Şimdi Ara

1300 tl ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu konudan anlamadığımı ve yardımlarınıza ihtiyacım olduğunu belirtmek istiyorum. Forumu gün boyu inceledim ama bir karar varamadım, kafam karmakarışık oldu.

Asus Zenfone 2

LG G3 32 gb

Sony Xperia C4

Lenovo Vibe P1

Bu model telefonlar sanki aynı segmentte gibi anladım, yanlış anlamadı isem. Çok oyun oynamam, telefonu genel işlerim için kullanacağım(öğretmenlik yapıyorum optik okuma uygulaması olan zipgrade kullanacağım genel olarak, onun yanında internet sosyal medya v.b). Kullanırken belli süre sonra kasılmalar da yaşansın istemiyorum. Bu sebeple ileriye yönelik de beni üzmeyecek bir telefon olsun istiyorum. Kısacası fiyat performans açısından sizce hangi ürünü tercih etmeliyim? ya da başka bir öneriniz var mıdır?

• hepsını bılen alım yapmadan once haftalarca vıdeo kıyas ınceleme test vb okumus ızlemıs olarak c4 dıyorum ve 6 aydırda memnunum helede son guncelleme ıle cok ıyı oldu c4,fıyatıda ındı androıd6 alacak olması ve sd kart ıle dahılı radyosu kucukte olsa avantajları kamera ve ekran panel kalıtesı zenfonedan ustun zaten
  • LG G4 Alın
  • Lg g3 den uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.