Şimdi Ara

1300 tl ye kadar telefon oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max bütçem 1300, f/p bir telefon ariyorum. Yanı illa 1300 olacak diye bir kaide yok. Genelde webde cok takılıyorum, sosyal medya kullanıyorum, orta büyüklükte oyunlar oynarım. Şarjı da 1 günü çıkarsa yeterli bu kullanıma göre.

Aklımda 3 4 tane telefon var içime sinme sırasına göre yazayım, tavsiyeleri dinlerim

1) Samsung C5 Pro
    2) Samsung C8
    3) Xiaomi Redmi 4x
    4) Samsung C7
    5) Xiaomi mi 4
    6) Nokia 5
    7) Samsung J3 Pro

Edit: Mi A1 ile redmi 4 note da alternatifler arasında

Huawei sony ve asus nedense bana telefon hissiyatı olarak arayüz olarak uzak geliyor o yüzden onları koymadım listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 28 Aralık 2017; 12:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi redmi note 4 64gb versiyonunu alabilirsin. 15 gün önce aldım 2 gün+ kullanım sunuyor çok akıcı ve şık bir telefon 980 TL ye alınabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Xiaomi redmi note 4 64gb versiyonunu alabilirsin. 15 gün önce aldım 2 gün+ kullanım sunuyor çok akıcı ve şık bir telefon 980 TL ye alınabiliyor

Hocam öncelikle küçük modelleri göz önünde bulunduruyorum 5 ve 5.2 inç olanları o yüzden 4x ı yazdım noteunu yazmadım ama 5.5e çıkarsam mesela c8le o cihaz arasında belki onu düşünebilirim. Boyut olarak eni geniş biraz sanki yani o boyutlardaki telefonlarda da ince zarif olanlara bakmaktayom. Eller biraz küçük de

Elime alma imkanım olsa redmi 4 noteu bi incelerim hocam tesekkurler

• güncelll
  • Listedeki telefonlardan kesinlkle c5 pro tercihiniz olsun su an 1250 tl 'ye migros dan alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Listedeki telefonlardan kesinlkle c5 pro tercihiniz olsun su an 1250 tl 'ye migros dan alınabiliyor.

Migrosta var mi Hocam? Hangi ilde gördünüz acaba Ankaradayım yarın gidip alayim 5010 surumu var ise eğer migrosta.

• Bir de migrosta cihazlar knox sayacı 0x1 cihaz demişler ama bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Afyonda oturuyorum bugün gezmeye gittiğimde gördüm money parası falan varsa belki daha ucuza alınabilir.

Knox değerini bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.