Şimdi Ara

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: celikalp

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Lig guzel fikir yalniz ben bir sonrakine ancak katilirim, en yogun oldugum ay Aralik ayi. Yeni yil ile beraber islerim yavaslar ben de zaman bulabilirim. Bu ligi disardan seyredicem herkese bol sans.

Senin EA ile durum noldu? Bi gelisme var mi?

Bugun lutfen 29'una kadar bekleyin diye mesaj attilar valla.

Bekliyoruz

29'unda tayin oluyodur cakal baska departmana, essogluessekler, az bile dedim
  • ruud maçımızı yarın 1 ile 6 arası yapabiliriz senin için müthiş bi karışık takım yaptım ortaya korkutuyosun beni
  • arkadaşlar şu finalde oynayacak arkadaşların kadrolarını görsek yahu :))
  • ben saat 4 gibi ucunculk macini yapabilirim arkadaslar. Haki ile veya ruud_ ile. Bekliyorum
  • Haki Hazır ve NAzırım psn'de bekliyorum =)
  • İlk maç

Ruud_ 2 Haki: 3

İkinci maç

Haki: 1 Ruud_:3

Haki kardesim tebriik ederim, mutehsem maçlardı.. Buz gibi ellerim, kalbim inanılmaz atıyor..

Şimdi bekle bizi Kopenhag !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 26 Kasım 2011; 15:33:21 >
  • Evet hakancim, gecmis olsun. Bu gece de seninle yapariz ucunculuk macimizi. Final maci da yapilsin da coinsleri vereyim arkadaslar.

Guzel bir turnuva oldu. Herkese tesekkur ederim
  • Son durum bu sekilde

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER
  • Resimde bir karisiklik var. Final maci tek mac gibi gozukuyor arkadaslar. Duzelteyim dedim. Ucunculuk maclari ve fina maclari da iki mac uzerinden oynanacak

Grup Maclarindan sonra Ceyrek Final, Yari Final ve Final maclari da 2 mac uzerinden oynanacak, ve esitlik halinda deplasman golu kurali gecerli olacaktir.
  • Final maçı yapılmadı mı hala ?
  • yok yapılmadı hocam :)

Ben şimdi eve geldim, umarım yarın yapabiliriz, haftaya haftasonuna kalmasın istiyorumm..
  • Sonuna kadar hakledilmiş bir şamğiyonluk geldi Chocolatesuslu kardesimden.

Maç skorları chocolate: 3 ruud:1 ve ruud 0 chocolatesuslu 4'tür..

Ellerine sağlık, kusursuz bir futbol oynadın kardesim.

Ayrıca turnuvayı duzenleyen, turnuvada emegi geçen herkese de teker teker teşeekür ederim.

Ruud.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

chocolatesuslu:3 ruud:1
    ruud:0 chocolatesuslu:4

ruud kardeşim gayet iyi oynuyor tabiki kadro farkımız vardı yok demek yanlış olur. tebrik ediyorum buraya kadar geldi basarilarinin devamını diliyorum çok zevkli mücadeleydi sağol hocam

Tebrik ederim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Sonuna kadar hakledilmiş bir şamğiyonluk geldi Chocolatesuslu kardesimden.

Maç skorları chocolate: 3 ruud:1 ve ruud 0 chocolatesuslu 4'tür..

Ellerine sağlık, kusursuz bir futbol oynadın kardesim.

Ayrıca turnuvayı duzenleyen, turnuvada emegi geçen herkese de teker teker teşeekür ederim.

Ruud.

sağol kardeşim sende hak ettin ama ben daha şanslıydım :) bende emegi geçen herkeze teşekkür etmek istiyorum.
  • Tebrik ederim arkadaslr. Chocolatesuslu kardes sen 130k buy now ile ruud_kardes sende 65k buy now ile bir kart satisa koyup bana pm ile bildirirseniz odullerinizi hemen gondrebilirim.

Turnuvaya katilan herkese bende ayrica tesekkur ederim. Ben de haki ile oynayip ucuncuyu belirledikten sonra turnuvamiz sonlanmis oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Tebrik ederim arkadaslr. Chocolatesuslu kardes sen 130k buy now ile ruud_kardes sende 65k buy now ile bir kart satisa koyup bana pm ile bildirirseniz odullerinizi hemen gondrebilirim.

Turnuvaya katilan herkese bende ayrica tesekkur ederim. Ben de haki ile oynayip ucuncuyu belirledikten sonra turnuvamiz sonlanmis oluyor

tabiki. tebrik eden arkadaslarada teşekkürler diğer turnuvadan devam bakalım ne olacak :) atıyorum pm abi
  • tebrikler
    chocolatesuslu :)

güzel turnuvaydı takibi bile keyifliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

tebrikler
    chocolatesuslu :)

güzel turnuvaydı takibi bile keyifliydi

sağol hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.