Şimdi Ara

130bin ile 160bin arası sıfır araç önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi 130bin ile 160bin arası sıfır araç düşünüyorum. Kafamda Honda Civic Executive var ama çoğu kişinin beğenmediğini okudum. Senede 10bin ile 15bin kilometre arası yol yaparım. Kaskosu ve bakımları uygun güzel araç önerileri bekliyorum. Hepinize teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• volvo v40 2018 modeli 150 bin civarı fiyat bulabilirsiniz. bakımları yılda bir veya 30.000km'de bir şeklinde ancak bakım ücretleri 2-3 bin lira ve yakıtı da karma 8-9 lt yakarsınız. bunları göze alırım diyen için bence güzel araç ama yok ben dişimden tırnağımdan arttırıp alıyorum bu aracı diyorsanız da seat leon daha güzel olur.
  • A3 dynamic var 163 fiyat alan vardı geçen;şanzıman rahatsız etmezse düşünülebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe çok yüksek değil zaten d sınıfı araç ya da premium için c sınıfı bakılcak ben i30 crdi otomatik öneririm şiddetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 11 Nisan 2019; 15:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam VAG grubuna yönelirim. Dizel benzinli fark etmez Leon ya da Golf bakardım. Bulabilirseniz premium markalar da olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo v40 2018 modeli 150 bin civarı fiyat bulabilirsiniz. bakımları yılda bir veya 30.000km'de bir şeklinde ancak bakım ücretleri 2-3 bin lira ve yakıtı da karma 8-9 lt yakarsınız. bunları göze alırım diyen için bence güzel araç ama yok ben dişimden tırnağımdan arttırıp alıyorum bu aracı diyorsanız da seat leon daha güzel olur.
  • Bende bu aralıkta bakıyorum 1.0 a3 yada golf favorim

• Volvo v40
    Golf highline
    Toyota corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 11 Nisan 2019; 19:53:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a3 sedan ya da tucsonda denerdim ben şansımı tabi sıfırları için bütçe denk geliyorsa, ben her zaman ikinci elciyim

• makyajlı qashqai ye ne dersiniz? 1.6 dci cvt tekna yasa skypack bakıyorum bende. ancak tam emin değilim. Motor şanzıman uyumu güzel. sürüş karakteri gayet dinamik. Ancak bakım fiyatları ve cvt nin dizel birlekteliği ne sorunlar yaratır şüpheli.
  • 2 ay önce ötv indirimiyle aldığım golf aracımı a3 almaya karar verdiğim için satıyorum. ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir... 
    1.4 TSI DSG Derin Siyah, bej döşeme 129bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside7 -- 21 Nisan 2019; 9:30:27 >
  • 2 aydır araba aradığım için ezberledim artık.

Leon Fr ve xcallence, dizel dsg 147 bin TL.
    Honda Civic hb sport+ 145 bin TL.
    Peugeot 308 active dizel 8 ileri 144 bin TL.
    Golf 1.0 tsi comfortline r line dsg 151 bin TL. Ful dolu bu.
    Volvo V40 1.5 t3 modelinin degisik bir adı var 166 bin TL.

Kendince optimalini bulmaya çalış

• Egea olabilir

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara ve kaliteye bakılırsa Volvo v40 ve golf iyi.

• Audi a3 sedan tdi dsg öneririm uzun yol 100 160 arası 6 litre şehir içi yarı normal yarı gazlamalı 7 7.5 litre yakıyor
    Alırkende iyi niyet garantisinin devam edip etmediğinide sorgularsanız servisten bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum ikinci el olur ama konforundan falan çok memnun kalırsınız tasarım olarakta çok güzel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrkazim -- 23 Nisan 2019; 21:40:14 >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Bu listeye göre 1 pejo 2 civic 3 Volvo oda paran varsa. Gereksiz atraksiyon için de diğer ikisi denenebilir. Yeterince paran ve boş zamanın da varsa...

• megane öneren lale gelmemiş henüz
  • Bmw 320 guzel aractir oda degilse Mercedeslere bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.