Bildirim
1300 TL ye kadar telefon tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
LG g2 Xperia z1 seçeneklerin bunlar
Sağlamlık malzeme kalitesi daha iyi kamera su geçirmezlik sd kart z1
İnce çerçeve ekran kalitesi (kimine göre) daha şık yapı rom zenginliği ve BATARYA G2
İsteğinize göre seçin.
Hepsi oyunları mükemmel oynatır merak etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massibe -- 13 Ekim 2014; 19:45:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum alabileceğin telefonlar LG G2, Xperia Z1 ve Z1C (ki ekran boyutu küçük olduğundan bunu baştan eliyoruz).
Z1 ve LG G2 incelemerini incele, kişisel görüşüm olarak G2 öneriyorum. Sağlamlık harici her konuda bence Z1'den üstün. Ekranı zaten çok çok çok daha iyi.
Şarj süresi mükemmel. Kısacası 1800 TL'ye telefon almış biri olarak, çok mu para verdik? dedirten bir telefon kendisi bana.
Son olarak bunuda belirtmek isterim başta Z1C telefonunu eledik ancak oda küçük olduğu kadar (4.3'') performanslıdırda. Oyun oynamayı seviyorsan özellikle en iyi oyun performansı veren cihazlardan biridir.
-
G2 bence olmadi z1 dusunun,816 fiyatina gore oldukca ciliz bir donanima sahip.
Desire 816 hakkında ne düşünüyorsunuz ? -
Desire 816 ? -
İyi düşünsem zaten önerirdim -
LG G2 32 olanı al -
Kesinlikle LG G2. -
G2
32gb g2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia Z1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X