Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
7
Favori
51.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

2008 ilk hesap.. 4. sınıf öğrencisi 10 yaşında bir ben Otomobil genelde takılırdım................

Edit: Wisdom admin olmuş, çocukluğunu bilirdik buralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 benimki de. Bilgisayar merakından üye olmuştum. İnternet kafeye kaçıp oradan girerdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 Ocak 2006, çoğu insan gibi knight online 50 göreviyle başladım forum macerama, deliler klübü konu dışındaki baskınlar, 13 Eylül darbesi dahil hepsinde vardım. 14 yaşındayım her şeyin farkındayım grubunu biz kurmuştuk (93'lüler ) Oks, Ygs-Lys sınavlarına buradaki arkadaşlarla hazırlandım. Son 1-2 senedir pek takip edemiyorum iş güçten dolayı ama üniversite son sınıfa kadar aktif kullandığım bir yerdi.

İnternetteki her şeyin kalitesinin bozulmasıyla beraber burası da nasibini aldı. 2000'lerde bilgisayar kullanımı çok azdı ve genelde insanlar hobi veya akademik olarak kullanıyordu, seçkin bir kitle vardı. Şu anda ele ayağa düştü, herkesin evinde bu ortama erişebileceği bir cihaz var artık. Bu da kaliteyi bozuyor ister istemez.

foruma girmek için 146 kullanan, bu sebeple eve sağlam fatura gelen arkadaşlara selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 10 Şubat 2019; 20:19:12 >

• Son of Hades kullanıcısına yanıt
    Ne işle meşgulsünüz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Ne işle meşgulsünüz hocam?
    Ar-ge mühendisiyim hocam 3 senedir.
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    nyan cat challenge İzmir kabotaj bayramı teknelerin Senin dikiş makinesi dekupajı görüp beğenmiştim, şimdi kendi tezgah, şerit testeremi yaptım,akılda kalıyor eski güzel anılar Saygılar abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

nyan cat challenge İzmir kabotaj bayramı teknelerin Senin dikiş makinesi dekupajı görüp beğenmiştim, şimdi kendi tezgah, şerit testeremi yaptım,akılda kalıyor eski güzel anılar Saygılar abi
    Eyw bro hatırlıyorum bende seni old good laik days

• sene 2007 elimdeki samsung e250'yi d500 ile deli gibi takaslamak istiyorum forumda
  • Ben varım

• Knight Online :)
  • 4 Haziran 2006, tövbe hatırlamıyorum neden ve nereden kayıt olduğumu ama Mmorpg ile alakalı olduğunu düşünüyorum ki hala orayı takip ediyorum.
  • açılın bakalım...
  • 2003

• quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

açılın bakalım...
    Arkadaşlar üst devremize yolu açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar üst devremize yolu açın

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim

Forumun 362. üyesiyim 2 yıl sonra dile kolay 20 yıllık üye olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Eyvallah kardeşim

Forumun 362. üyesiyim 2 yıl sonra dile kolay 20 yıllık üye olacağız.

Alıntıları Göster
    20.yılı görecez inşallah.
  • 2004-2007 arasında üye olmadan sadece konuları okuma maksatlı girerdim. Sonra 2007 de üye oldum. 2009 a kadar o hesapla girdim. Sonra 2-3 yıl ara verdim ve eski üyeliğimin ismini bile hatırlayamadığımdan bu hesabı açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Eyw bro hatırlıyorum bende seni old good laik days

Alıntıları Göster
    Konu Dışı'nda yoksun be üstad. Nerelere kayboldun öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Konu Dışı'nda yoksun be üstad. Nerelere kayboldun öyle.

Alıntıları Göster
    okul falan derken iş güç sahibi olduk, ana sayfa haberlerine hala bakıyorum ülke gündemine hala bakıyorum ama eskisi kadar yazmıyorum. çünü sürekli bi zıt görüşlülük var burda, saçma şeyleri okuyup sinirlenmeye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.