Bildirim
1300 - 1500 TL arası laptop tavsiye ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
tavsiye için sağolun
ben birde gold da ki asus a bakıyodum o da aynı özellikte samsung mu yoksa asus mu ?
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86024&ad=ASUS-K50iN253DV-P8700-4GB-320GB-VHP-15.6-Tasinabilir-Bilgisayar
bilgisayar bu üstteki. -
sorduğun asusun ekran kartı çok zayıf..
bu fiyata güçlü ekran kartı istiyorsan samsungtan şaşma
çünkü 4650 laptop için oldukça güçlü bir ekran kartıdır.. -
ooppss haklı.Hemde çok haklı.Hemen bir örnekle açıklayayım;
Okul projesi film çekiliyor her gruptaki arkadaşlarda da sadece laptop var.Yani bir masaüstü pc yok elimizde.Neyse kurgu aşamasına geldik.Hooop bu laptopların ekran kartları yetersiz geldi.(Yaklaşık 5 makina hepsinde aynı ekran kartı.Laptopların fiyatlarıda 1000 ytl'nin üzeri ve hepsi yeni.) Kurguda takılmalar yavaşlamalar.Kan ter içinde oda duman altı 5 filmin kurgusunu bitirdim.
Bu örnekten anlaşılıyorki ekran kartı olmadan o laptoplar şişirilmiş balonlara benzer.Ne kadar işlemcileri iyi olsa,ramleri sağlam olsada işte bir grafik işleminde insanı çileden çıkartıyorlar.
Bu örneği kafanda fikir oluşması için verdim.Hem 4650 ekran kartlı makinada oyunda oynarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
sorduğun asusun ekran kartı çok zayıf..
bu fiyata güçlü ekran kartı istiyorsan samsungtan şaşma
çünkü 4650 laptop için oldukça güçlü bir ekran kartıdır..
yardımlarınız için sağolun o zaman biz samsung u alalım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X