Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.075
Cevap
7
Favori
51.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Helal olsun reis iyi hatırladın valla.

N79 duruyor hala iş yerinde hoparlöre bağlayıp radyosundan faydalanıyoruz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Hic unutmadim ki o gunleri,dokunmatiklerin hicbirisi o o cihazlarin zevkini vermedi.

• SA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 Şubat 2008 diyo benimde ☺️ bayada zaman geçmiş vay anasını. Ozaman yeni PC almıştım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 26 Temmuz 2020; 4:50:56 >
  • O kadar olmasa da bi 10 yılı doldurduk 😇

• Haziran 2005' ten bir mesajda ben bırakayım. Bi bakıp çıkiym den üyeliğe 2.5 sene geçmişti. Üyelikten bugüne de 15 yıl geçmiş. Motorola E398' e win port atarken nerelere geldik. :)

• Benimde 12 13 yıl oldu sanırım.

• ozanlar forum çok güzeldi be çıkamadım konulardan, konu dışında ps konusunda filan

• O zamanlar da sevmezdim, üye bile olmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Temmuz 2020; 12:49:49 >
  • Ne çok eski varmış. Okudukça mutlu oldum. Bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordum :)

• 2009
    Ps2 de oyun oynarken bir gun arkadasim ps3 te uncharted2 diye bi oyun varmis gametrailers da gordum. Onu oynayak cafe de dedi
    ben de ulan saati 3 tl (cunku normalde pc de yarim saati 50 kurustu hani ordan hesap edin 2,5 tl ye , o zamanlar magnum dondurma alabiliyorduk hem de hayvan gibiydi ye ye bitmiyordu. 2,5 kilo kola 2,5 tl idi . 3 tl pahaliydi ) 50 kurusluk tadim cekirdek hic abartmiyorum bugunun 5tl lik paketine esdegerdi.

Yine 2,5 tl ye tam 5 tane panda dondurma alabiliyorduk. 50 kurusluk doritos cipsi yine 5 tl ye geliyordu. Megaboy doritos cipsi 2,5 tl idi . Maksimum yani 😂

Cafeye girdik, ps2 deki 480 p den 720p dokulari 46 inc te gorunce biz bi seey olduk. Yamulduk adeta. Uncharted2 nin de tam da tren sahnesi geldi. Yani hayatimda boyle bir sey gormemistim.

1 yil sonra ise baslayip 830 tl ye ps3 slim 250 gb kutulu gow3 almistim teknosadan.

Sonra ps3 nedir nasil yapilir falan ilan derken burayi buldum. PS bolumunde ICO diye bir uye vardi.Tum yazilarini renkli yaziyordu, hostu cok kalabalikta degildi.
    Sanki boyle elite uyesi gibi oldugunu hayal edin. Oturakli yorumlar vardi.
    Sirf PS icin uyelik acmistim. 2009 dan once uyeliksiz okuyodum 😂
    Sonra muhabbet vs derken aradan gecen 11 sene

Yine de forum kulturu guzel bir sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 24 Kasım 2020; 4:8:18 >

• 2004 yılı üyesiyim. Aslında daha öncesi sanırım 2000 li yıllar darkhardware üyeliğim var. Şimdi kapandı iki foruma da aktif katılırdım. İlk teknoloji maceram atari. Ondan sonra 93 lü yıllar Amiga 500 almıştı babam hiç unutmuyorum dünyanın en güzel günüydü hele ilk çalıştırdığımdaki o kokuyu unutamam.
    Street fighter oynatamamıştı gidip Gaziantep irfan bilgisayardan 2 yıl para biriktirip 512 byte ram almıştım :)
  • Benimde 14 yıl olmuş vay be!

• Rasyonel Hayvan kullanıcısına yanıt
    2010 :)
  • Benim de 12yıldan fazla olmuş.
    Artık hepimize amca diyorlar
  • 28 Ağustos 2006

Athlon 3800+ lara DFI anakart ile 3GHz OC yaptığımız seneler...

• MySun kullanıcısına yanıt
    Vay be nerden nereye DFI Lanparty

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz daha ....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 04 Haziran 2014 Zaman ne çabuk gemiş

• Şubat'ta 13'ü dolduruyorum bende. :) 2009 şubat'ta katılmışım öncesinde de misafirlik olarak geçirdiğim zamanlar vardı tabi.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.