Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
7
Favori
51.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arada bir giriyorum
  • 24 Eylül 2007 ile sıradayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorpion_tr diye bi üyeliğim vardı 2006da üye olmuştum tabi o zamanlar liseli olduğumuzdan konu dışında baya bi azıttığımızdan çoğu kişi gibi 2009da banlandım. Sonra bu üyeliği aldım. 2006dan beri hergün foruma girerim. Son bikaç yıldır sıcak fırsatlar ve otomobil genel harici bölümlere girmiyorum. 13 yıl olmuş vay bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Ocak 2019; 16:45:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım zamanı: 12 Aralık 2004 baya olmuş
  • 28 Kasım 2004 daha doğru düzgün kimsede adsl falan yoktu boluda, üniversiteden veya genclik kulubunden girerdik internete

Ha bir de polifonik telefonlar ve ilk renkli ekranli nokia telefonlar yeni cikmisti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 16 Ocak 2019; 14:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Nisan 2006

• 24 mayıs 2004 yılında üye olmuşum. Sanki bu ikinci üyeliğini. Ilki daha eskiydi. Yaşlanmışız.

• 2007

Nerede o eski üyeler. Hey gidi günler hey.. İnsan oğlu çok bozuldu. Donanımhaberinde son yıllardaki üyeleri aynı şekilde çok bozuk.
  • Bi 2006 da benden

• 31 şubat 2003..

• 2008den geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zencefi1

2001 den bir görünüm
    Ahanda donanimhaber forumun duzgun calistigini goren son uye
  • Unutur muyuz be abi, çok güzel günlerdi. İçim dışım donanım haberdi bir zamanlar. Yazın millet denize, ben foruma girerdim. Benim için bir yaşama biçimi gibi bir şeydi.
  • FrontLiner F kullanıcısına yanıt
    Genelde bu donanımcı tayfada; masada votka şişesi (Smirnoff/Şu şişesi olarak), kafada hep aynı cümle; “AKP ülkenin anasını belledi”, AKP’liler aptal, embesil, kalitesiz (sözüm ona,size göre). Siz ise; modern, ileridesiniz. Yani motto belli... Hayat size güzel. Dünyanız 3 cümle. Başka hiçbir şey düşünmeye gerek yok...

Şu forumda beni daha çok rahatsız eden; her konuya girip siyaset yapan sizin gibi tipler. Benimde yaş 37. Forumda herkesin birbirine yardım ettiği zamanlardan beri üyeyim... Sizin gibi ileri görüşlü, açık fikirli ama karşıt fikirlere tahammülü olmayan, aşağılamayı hak gören arkadaşlar (Parti farketmeksizin.) yüzünden bozuldu buralar.

Anlatım bozukluğu olan cümlelerle, başkalarının imlasını, noktasını, virgülünü eleştirmekte hoş olmuş...

• 24 Şubat 2005 Eskiden daha samimi ve biz bizeydik. Eskiden açılış sayfamdı. Şimdi arada girip bakındığım bir forum oldu.
  • 2006 da üye olmuştum. Acısıyla tatlısıyla 12 sene geçmiş :)

• Eskilerin olduğu konuya bile yazarken çekinir mi insan, eskiden öyleydi biliyorsan yazarsın bilmiyorsan öğrenir teşekkür ederdin.
    Eskilerin emeği çok bilgi paylaşımı yardım konusunda.

Şahsım adına burdan tekrar teşekkür edeyim.

Saygılarımla...

Katılım zamanı: 18 Eylül 2007
  • 4 Eylül 2004
  • O gizli gizli okuyup cikanlardan biriside benim. Cok seviyorum forumu ama kalite hakikaten dusmus. Eskiden ikinci el bolumunde bile rahatlikla insanlardan biseyler alinabilirdi simdi herkes cakallik pesinde.

Yinede seviyorum seni kerata 😊

• 2008 bende .

ilk başlarda pek aktif kullanmıyordum malum f.o.r.u.m.tr,idoforum vs falan vardı . Forum mevzusu çok yaygındı, çok fazla forum vardı piyasada . Dh iyi oldugu için ayakta kalmadı diğerleri popularitesini yitirdi.

Hala anlam verememekteyim bu kadar çöken forum nasıl bu hallere gelebildi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 16 Ocak 2019; 15:59:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.