birde grup maçları için bir öneride bulunucam; şimdi herkes ilk başta 3 takımla maçını yapıcak grupta sonra aynı takımlarla rövanşı yapıcak ya herkesin denk gelmesi çok kolay olmuyor, ilk başta a takımı b takımıyla maç yaparken rövanşıda yapsın ve onunla bi daha yapmasın yani ikişer maç ikişer maç yapılır ve daha hızlı ilerlemiş oluruz, çünkü ilk maçı yaptıktan sonra bi daha aynı kişiler gruptaki rövanş maçı için denk gelemeyebilirler zamanları olmaz okuldan dolayı işten dolayı vs. böle bişey aklıma geldi eer kabul edilirse böle olabilir die düşünüorum ama siz bilirsiniz ben her zaman çoğunluğa uyarım
Once uc mac sonra uc mac olmayacak tabii ki. Yoksa cok uzun surer. Dedigin gibi gruptaki arkadaslar karsilastiginda iki maci yapip bitirecek
he tmm o zaman eyw saol
Evet arkadaslar son bir kisi. hadi getirin son takimi da baslayalim artik.
benıde yazın dıcem de aksamları sadece oynuyabılıyorum zaman uyarsa vereyım nıck ı ?
quote:
Orijinalden alıntı: dogu5
benıde yazın dıcem de aksamları sadece oynuyabılıyorum zaman uyarsa vereyım nıck ı ?
Kardes PSN ID"ni verirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: celikalp
Evet arkadaslar son bir kisi. hadi getirin son takimi da baslayalim artik.
ben gönderdim parayı
son kişiyide bulsak hemen bu gece kuraları çekip 2 maç yapsak süper olucak...
Evet son kisiyi bulmamiz lazim. dogu5 kardes dun gece yazdi ama sonra bir donus olmadi.
cuma aksamını iple çekiyorum !!
karşılaşmalar ne zaman başlıyor ? belirli gün ve saat var mı ?
gruplarda puan eşitliği durumunda ilk olarak ikili averaja daha sonra genel averaja bakılmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: keremocano
gruplarda puan eşitliği durumunda ilk olarak ikili averaja daha sonra genel averaja bakılmaz mı ?
Önce genel averaj çünkü kurallar bu şekilde böyle uygun görmüş çelikalp eşitlik halindede ikili averaj
quote:
4'lu gruplarda puan esitligi sonrasinda ayni puanda olan takimlarin genel averajda da esitligi sonrasinda ayni puanda olan takimlarin kendi iclerindeki averaja bakilacak kardes. Yani genel averaj yine gecerli. Genel averajdaki esitlikte dediklerim gecerli olacak
Ama baska fikirleri olan varsa tartisabiliriz
hadi ya 1 kişi daha gelsinde gruplar belli olsun sonrada başlayalım turnuvaya =)
quote:
Orijinalden alıntı: celikalp
quote:
4'lu gruplarda puan esitligi sonrasinda ayni puanda olan takimlarin genel averajda da esitligi sonrasinda ayni puanda olan takimlarin kendi iclerindeki averaja bakilacak kardes. Yani genel averaj yine gecerli. Genel averajdaki esitlikte dediklerim gecerli olacak
Ama baska fikirleri olan varsa tartisabiliriz
ben şampiyonlar liginde ki gibi olmasını yani puan eşitliği durumunda ilk ikili averaja daha sonra genel averaja bakılmasını tercih ederdim.ama farketmez çok da önemli değil yani kural böyle konulmuşsa böyle de oynarız
Hayir hala son katilimciyi bulamadik ya. Bu nasil bir sanstir. Bir kisi daha getiremiyormuyuz arkadaslar? Bulun da cekelim kuralari artik
Ben bütün cevremdekilere söyledim ama garibanlar fazla buldular 15k'yi =D
valla bende xbox var,keşke ps3 olsaydı valla seve seve katılırdım bu kaliteli organizasyona
quote:
Orijinalden alıntı: Nicomedia66
valla bende xbox var,keşke ps3 olsaydı valla seve seve katılırdım bu kaliteli organizasyona
Bu ucuncu turnuvamiz FUT12'de. Bundan onceki ikisi de cok guzel gecmisti. Ama ucuncuyu henuz baslatamadik. Son bir kisi kaldi. Bakalim. Eger bugun cikarsa hemen kuralari cekecegim
bulunur bulunur
ben katılıcagım da saat kaçta başlar iş güç falan var ya :))