Şimdi Ara

1300/1500 ytl arası duocore toplanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1300ytl ile 1500 ytl arası dualcore bir sistem toplamak istiyorum. Ne önerirsiniz?

• Ne amaçlı kullanıcağınıda yazarsan daha iyi olur,oyun amaçlı istiyorsan mesala core2duo+7600gt olabilir ancak 3500+ x1800xt yada 1900gt daha fazla performans werir oyunlarda..

Ne amaclı kullanıcaksın?
  • quote:

Ne amaçlı kullanıcağınıda yazarsan daha iyi olur,oyun amaçlı istiyorsan mesala core2duo+7600gt olabilir ancak 3500+ x1800xt yada 1900gt daha fazla performans werir oyunlarda..

Ne amaclı kullanıcaksın?

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Ne amaçlı kullanıcağınıda yazarsan daha iyi olur,oyun amaçlı istiyorsan mesala core2duo+7600gt olabilir ancak 3500+ x1800xt yada 1900gt daha fazla performans werir oyunlarda..

Ne amaclı kullanıcaksın?

+ 1905
  • quote:

Ne amaclı kullanıcaksın?

+ 1903
  • toplanır hemde core 2 dou toplanır aşagıdaki sistemde 17" lcd var fiyatı 1600ytl falan oluyo bence guzel az once forumda rastladım

AG NEOVO - F-417 - 170 USD + KDV
    XFX - 7600GT XXX ED - 169 USD + KDV
    INTEL - E6300 CONROE - 198 USD + KDV
    COOLER MASTER - CENTURION 5 BS - 74 USD + KDV
    NEC - ND3551 BLACK - 36USD + KDV
    SEAGATE - 160 GB SATA2 NCQ - 68 USD + KDV
    TWINMOS - 1 GB 667 DDR2 - 102 USD + KDV
    ASROCK-775DUAL-VST MAB SC-775 VIA PT880PRO SATA SES - 70 USD + KDV
    A4 TECH KB-28G - 8 USD + KDV
    A4 TECH X750F - 24 USD + KDV

monitoru düşürürsen crt yaparsan istedigin fiyatlara cekebilirsin ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

toplanır hemde core 2 dou toplanır aşagıdaki sistemde 17" lcd var fiyatı 1600ytl falan oluyo bence guzel az once forumda rastladım

AG NEOVO - F-417 - 170 USD + KDV
    XFX - 7600GT XXX ED - 169 USD + KDV
    INTEL - E6300 CONROE - 198 USD + KDV
    COOLER MASTER - CENTURION 5 BS - 74 USD + KDV
    NEC - ND3551 BLACK - 36USD + KDV
    SEAGATE - 160 GB SATA2 NCQ - 68 USD + KDV
    TWINMOS - 1 GB 667 DDR2 - 102 USD + KDV
    ASROCK-775DUAL-VST MAB SC-775 VIA PT880PRO SATA SES - 70 USD + KDV
    A4 TECH KB-28G - 8 USD + KDV
    A4 TECH X750F - 24 USD + KDV

monitoru düşürürsen crt yaparsan istedigin fiyatlara cekebilirsin ok

şaka maka bu fiyata iyi sistem çıkarmışsın qozmo helal olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne amaclı kullanıcaksın?

+1907
  • anakart kötü
  • bence e 6300 alacaksan oc performansı iyi olan bir anakart almak lazım. zaten e6300 alıpta oc yapmazsan işlemciye ayıp olur.

bende conreo lu bir sistem toplamayı dusunuyorum.
    anakart olarak gigabyte ds3 iyi gibi ama ne alacagıma hala karar kılmadım
  • Arkadaşlar mutlaka oyun oynanacak ama oyun hastası biri değilim . Kısacası konfigürasyon oyun bazlı olmayacak.
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bahri

Arkadaşlar mutlaka oyun oynanacak ama oyun hastası biri değilim . Kısacası konfigürasyon oyun bazlı olmayacak.
    Saygılar...

arakdaşım aslında sana ne amaçlı kulanacaksın diye sorulurken oyundan ziyada pc yi ne akdar kastıraksın diye soruyoruz

yani sen masaüstende hergün winamp+film+internet+msn gibi sıradan şeyler yapacaksan conreo gereksiz fazla para demek.yani bunları çok iyi şekilde uygun işlemcilerde yapıyor.ama asıl makinenin gücünü oyunalrda anlarsın.somut bir şekilde fps denen bir olay var:P

kısaca conreo + idare vga yerine , idare cpu + iyi vga sna daha çok başarım getirir.

