Şimdi Ara

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: Gs Erkut

quote:

quote:

quote:

Evet C grubu kalan son maçlarım için akşam 20:00 dan sonra hazır olucağım erkut senin durumun nedir yoksa ona göre ayar çekelim ?

Sole bi ayar cekebiliriz abi, yarin 7.30 da iphone i degistirmek icin apple ile randevum var.. O saatten 1 saat once ve 1 saat sonra musait olucam, uygun mudur ?

Yarın derken p.tesi mi bu akşammı kardeşim. Hem pazartesi hemde bu akşam 20:00 - 22:00 arası müsaitim

Bu aksam abi saat 9 gibi falan online olurum

Tamam erkutçum gs maçından sonra yaparız grubun final maçlarını

bende burdaki sonucu bekliyorum galiba hadi iyi olan kazansın

• Hakan bizim maçlar yarına kaldı artık yarın akmı karamı belli olur averaj üstünlüğüm var 1 galibiyet bana yeticek bakalım kısmet
  • quote:

Hakan bizim maçlar yarına kaldı artık yarın akmı karamı belli olur averaj üstünlüğüm var 1 galibiyet bana yeticek bakalım kısmet

Eger 1 galibiyet 1 maglubiyet olursa ve Erkut'un galibiyetinde averaj farkli olursa Erkut ust tura cikabilir kardesim. Dikkat etmek lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

quote:

Hakan bizim maçlar yarına kaldı artık yarın akmı karamı belli olur averaj üstünlüğüm var 1 galibiyet bana yeticek bakalım kısmet

Eger 1 galibiyet 1 maglubiyet olursa ve Erkut'un galibiyetinde averaj farkli olursa Erkut ust tura cikabilir kardesim. Dikkat etmek lazim

Aynen fark yemezsem yetecek 1 galibiyet 1 mağlubiyet

• quote:

quote:

çok heyecanlı bir hal aldı grup.çok çekişmeli tansiyonu yüksek 2 maç olacak.deplasmana rakip takım seyircisi alınmayacak iyi olan kazansın

• Erkut yarın bitirmeliyiz artık o yüzden bana kesin bir saat vermelisin türkiye saati ile oranınkinin farkını unutmadan. Malum artık d grubuda bizi bekliyor çünkü
  • skorları hatırlamıorum celikalpte keşke bugün yapmasaydık arkadaş katili olucam 4-2 olduunda kim çıkıo 6-2 olması lazım falan dio sinirimden odaya geldim ama kutluorum seni gayet iyisin bi öncekilerde nası elendin hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

skorları hatırlamıorum celikalpte keşke bugün yapmasaydık arkadaş katili olucam 4-2 olduunda kim çıkıo 6-2 olması lazım falan dio sinirimden odaya geldim ama kutluorum seni gayet iyisin bi öncekilerde nası elendin hayret

Kardes ikinci macta dedim gidiyor tur. Zor toparladim. Valla ellerim terledi. Birinci macta cok heyecan yapmamistim ama ikinci mac korku tunelinde dondum. Ayrica bu serefsiz EA izin verse daha fazla keyifli olabilirdi.

Ilk mac Young_Ceasar 4 - celikalp 4

Ikinci Mac celikalp 4 - Young_Ceasar

Ellerine, yuregine saglik kardes. Sagolasin. Daha onceki turnuvalarda cok daha iyi kadrolarim vardi ama tutmadi. Bu turnuvada daha saglam gidiyoruz. Gecen turnuvada IF CR7'li, Messi'li kadrom ile ilk turda babon'a elenmistim. Kismet. Bakalim nereye kadar gidebilecegiz

• eyw seninde eline sağlık bu sefer ç.finalde gittik artık sonraki turnuvaya bakıcaz yapıcak bişey yok.
    bu arada ilk maç 4-2 sen yendin ikinci maç 4-3 mü 4-4 mü oldu 4-3te ben kolu attım gittim valla gerçi çok önemli diil 4-4 4-3 zaten elendim
  • quote:

Erkut yarın bitirmeliyiz artık o yüzden bana kesin bir saat vermelisin türkiye saati ile oranınkinin farkını unutmadan. Malum artık d grubuda bizi bekliyor çünkü

Tugra abi dun icin kusura bakma tel ile ugrastim, tam online oldum 2 dk once sen cikmissin :( bugun tr saati ile 5 ile 7 arasi musaitim ya da gece 2 den sonra .. Diger secenek yarim aksam 8:30 dan sonra... Whats up icin : 07837500825 e-mail karlikli.erkut@gmail.com daha rahat ve hizli haberlesiriz abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Erkut yarın bitirmeliyiz artık o yüzden bana kesin bir saat vermelisin türkiye saati ile oranınkinin farkını unutmadan. Malum artık d grubuda bizi bekliyor çünkü

Tugra abi dun icin kusura bakma tel ile ugrastim, tam online oldum 2 dk once sen cikmissin :( bugun tr saati ile 5 ile 7 arasi musaitim ya da gece 2 den sonra .. Diger secenek yarim aksam 8:30 dan sonra... Whats up icin : 07837500825 e-mail karlikli.erkut@gmail.com daha rahat ve hizli haberlesiriz abi

Yeni kalktım bende gece çalıştığımdan bir türlü saatlerimiz uyuşmadı o zaman yarın akşam 20:30 kesin yaparız maçları benim gececilikte bitiyor

• Ceyrek finaller baslasin artik kardesler ;))
  • çeyrek finalimizi oynadik sonuç ;

chocolatesuslu:2 alibjk86:1

alibjk86:2 chocolatesuslu:3

çok cekismeli macti 5 defansı geçmek ayrı bi olaydi ali kardeşime teşekkürler
  • bizim rakipler hala belli değil, C ve D gruplarınadn cıkacak takımlar henuz oynayamıyorlar ceyrek finalleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

bizim rakipler hala belli değil, C ve D gruplarınadn cıkacak takımlar henuz oynayamıyorlar ceyrek finalleri

Yarın gece yaparız bizde çeyrek finali kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Kasım 2011; 0:18:43 >
  • @chocolatesuslu hocam Biz de su yari final macini yapalim mi? Ne zaman musait olursun?
  • quote:

@chocolatesuslu hocam Biz de su yari final macini yapalim mi? Ne zaman musait olursun?

abi seninle final yapsaydik ya ? zaten grupta beraberdik .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

quote:

@chocolatesuslu hocam Biz de su yari final macini yapalim mi? Ne zaman musait olursun?

Valla bir dahaki turnuvaya insallah finalde karsilsiriz. Erken finallerden birisi daha.
  • quote:

quote:

quote:

Valla bir dahaki turnuvaya insallah finalde karsilsiriz. Erken finallerden birisi daha.

aynen öyle oldu abi. çok iyi defans yapıyorsun. 2dir yağmur geliyor ya zor oluyor oynamak. ama gene süper macti. 65k cepte :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle oldu abi. çok iyi defans yapıyorsun. 2dir yağmur geliyor ya zor oluyor oynamak. ama gene süper macti. 65k cepte :)

Tebrik ederim kardes. Buraya kadarmis ne yapalim

Finalde basarilar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.