Şimdi Ara

130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
5.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu kadar para çıkmışken cebinizden biraz daha verin ve E250 cabrio alın..

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4314314
  • Subaru brz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

benim önerim yok. hiç kullanmadım o dediğin arabaları ve hiç binmedim bile.
    o kadar paran varsa git bi ev falan al arsa al. bak 3. köprü ve 3. havaalanı arnavutköy tarafına yapılacak. al o taraflardan bi arsa parana para kat.

130.000 tl ye İstanbul, 3. Köprü, ve yatırım :)

dediğim yeri sen bilmiyorsun galiba biraz araştır 130 bine ne güzel arsalar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lagun1

Abi mtech nedir ya..

M tech nedir, m teknik yazmaya üşendiğimden ve insanların rahat anlayabileceğini düşündüğümden yapılmış bir yazım yanlışıdır. Sayenizde herkes anlar şimdi.

Amacım küçümsemek değil de fazlaca galeri ilanlarından gördüğüm için artık baydı şu kelime..

Doğrusunu bilmedikleri aşina..
  • Sıfır araç almak istiyorsanız ve önceliğiniz sürüş zevki ve özel bir araçsa GT86 bu fiyata tercih edilebilecek en iyi otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansencag -- 24 Mayıs 2013; 20:11:04 >
  •  130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı?

130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı?

130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı?

3.7 v6 332hp

doğal olarak türkiye'de satışı yok. amerika satış fiyatı 34 bin dolar. kabaca üzerine 45 bin dolar da vergileri ekledim 140bin lira fiyat çıktı.
    kesin rakamlar için nissan ile görüşmekte fayda var. özel siparişle getirebilirler.

eğer bütçeyi aşarsa ben de gt86 diyorum. artan parayla ise turbo

• quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

Cayman falan bence boşverin. 630 dediğiniz aracın kasası klasik olsa da bence eskidi.

Aşağıdaki aracı tavsiye ederim 1800cc 204 HP'dir, yaklaşık 7 sn'de 100 km'ye çıkar, Son hızı 240 km'dir. Aracınız 156 HP eski tip motorluysa E250 CGI şu anki aracınızdan en az 2-3 lt daha az yakar. Vergi olarak da üzmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-encar-dan-2010-model-e250-cgi-amg-paket-35.000km-de-full-120416530/detay

Benim aracım ithal 170hp standart, Borusan da chip uygulaması yaptırdım 204hp veriyor. Yoksa performans pek tatmin edici olmuyor 320i lerde. E coupe gerçekten güzel araç ancak cabrio dan coupe a geçiş yapmaya gönlüm el vermiyor. Coupe da sadece Porsche düşünüyorum. E cabrio ise baya pahalı.

atmosferif araba 34 hp nasıl aldınız chip ile?

her yer radar zaten basamacaksınız bence 6.30 iyiir

Bende anlamadım, daha doğrusu beklemiyordum, chip borusunda uygulandı ve 204 hp çıkardı araç. Başka da hiç bir ekstra yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Kendi aracım e93 320i mtech. Kendi aracımdan memnunum ancak değişiklik yapmak istiyorum. 130.000 tl civarı. E93 ümü aratmayacak ve onun gibi sorunsuz güzel bir araç almak istiyorum. Benim aklımdakiler 2006 model ve üzeri Porsche cayman, boxster, 2006 bmw 630i (cabrio), vergisi böyle saçma bi miktar olmasa corvette C6, başka önerisi olan varsa veya bu araçlar hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Başka öneri derken s2000 falan gibi araçlardan bahsetmiyorum. Saygılar.

Eğer sorunsuzluk istiyorsan temiz bir 630i en uygunudur.
    2. el olarak alacağın cayman boxster tarzı araçların ne çıkaracağı belli olmaz.

E coupe ve 6 serisi benimde aklıma yatanlar. Ama gönül Porsche dan yana ne gibi sorunlar çıkarabilir sizce?

• m3'e geçsen iyi olur yabancılık çekmezsin c6 yaktığı kadar gitmiyor biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alionurtsn

Volvo c70 çok güzel bi araç bence. Fiyatı hakkında çok fazla bilgim yok ama o fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hem volvo ağırlığı hem CC sportifligi hem de geniş motor yelpazesi.

Volvo o kokpiti değiştirmediği sürece :) bence pek bi alımı olamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Bence bu kadar para çıkmışken cebinizden biraz daha verin ve E250 cabrio alın..

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4314314

Cabrio e serisi 150.000 tlyi geçiyor nerdeyse :) bu işin sonu yok biraz daha çıksak modena mı baksak gibi devam eder ondan. E coupe tercih edilebilir gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

benim önerim yok. hiç kullanmadım o dediğin arabaları ve hiç binmedim bile.
    o kadar paran varsa git bi ev falan al arsa al. bak 3. köprü ve 3. havaalanı arnavutköy tarafına yapılacak. al o taraflardan bi arsa parana para kat.

130.000 tl ye İstanbul, 3. Köprü, ve yatırım :)

dediğim yeri sen bilmiyorsun galiba biraz araştır 130 bine ne güzel arsalar var.

Hocam arsa arazi ev değil :) yatırım danışmanı aramıyorum. Bilgisi fikri olanlara araç danışıyorum.

• quote:

E coupe ve 6 serisi benimde aklıma yatanlar. Ama gönül Porsche dan yana ne gibi sorunlar çıkarabilir sizce?

porsche yi alan adam herhalde normal şekilde kullanmaya almayacaktır.
    Motor şanzıman elektronik açıdan sıkıntı verebilir,ve verdiği sıkıntı büyük can yakar.
  • Gt86 nasıl bir araç bilmiyorum ama daha kalitesi yüksek araçları tercih etmek istiyorum. Ondan subaru, Toyota vb araçları düşünmüyorum. İnfiniti güzel araç ancak satış aşamasında büyük değer kaybı yaşatabilir.

• beyaz bir a5'i düşünmez misiniz?
  • Beyaz bir 6.30i var bizim caddede çok hosuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

m3'e geçsen iyi olur yabancılık çekmezsin c6 yaktığı kadar gitmiyor biliyorum

M3 efsane bir araç ama aynı kasa için aracımdan değiştirmem :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.