• Evet arkadaşım şu an için dediğin gibi kullanacağım. Söylediklerinden şunu anlıyorum; normal kullanımda bana fazla bir hız sağlamayacak öyle mi ? Ya am2 tavsiye eder misin?
  • Çift çekirdekli işlemciler günümüzde çoklu işlemlerde çok büyük performans artışı sağlıyor yani video izleme+explorerde 10-15sayfa açma+msnde kamerali chat+vs.. gibi işlemleri aynı anda yapıyorsan çok iyi işler çıkartıyor..Bugun için çoklu işlemler dışında pek bi getirisi yok çift cekirdekli işlemcinin,ha ama yarın cift cekirdeğe uyarlanmış oyunlar,programlar çıkar ozaman iş yapar oda ayrı bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 9 Eylül 2006; 21:05:48 >
  • beyler ben bi konu açtıydım buna benzer bu konuyu görmemiştim pardon o yüzden, o yüzden burdan devam ediyim.
    kendimce söyle bir sistem yaptım bide sizin düşüncelerinizi alıyım dedim:

işlemci: intel e6300 200$+kdv (gigatek)
    anakart: Msı 7235 P965 neo ıch8 110$+kdv (vatan)
    RAM: twinmos 1gb 667 ddr2 105$+kdv (gigatek)
    ekran kartı: sapphire radeon x1800gto 256mb gddr3 207$+kdv (vatan)
    harddisk: samsung 200gb 7200rpm 8mb cache sata2 78$+kdv (vatan)
    kasa: apoen KA50d-d01 350watt 55$+kdv (vatan)

toplam fiyat 891$ tl cinsinden yaklaşık 1,336 ytl yapıyor.

başka bir öneriniz varsa nedeni ile belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senko -- 10 Eylül 2006; 23:08:43 >
  • ben babalar gibi makina topladim. dual core 2 duo . baba bi ekran karti 256 mb . 19" philips monitor. dvd yazici okuyucu. 1gb ram. vs... iste :) 1500 ytl
  • makinanın özelliklerini biraz daha açarmısın anakart olarak ne aldin ekran kartı ne vs...
  • quote:

Evet arkadaşım şu an için dediğin gibi kullanacağım. Söylediklerinden şunu anlıyorum; normal kullanımda bana fazla bir hız sağlamayacak öyle mi ? Ya am2 tavsiye eder misin?

dostum çift çekirdekler multimedya işlerimde diğer çekirdekte işlem yaptığı için daha performslı olabilir.ama "daha" derken ne akdar daha. ya açıkcası yıl 2006 olmuş ve bu zmanda alıcağın işlemci sana film, winamp, msn, 15-20 net sayfası da açsan kasmaz yaw.zaten bu işlerinmlerin özelliklede fazla net sayfası açmanın işlemci hızı değil ram ile alakası var :p . ha sen photoshop programına amd 3500 ile 6 sn de girersin ama conreo ise 3-4 sn de girer.işte sırf burda etkisi var bence.yoksa oyunda felan yüksek işlemci hikaye.amd zaten kasmas

ileride çift çekirdek destekleyen oyun, program çıakrsada zaten o zamanda çift çekirdekler ayak parası olup manyak hızlarda olurlar.yani geleceğin yatırımını pc sektöründe fazla aramamak lazım.

tavsiyeye gelince. bende amd 3000 1.8@2.63ghz (oc ile) + asus a8n-3 ultra + x1800gto var ve köküne akdar zorlauyorum pc yi kasmıyor.sen bu parçların üstünde ne alsan seni mennun eder.fiyatına göre tabi.yoksa sana amd ile conreo yu geçersin demiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

Evet arkadaşım şu an için dediğin gibi kullanacağım. Söylediklerinden şunu anlıyorum; normal kullanımda bana fazla bir hız sağlamayacak öyle mi ? Ya am2 tavsiye eder misin?

dostum çift çekirdekler multimedya işlerimde diğer çekirdekte işlem yaptığı için daha performslı olabilir.ama "daha" derken ne akdar daha. ya açıkcası yıl 2006 olmuş ve bu zmanda alıcağın işlemci sana film, winamp, msn, 15-20 net sayfası da açsan kasmaz yaw.zaten bu işlerinmlerin özelliklede fazla net sayfası açmanın işlemci hızı değil ram ile alakası var :p . ha sen photoshop programına amd 3500 ile 6 sn de girersin ama conreo ise 3-4 sn de girer.işte sırf burda etkisi var bence.yoksa oyunda felan yüksek işlemci hikaye.amd zaten kasmas

ileride çift çekirdek destekleyen oyun, program çıakrsada zaten o zamanda çift çekirdekler ayak parası olup manyak hızlarda olurlar.yani geleceğin yatırımını pc sektöründe fazla aramamak lazım.

tavsiyeye gelince. bende amd 3000 1.8@2.63ghz (oc ile) + asus a8n-3 ultra + x1800gto var ve köküne akdar zorlauyorum pc yi kasmıyor.sen bu parçların üstünde ne alsan seni mennun eder.fiyatına göre tabi.yoksa sana amd ile conreo yu geçersin demiyorum.

super acıklama dostum katılıyorum ben pc alırken gelecek melecek dusundumde ne oldu verdıgım parayla kaldım olan parama oldu gunu yasa gelecege fazla takma her zaman bır yolu bulunur orta sevıye cpu + ortaa yada ust sevıye ekran kartı onerırım

• İNTEL CORE2 DUO E6300 (1.83GHZ,1066MHZ,2MB,LGA775) BOX 219
    GİGABYTE GA-945G-S3 (I945G,GLAN,SATA,VGA,LGA7775) 131
    KİNGSTON DDR2 667 1024MB 123*2
    SEAGATE 200GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ (7200.10) 84
    Samsung 16X DOUBLE LAYER BULK - SİYAH DVD 38
    FEEL TYPHOON 460W SİYAH Kasa 75

asus 512MB ATİ RADEON X555 HM/TD (PCİ-E) 72

toplam 865$+kdv bu nasıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.