Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
7
Favori
51.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diode'u bozumuş ya bir tanesinin. Uğraşmak istemedim artık. Yeşil olan sağlam duruyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Lazerli maganda askere gitti galiba
    11 Ocak da döndüm kanka.
  • Kendi çapımda dinazor sayılırım 2011

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Nette bir yerde duruyordur hala ? yoksa da arşive bakayım etiketle özelden atayım benim arşivde kesin vardır. Bu arada sen em orayı diyen arkadaş değil misin ? Neydi ya konu adamın biri küveti mi neyi tıkanmıştı galiba öneri mi ne istiyordu öyle birşey.
    evet benim, banyo gideri tıkanmıştı, nasıl açarız falan diyordu

balık konusuda googlelayınca direkt cıkıyormuş zaten. video duruyor linktehttps://forum.donanimhaber.com/edaisy-i-hatirlayan-var-mi-meshur-balik-yutan-kiz--131718185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Ocak 2019; 21:55:37 >

• bir eleman vardı, baya komik hikayeler anlatıyordu. nick sanırım V ile falan başlıyordu kimdi o ya. konuları duruyorsa tekrar bir okuyalım
  • Katılım zamanı: 25 Şubat 2005 forumu kullnamya başladıktan çok sonra üye olmuştum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

Hatirlamazmiyim hocam ,musavir vardı fatih vardı,kaan2001 daha bir sürü üye eskiden ne incelemeler yapardık faydalı olurdu ama artik eski tad yok eskiler eli ayağı çekti yeniler zaten genelde gereksiz egolu ve maalesef bilgisiz ve ben haklıyım havasında oldugundan insanın foruma yazası bile gelmiyor.

Ayrıca evet biz daha cok dahili bileşenlerde olduğumuzdan bizi çok kişini n bilmemesi normal.

Alıntıları Göster
    rubisco vardı bi de hatırladığım kadarıyla. donanim mimarisi konusunda falan sayfa sayfa yazılar yazardı. az bilgilendirmedi bizi. artık ugramıyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

2005 ten beri uyeyim. Sahi bi TuVnErA vardi noldu? :)

geçenlerde şu ss aklıma gelmişti de, arayıp bulmuştum. dursun şurada
  • çocukları pistten alın

üye listesini inceledim. benim zamanımda piyasada olmayan şirketlere bile hesaplar verilmiş.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Ocak 2019; 22:10:52 >
  • yalnız kimse sedat abinin bahsini açmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Ocak 2019; 22:19:45 >

• 17 Mayıs 2006
  • şubat 2006 dan selamlar oto genel le başladığıö yolculuk devam ediyor Allah nasip ederse bakalım bir 13 sene sonra daha bu forumda olabilecek miyiz ?
  • 22 Ekim 2004
  • Benden daha eski var mı ? Çıksın orataya :D
  • 2005 den beri buradayız
  • Katılım zamanı: 7 Ocak 2004
  • 2005 Nisan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Aralık 2004, bunca yıldır üyeymişim, okuyabiliyorum ama yazamıyormuş gibi 6 mesaj atmışım bu kadar zamanda, bu ortalama ile 15 yıl sonra 12 mesaj iyi bence (: iyi de yazıyormuşum aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

rubisco vardı bi de hatırladığım kadarıyla. donanim mimarisi konusunda falan sayfa sayfa yazılar yazardı. az bilgilendirmedi bizi. artık ugramıyor herhalde

Alıntıları Göster
    Rubisco bu yakınlarda birine cevap yazmıştı iki sayfa

eskiden incelemeler yapardık güzle olurdu şimdikiler gibi herkes işkembeden sallamaz ciddi birşeyler yapardı.

teeee 2009 da hd 4870 ile kasıp physx çalıştırmışım o geldi aklıma ...

https://www.youtube.com/watch?v=L5iTbpAQPpo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 15 Ocak 2019; 23:9:12 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.