Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.080
Cevap
7
Favori
52.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bu hesapta 10 yıl

• 12 yıl

• 12 yıl burda 14 yıl banlanan diğer hesapta çocukluğuma denk geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 19 yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlanıyoruz la

• 2002 2006 üye olmadan pasif takıldım. 2006 da üye oldum.

pasif üyeliği sayarsak 21 yıl.

aktif üyelikle beraber 17 yıl.

• Üye olduğum zamana dönebilsem keşke. 10 sene olmuş ama nasıl zevkliydi. Hem hayatım hem de burası…

• Vay be 15 yıl olmuş. Zaman ne de çabuk geçiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2007 16 Yıl

• 2004 sanırım ben de 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozdil -- 1 Eylül 2023; 19:28:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olma mı be ya

• @mchief

Teğmen

16 Aralık 2004

Tarihinde Katıldı

• 2005 de ben. 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2005
    20 yil olmus
    Aslinda yonetim nickin yanina 10 yila bi yildiz verse uyelere 2 yildiz alirdik rutbe gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 27 Şubat 2025; 21:47:44 >
  • Bende de böyle yazıyor zaman su gibi akıp geçmiş vay be...

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar.
  • 18 yıl olmuş vay beee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 5 Mart 2025; 16:4:45 >
  • good old dayzzzzzzzzzzzzzzzz !

• O yıllarda Genel hayata dair merak ettiğim ne varsa internete yazar sonuçlarda dh konularını görürdüm gözüme takılırdı donanımhaber, sonraları neyi merak etsem atıyorum klavye neden çalışmadı diye yazar hep sonuna da dh yazardım ve ne hikmetse gerçekten de benle aynı sorunu yaşayıp konu açan biri mutlaka olurdu bu hiç şaşmazdı neredeyse ve bu beni o zaman altın bulmuş kadar sevindirmişti, zihinsel orgazm yaşatıyordu bana bu durum , sonraları abim de bilgisayarcı dükkanında çıraklık yapıp mesleği öğrenmeye başlamıştı ama çoğu şeyi bilmezdi ben de ona ne sorunun varsa google'a yaz sonuna da dh yaz demiştim ve tamir ederken yaşadığı ne sorun varsa oradan şıp diye buluvermişti e ben de gururlanıyordum bu yöntemi ona gösterdiğim için. 13 yıl olmuş belki bi 3 4 yıl da üye olmadan takılmışımdır dhde, o zamanlar liseliydik keşke hep öyle kalsaydım :) akşam üstü bilgisayara girme sırası vardı kardeşlerimden pcyi devraldıktan sonra annem çay yapar önüme koyardı belki biraz ders göz gezdirir sonra dh konudışında milletin açtığı konuları okurdum ne keyifliydi, herkesin farklı değişik konuları vardı ... şimdi ise düştük bi para kazanma belasının peşine sahi ya çocukluğum olmasa da gençliğimin en güzel seneleri geçti burada . Nasılda geçti onca yıl onca insan ? Eski arkadaşlarım ... Lise aşkım defne sana ne oldu kim bilir. Sanki ben değilde başkası yaşadı o güzel günleri diğer türlü olamaz, diyor ya üstad hiç mi anlamadın oğlum insan bilir ne yaşadığını yaşarken anlamadın mı sen ne kadar yaşadığını arada 10 yıl var !

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.