Şimdi Ara

1300 - 1500 TL arası laptop tavsiye ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım için 1300-1500 Tl arası bir laptop alıcaz Tavsiyeniz hangisi acaba
    Ben masaüstü PC takip etmekten laptoplara bakamaz oldum şu an için hangi model iyi yardımcı olursanız sevinirim

• tavsiye için sağolun
    ben birde gold da ki asus a bakıyodum o da aynı özellikte samsung mu yoksa asus mu ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86024&ad=ASUS-K50iN253DV-P8700-4GB-320GB-VHP-15.6-Tasinabilir-Bilgisayar
    bilgisayar bu üstteki.
  • sorduğun asusun ekran kartı çok zayıf..
    bu fiyata güçlü ekran kartı istiyorsan samsungtan şaşma
    çünkü 4650 laptop için oldukça güçlü bir ekran kartıdır..
  • ooppss haklı.Hemde çok haklı.Hemen bir örnekle açıklayayım;

Okul projesi film çekiliyor her gruptaki arkadaşlarda da sadece laptop var.Yani bir masaüstü pc yok elimizde.Neyse kurgu aşamasına geldik.Hooop bu laptopların ekran kartları yetersiz geldi.(Yaklaşık 5 makina hepsinde aynı ekran kartı.Laptopların fiyatlarıda 1000 ytl'nin üzeri ve hepsi yeni.) Kurguda takılmalar yavaşlamalar.Kan ter içinde oda duman altı 5 filmin kurgusunu bitirdim.

Bu örnekten anlaşılıyorki ekran kartı olmadan o laptoplar şişirilmiş balonlara benzer.Ne kadar işlemcileri iyi olsa,ramleri sağlam olsada işte bir grafik işleminde insanı çileden çıkartıyorlar.

Bu örneği kafanda fikir oluşması için verdim.Hem 4650 ekran kartlı makinada oyunda oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

sorduğun asusun ekran kartı çok zayıf..
    bu fiyata güçlü ekran kartı istiyorsan samsungtan şaşma
    çünkü 4650 laptop için oldukça güçlü bir ekran kartıdır..

yardımlarınız için sağolun o zaman biz samsung u alalım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600 tl civarında hangi netbook?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.