Şimdi Ara

1300 TL'ye GTA V İçin Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka bi forumda da yazmıştım:

Telefonumu ve tabletimi satıp, Dolar'ın zirve yaptığı şu sıralar masaüstü toplamayı düşünme gibi bir gafletin içerisindeyim :) ve haliyle erbablarından sistem tavsiyelerine muhtacım.

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem max.1300 tl. Monitör hariç.
    Yine başlıktan anlaşılacağı üzere kullanım oyun için.
    O.C ve soğutucu olaylarına mümkün olduğunca girmek istemiyorum.

Gönlümden geçen AMD FX 6300 ve Sapphire R9 270X temelli bir sitem olması amma mümkün müdür? Mümkün olsa dahi mantıklı mıdır bilemiyorum.. Siz ne dersiniz bu duruma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımvirus -- 17 Mart 2015; 12:12:21 >

• Anca ekran kartını alırsın sistemin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01 - Intel Pentium G3220 Soket 1150 3.0GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

02 - ASUS H81M-C Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI Anakart

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

04 - 3.5" 500GB 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

05 - R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (ASUS - veya - SAPPHIRE)

06 - 450/500W PSU'lu Kasa
    . . . PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~ 350W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.

böyle bir sistem alabilrsin
  • donanımvirus kullanıcısına yanıt
    önerim
    toplam 1680 tl
  • GTA 5 fazla abartılıyor, 1300 TL'ye PC toplayan birisi zaten ultra için sistem toplamaz, 1080p medium'da 30-40 fps için r7 260x bile yeter büyük ihtimalle.
  • Ps4 al rahatına bak.
    Oyunun çıkmasını bekle dostum çünkü rosckstar firmasının açıkladığı sistem gereksinimlerine güvenmemek lazım. Oyun çıksın testler v.s. yapılsın Ona göre parça tercihlerini yaparsın.

• Öcelikle cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkürler.

Mystick hocam g3220 ye pek sıcak bakmıyorum.. SAPPHIRE r7 260 + amd fx 6300 f/p açısından daha iyi olur gibi... Ama sizde haklısınız bu bütçeye anca bu.

wascure hocam bütçemi malesef o kadar aşamam. Ama fx 6300 ve r9 270x vatan da anca bu fiyata toplanıyor, doğrudur.

darklord sauron haklısın. Ama o kart da ileri dönük 1-2 sene rahat götürür mü acaba?

the.apollo kardeş dediğin mantıklı da bu aralıktaki hiçbir bilgisayarın gta v te sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Hem dolar almış başını gidiyor. Yaz ortasına kadar da düşmez diye tahminler var. Çok beklemiyeyim diyorum şimdi biraz boş zamanım varken sistemi toplayıp takılayım diyorum biraz.
    "bile" dedim. Sistem toplarken 50 TL hesabı yapılmaz tabii ki r9 265 tercih edilir. Bir de o parayla ileriye dönük sistem toplanmaz, günü kurtarırsın ancak.
  • Monitor almicaksan sayet benim paneldeki sisteme goz at. Sadece karti 260x yaparsin.

• Sürekli GTA V için sistem diyorsunuz ben soğudum valla 2 defa ertelendi pc çıkış tarihi. . Tavsiye ya ps3 yada ps4 al keyfine bak...

• Intel Core Pentium G3258
    H81M-Plus
    R7 260X
    Gskill 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz
    Seagate 1TB Barracuda
    Xigmatek Asgard 500W

Telefondan girdiğim için fazla yardım edemiyorum eğer fiyat fazla veya az olursa mesaja editle ona göre bir ufak oynamalar yaparız.

• Beyler tavsiye üzerine almayı düşündüğüm sistem bu, nasıl?
    http://i.hizliresim.com/EV0Egg.jpg
  • Dengeli olmus. Sata 3 destekli a68hmk asus anakartim var bir aylik istersen 140 a onu birakabilirim.

• Can1635 hocam cevap için teşekkürler.
    G3258 e sıcak bakmıyorum pek. Bu sistemi toplayacağım gibi:
  • Oyun çıksın,sonra topla

Tekrar ertelenir vs.

Bide bakmışsın pc topladıktan 1 ay sonra çıkmış ve dolar kuru 2.30 lara inmiş,işte o zaman psikolojin bozulabilir :D
    Dostum sana önerdiğim sistem çok daha iyidir sakın o işlemci ve anakarta para verme hele o kasaya

• quote:

Orijinalden alıntı: SessizCral

Oyun çıksın,sonra topla

Tekrar ertelenir vs.

Bide bakmışsın pc topladıktan 1 ay sonra çıkmış ve dolar kuru 2.30 lara inmiş,işte o zaman psikolojin bozulabilir :D

Tr de dovizde hicbir zaman sert bi dusus yasadigini gormedim. 600 kurustan 1.5 liralari. 1.8 leri gordu firladi gitti ama dusus cok ufak kaldi.

Usdnin para politikasi degisti dolar ucuzlamaz, ucuzlasa da su an ki seviyenin altina inmez.

• Haklısın,gerçekçer acı

Ama yinede oyunun çıkmasını beklemeni oneririm,hem yeni seri ekran kartları filan çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1635

Dostum sana önerdiğim sistem çok daha iyidir sakın o işlemci ve anakarta para verme hele o kasaya

İşlemci ve kasanın nesi varmış? Bence gayet güzel olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.