Şimdi Ara

13 yaşındayım boyum 151 uzaması için ne yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer 20 21 yaşındaysan veya büyüksen ben zaten 170 civarında olmaktan korkuyorum 150 kalmaktan değil
  • kardesim git basketbol oyna. sen beni dinle.
  • Killer-Half Life kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım 174 boyum var hiçte dert etmedim.düzgün beslenin gerisi gelir.uykunuzu alın,geç saatlere kadar oturmak hiçbişeyi kanıtlamıyor.beyninizi boşboş şeylerle meşgul etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer-Half Life

YANLIŞ ANLADINIZ BOYU 130 OLANLAR UTANMIYORLAR MI DEMEDİM 13 YAŞINDA 180 OLAN VAR UZAMAK İSTİYORUM DİYOR ONLARA UTANMIYORLAR MI DEDİM

kardeş paso basketbol oyna

hatta basket kursuna git

hatta takıma gir

basket oynaya oynaya göreceksin boyun nasıl uzayacak..

ha bu arada süt içmeyi unutma...
  • Dendiği gibi daha ergenlik çağına yeni girmişsin birden boy atarsın merak etme. Bunu desteklemek için yapabileceğin şeyler; iyi uyku çekmek, günde en az 8 saat uyumalısın, biliyorum yaşında fastfood aburcubur biraz popüler ama en azından evdeyken düzgün beslen. Kahvaltılarını geçiştirme. Proteinli yiyecekler tüketmeye dikkat et. Ağırlık sporları ile uğraşma. Basketbol, voleybol, hentbol tarzı sporları tercih edebilirsin. En önemlisi gerçekten bunu kafana takma ne demişler devede de boy var ama.. :)
  • Arkadaşlar etkili olduğu yorumlarını gördüğüm için boy uzatma formülü kitabını alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefim sene sonu 160 :D

• Saka mi bu

• Sene sonu dedigim haziran 2015

• bende ergenlik öncesi kısa boyluydum ama ergenlikte birden boy atmıştım.belki sende birden boy atarsan dizinde beyaz çizgiler çıkabilir.doktora gidince öğrenmiştim birden boy atınca öyle izler kalıyormuş.
    şimdiki zamanda çoğu kişinin uykusu düzensiz bence buda önemli bir etken bana kalırsa.ben senin yaşlarındayken akşam 8 - 9 gibi nerede olursam olayım uyurdum.sabah 7 gibide okul için kalkardım,haftasonunda ise 10'a kadar uyurdum.
    5 yaşından beride aklına gelebilecek her teknikte salon sporuyla uğraştım ve halada devam ediyorum,onlarında faydası olmuştur.okulun hentbol takımında 6 yıl oynamıştım ilkokuldayken,ayrıca şehrin basket ve futbol takımlarında da oynamıştım ama takım oyunu bana göre değildi bu yüzden sıkılıp bırakmıştım.şuan 20 yaşındayım 1.86 boyum var.kendimi uzun biri olarak görmüyorum ama türkiye ortalamasının üstündeyim.

yani kısaca tavuk gibi uyu ve sevdiğin bir aktiviteyle uğraş gerisi gelir

• Her gün yatmadan önce yarım litre süt iç, miden alıyorsa 1 litreye kadar zorla

Ama her gün aksatmadan yapacaksın.

Artı olarak yaz aylarını iyi değerlendir. Yüzme + basketbol.

Son olarak da uzayamazsan da üzülme bu işler genetik çoğu
  • Kanka 151 sin sevin 13 yaşındayım 143,üm delirecegim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.