Toplam klavye mouse dvd-romla beraber 1400ü buluyor. Vatandan alacağım sizce full oyun oynayabilceğim bir sistem olmuş mu ? aynı özellikte biraz daha düşük bir sistem yapabilir miydim ? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
değiştirsem bu ikisini biraz daha pahalı oluyor ama bu nasıl olur ?
Tam bir OC bilgisayarı olur
O Harddisk oyun için pek performanslı olmaz Caviar Black serisi alınmalı veya seagate samsung modellerine yönelmelisiniz. I5 2500K ILE Z77A CHIPSET ANAKART alırsanız cok daha performans alırsınız AMD X6 i5 2500k yanından geçemez. Kasanın psu hakkında pek bi bilgim yok ama biraz araştırın verimli bir psu almanız şart.
o kasanın içinden çıkan psu dandik birşey(%60 verimlilik) ve kasada dandik thermaltake'nin giriş seviyesi ürünlerine pek bakmayın..
i5 2500k tabii ki çok daha iyi ama sizin önce arkadaşın dediği gibi kasayı değiştirmeniz lazım bir de Caviar Black tavsiye etmişler kullanan biri olarak pek tavsiye etmem çok gürültülü çünkü. He performanslı mı evet ama ona denk Seagate ve Samsung'larda var hem de sessiz
psu ve anakartı biraz daha düşük fiyatlarda seçebilirsin ama sana çok çok bi artı katmaz almışken bi sefer al. hdd ler de çok uçmuş ucuza almak istiyorsan taiwan'daki sel felaketinin yaralarının sarılması lazım. 1,5 seneden fazla oldu wd 3,5' 500gb cavairblue 90 liraya almıştım hemde %25 indirim yokken. sistemin baya iyi bu fiyatlara toplanacak iyi sistemlerden bi tanesi. fiyatlarda vatan%25 indirim fiyatı ama her hafta aynı olmuyo örn.seçtigin ekran kartı 2 hafta önce indirimli 240 idi şimdi indirimli fiyatı 260 olmuş. ben
bu sistemi topladım. sonra 2gb ram daha ekledim ekran kartım cortladı HİS ddr5 128bit 5670 e geçtim :)
bu sistemle codmw3 ayarları yükselttim sıkıntım yok.
Tamam o zaman psu ayrı alırım, kasayı psu suz alırım. HDD deyide seagate 500 gb alırım ve teşekkürler.
Bu arada bu haftasonu alacakken %30 u kaçırdım %18 e düştü indirim,acaba ne zaman olur %30 veya %25 indirim :SS
kasayıda başka birşey al mesala en üstteki arkadaki fan biraz sıkıntı çıkarıyor 120*120*25mm fan için 120*120*15-20 olması gerek oraya takılan fanın.. sonra kablo saklama özelliği olan bir kasa al yani benim başıma bela oldu bu kasa o yüzden söylüyorum..
%30 ancak magaza yaşında o da çok nadir ve zor olur diye düşünüyorum. ama % 25 ayda en az 1 sefer oluyo ama %25 indirimleride kıyasla yukarıda belirttiğim gibi bazen büyük farklar oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme