Helal olsun reis iyi hatırladın valla. N79 duruyor hala iş yerinde hoparlöre bağlayıp radyosundan faydalanıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Helal olsun reis iyi hatırladın valla. N79 duruyor hala iş yerinde hoparlöre bağlayıp radyosundan faydalanıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hic unutmadim ki o gunleri,dokunmatiklerin hicbirisi o o cihazlarin zevkini vermedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 26 Temmuz 2020; 4:50:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde 12 13 yıl oldu sanırım. |
ozanlar forum çok güzeldi be çıkamadım konulardan, konu dışında ps konusunda filan |
O zamanlar da sevmezdim, üye bile olmamıştım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Temmuz 2020; 12:49:49 > |
Ne çok eski varmış. Okudukça mutlu oldum. Bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordum :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 24 Kasım 2020; 4:8:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benimde 14 yıl olmuş vay be! |
|
|
28 Ağustos 2006 Athlon 3800+ lara DFI anakart ile 3GHz OC yaptığımız seneler... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
04 Haziran 2014 Zaman ne çabuk gemiş |
Şubat'ta 13'ü dolduruyorum bende. :) 2009 şubat'ta katılmışım öncesinde de misafirlik olarak geçirdiğim zamanlar vardı tabi. |