında olacaktır.

eğer acil lazımsa 13.3" lik acer 3810tgyi öneririm. bir de bazı serileri mikrofon kablosu için geri çağrıldı. bizzat kullanıyorum ürünü ve başka laptop düşünmem bile. servise geri çağırma için göndermedim de bir sıkıntısı da yok açıkçası. ağırlık olarak 1.6 kilo 1"ten de daha ince bir laptop. bu arada vista home premiumda sinir edici bir yavaşlığı vardı. fakat windows7 home premiuma geçince bir sorunu kalmadı. bir de bios updatelerini yapmak şart.
    asus ux50 de aynı segmentte bir ürün ama 15.4" inç ve 2.51kg ağırlık olmamış. dell in o modeli daha performanslıdır ama şarj süresi olarak 3 saat ancak götürür.

quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Arkadaşlar taşınabilirliğe ve hafifliğe önem verdiğim için bu ekran tiplerinde 1500 TL ortalama fiyata iyi bir notebook arıyorum ama pek seçenek bulamadım. Sizlerinde tavsiyesine ihtiyacım var. Linkde verirseniz çok sevinrim, teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.