Şimdi Ara

130$'A ŞEKİLLİ KASA LAZIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sağolun forumdaki yardımlarınız sayesinde iyi bir sistem kurdum ama bir türlü kasaya karar veremedim...Bana 130'ı geçmeyecek psulu yada psusuz farketmez şöyle güzel şekilli bi kasa lazım. Girmediğim site kalmadı. İstediğim özelliklerin hepsini tek bir kasada bulamadım. Aradığım temel kriterler şunlar:

1-Şeffaf yan panel
    2-Ön&Arka 12lik fan.
    3-Yan panelde 8'lik bir ya da iki fan.
    4-Ön panelde 2Xusb, 1xfirewire, audio girişi.

Tabi bunların yanısıra malzeme,hafiflik,ergonomi filan da önemli... Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler!!!

• TT Tsunami 128+KDV arkadaşım..
    www.gold.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermeric

TT Tsunami 128+KDV arkadaşım..
    www.gold.com.tr
    Hocam o kasayı biliyorum. Hiçbirşey bulamazsam almayı planladığım kasa... hehe nası yani??? Kasa iyi hoş çok güzel de, ön panel girişini tepeye yapmışlar beah!!! Tepede ortada öööle duruyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: newferhat

Hocam o kasayı biliyorum. Hiçbirşey bulamazsam almayı planladığım kasa... hehe nası yani??? Kasa iyi hoş çok güzel de, ön panel girişini tepeye yapmışlar beah!!! Tepede ortada öööle duruyo...

Alıntıları Göster
    ben sana en iyi kasayı söylim diabolic veya feel ama diabolici bigörde konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Death_Hunter

ben sana en iyi kasayı söylim diabolic veya feel ama diabolici bigörde konuş

Alıntıları Göster
    Abi feelı gördüm bayaaa dandik malzemesi...2leri de gördüm eskisini aratmıyor... Foxconn diaboliki de gördüm... tartışılır??? Siz de diyeceksiniz ulan bu adam da hiçbirşey beğenmiyor. Walla muhtemelen piyasadaki bütün kasaları görmüşümdür. Ama belki gözden kaçırdığım güzel bişiler vardır???

• quote:

Abi feelı gördüm bayaaa dandik malzemesi...2leri de gördüm eskisini aratmıyor... Foxconn diaboliki de gördüm... tartışılır??? Siz de diyeceksiniz ulan bu adam da hiçbirşey beğenmiyor. Walla muhtemelen piyasadaki bütün kasaları görmüşümdür. Ama belki gözden kaçırdığım güzel bişiler vardır???

Alıntıları Göster
    Git bir server kasa al eski, sonra fanlar neonlar al bir de. Git bir tabelacıya açtır pencereni zartını zurtunu taktır fanlarını kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

Git bir server kasa al eski, sonra fanlar neonlar al bir de. Git bir tabelacıya açtır pencereni zartını zurtunu taktır fanlarını kullan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

dostum sana verilebilecek en iyi cvp bak yukarda X-Gen vermiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

dostum sana verilebilecek en iyi cvp bak yukarda X-Gen vermiş :D

Alıntıları Göster
    imzaya bak

• quote:

Alıntıları Göster
    Kendi kullandığım Antec PlusView II öneririm. Aradığın tüm özellikler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafercen

Alıntıları Göster
    Sanırım bunun yanda fanı yok???

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: newferhat

allahım yaa yanda fanı yok dedı
    yok kardesım sana kasamasa

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orjinalden alıntı: newferhat

allahım yaa yanda fanı yok dedı
    yok kardesım sana kasamasa

Alıntıları Göster
    ne kızıyon beah??? ama araştırdım takılabiliyomuşşş yana 8lik . Evet belki bu olabülüüü... Başka???

• quote:

ne kızıyon beah??? ama araştırdım takılabiliyomuşşş yana 8lik . Evet belki bu olabülüüü... Başka???

Alıntıları Göster
    yaww hadi yok mu başka??? alacam bilgisayarı kasa yokkk

• quote:

Alıntıları Göster
    Kasa masa alma arkadasim sen gazete kagidi yay yere onun ustune topla makinanı hem super seffaf olur hemde fan derdin kalmaz istedigin yere istedigin kadar delik acarsin hatta fanlari tavandan iple sarkit istedigin yere denk gelir :o)))))))))

• quote:

Alıntıları Göster
    Biraz klasik sayılır artık ama, Aopen H600B-B13 olsa olur mu Gerçi bunun da ön hava girişi yok..

Tsunami den tek farkı psu su denebilir , bir de kesimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kasa masa alma arkadasim sen gazete kagidi yay yere onun ustune topla makinanı hem super seffaf olur hemde fan derdin kalmaz istedigin yere istedigin kadar delik acarsin hatta fanlari tavandan iple sarkit istedigin yere denk gelir :o)))))))))

Alıntıları Göster
    Feel Hurricane
    Feel Tornado F5

Bunlarada bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Feel Hurricane
    Feel Tornado F5

Bunlarada bi bak

Alıntıları Göster
    Cooler Master centurion 5 BB
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercen

Alıntıları Göster
    bu antec kasanın önde audio girişi yok galiba?

• quote:

bu antec kasanın önde audio girişi yok galiba?

Alıntıları Göster
    Şeffaf kasa düşünür müsün? Şimdilik aklımda satmak gibi bir düşünce yoktu ama , yazın satıp başka kasa alacak ve mod ile uğraşacaktım. Kasanın resimlerini overclocking ve soğutma başlığı altındaki modding kısmında görebilirsin. Ziwro'nun açtığı DH kasa sergisi var. Orada fotoğraf var , ayrıca kasaların tiplerine bakmak istersen de o başlığı tavsiye ederim. Şeffaf kasa ile ilgilenirsen ÖM fırlat , ben karşılarım

• quote:

Orijinalden alıntı: inshroud

Şeffaf kasa düşünür müsün? Şimdilik aklımda satmak gibi bir düşünce yoktu ama , yazın satıp başka kasa alacak ve mod ile uğraşacaktım. Kasanın resimlerini overclocking ve soğutma başlığı altındaki modding kısmında görebilirsin. Ziwro'nun açtığı DH kasa sergisi var. Orada fotoğraf var , ayrıca kasaların tiplerine bakmak istersen de o başlığı tavsiye ederim. Şeffaf kasa ile ilgilenirsen ÖM fırlat , ben karşılarım

Alıntıları Göster
    saolasın hocam kasayı önceden görmüştüm düşünmüyorum...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.