Şimdi Ara

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

o zaman bi kadro degişikligi yapayım bende kafamda bi kadro tasarladım italya brezilya olaraktan saglam bişey çıkacak gibi

Hakan o karışımdan 4312 iyi kadro çıkıyor ama oynayabilirmisin bilmem ama ben oynayamıyorum kanatlar benim için önemli çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

o zaman bi kadro degişikligi yapayım bende kafamda bi kadro tasarladım italya brezilya olaraktan saglam bişey çıkacak gibi

Hakan o karışımdan 4312 iyi kadro çıkıyor ama oynayabilirmisin bilmem ama ben oynayamıyorum kanatlar benim için önemli çünkü

abi en uyuz oldugum taktik geçen sene 4-3-1-2 kurmuştum drogba rooney if tevez filan 2 maçın sonunda takımı komple sattım ucuz fiyattan o derece 4-1-2-1-2 italya brezilya karması yaptım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 24 Kasım 2011; 23:26:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

abi en uyuz oldugum taktik geçen sene 4-3-1-2 kurmuştum drogba rooney if tevez filan 2 maçın sonunda takımı komple sattım ucuz fiyattan o derece 4-1-2-1-2 italya brezilya karması yaptım abi

İyi yapmışsın Hulk ' u nasıl bağladın ? Hernanez kaka ve maicon ile mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 24 Kasım 2011; 23:34:05 >

• abi cdm hernanez cam pato st ibra st di natale stoperlerde tiago chelini maıcon marcelo süper oldu valla
  • hazırım !
  • Hadi artik yapin su maclarinizi da biz de ucuncluk macimizi yapalim
  • ruud_: 3 keremocano: 2

keremocano: 0 ruud_:5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 25 Kasım 2011; 19:14:49 >
  • sonuçlardan belli, özellikle son maçlar çok çekişmeli geçmiş :)

final ne zaman oynanıyorr ? :))
  • Simdi ruud_ ile haki arasinda yari final maci yapilacak chocolatesuslu'nun finaldeki rakibini belirlemek icin ve benim ucunculuk macindaki rakibimin belirlenmesi icin.

Sonra da final.

Tebrikler ruud_ kardes. Cok onemli bir rakibi gectin. Turnuvanin bombasi oldu bu bence. Keremocano kardes. Sana da gecmis olsun.
  • Alpaslan Abi teşekkür ederim.

Haki'ye karşı grupta ilk maçı 1 0 alıp, ikinci maç 9'luk olmuştum.. Enteresan bir yarı final olacak.. Bu rezilliği temizleyecebilecek miyim bakalım Ben 1 saatte daha online'ım, sonra gece evde olmayacagım. Yarın öglen 1'den 6'ya kadar psn'de olurum.

Olmazsa Pazara kalır, umarım yarın oynayabiliriz.
  • Çekişme dorukta bakalım sonuçları bende merak ediyorum. Gerçekten turnuvada çok değerli oyuncular vardı hiçbir maç kolay olmadı olmazda bu saatten sonra

İyi olan kazansın
  • xfifaz abi,

Lige bende çok katılmak istiyordum ama önümüzdeki 3 hafta hep vizelerim var, turnuvayı yavaşlatmamak adına başvuru yapmadım :( Zaten maçlarımı da ancak cuma cumartesi ve pazarları oynayabiliyorum, üzüldüm ama katılamadıgıma..

Elinize saglık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Simdi ruud_ ile haki arasinda yari final maci yapilacak chocolatesuslu'nun finaldeki rakibini belirlemek icin ve benim ucunculuk macindaki rakibimin belirlenmesi icin.

Sonra da final.

Tebrikler ruud_ kardes. Cok onemli bir rakibi gectin. Turnuvanin bombasi oldu bu bence. Keremocano kardes. Sana da gecmis olsun.

sağol kardeş.ben de beklemiyordum ama arada oluyor böyle çok kötü oynadım ruud da hakkıyla kazandı.birinin artık şampiyonluk serimi durdurması gerekiyordu şimdi turnuva heyecanlı bir hal aldı.herkese başarılar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

quote:

Simdi ruud_ ile haki arasinda yari final maci yapilacak chocolatesuslu'nun finaldeki rakibini belirlemek icin ve benim ucunculuk macindaki rakibimin belirlenmesi icin.

Sonra da final.

sağol kardeş.ben de beklemiyordum ama arada oluyor böyle çok kötü oynadım ruud da hakkıyla kazandı.birinin artık şampiyonluk serimi durdurması gerekiyordu şimdi turnuva heyecanlı bir hal aldı.herkese başarılar diliyorum

Valla turnuvalardan uzaklastirilmamak icin ozellikle yenilmissin gibi birsey seziyorum ben

Neyse kardes. Bu turnuva gercekten cok hos ve cekismeli gecti. Senin de sampiyonluk serin bozulmus oldu. Seninle bir turlu oynayamadik ama UT4'te karsilsacagiz gibi. Gecen sefer tam seninle friendly mac yapacaktik ki biliyorsun benim hesap calinmisti Bu kez seninle mac yapmadan once boyle bir olayla karsilasmam insallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

quote:

Sonra da final.

Valla turnuvalardan uzaklastirilmamak icin ozellikle yenilmissin gibi birsey seziyorum ben

Neyse kardes. Bu turnuva gercekten cok hos ve cekismeli gecti. Senin de sampiyonluk serin bozulmus oldu. Seninle bir turlu oynayamadik ama UT4'te karsilsacagiz gibi. Gecen sefer tam seninle friendly mac yapacaktik ki biliyorsun benim hesap calinmisti Bu kez seninle mac yapmadan once boyle bir olayla karsilasmam insallah

o kadroyla yapmak isterdim doğrusu yazık oldu.bu sefer yaparız hocam kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

xfifaz abi,

Lige bende çok katılmak istiyordum ama önümüzdeki 3 hafta hep vizelerim var, turnuvayı yavaşlatmamak adına başvuru yapmadım :( Zaten maçlarımı da ancak cuma cumartesi ve pazarları oynayabiliyorum, üzüldüm ama katılamadıgıma..

Elinize saglık...

Kardeşim anlıyorum seni o yüzden bende sana davet göndermedim , ama önümüz uzun daha çok turnuvalarda birlikte olacağız burada gerçekten çok güzel bir arkadaşlık ortamımız oluştu sevgi ve saygı çerçevesinde sana derslerinde başarılar dilerim.
  • Dostlar uzun zamandir bakamadim, turnuvayi kim aldi? Bittiyse tabii , bu arada lig falan ne ayak? Bilgilendirirseniz sevinirim isler cok yogun
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Dostlar uzun zamandir bakamadim, turnuvayi kim aldi? Bittiyse tabii , bu arada lig falan ne ayak? Bilgilendirirseniz sevinirim isler cok yogun

Kardes lige seni de dahil edelim. Son bir kisi kaldi. Su anda yari finaldeyiz. Yari finalde ruud_ ile haki1234 mac yapacaklar.Macin galibi chocolatesuslu ile final, maci kaybeden ise benimle ucunculuk maci yapacak. Ondan sonra turnuva bitiyor.

Lig icin link ise

http://forum.donanimhaber.com/m_54941651/mpage_2/f_/key_//tm.htm#54980532
  • Lig guzel fikir yalniz ben bir sonrakine ancak katilirim, en yogun oldugum ay Aralik ayi. Yeni yil ile beraber islerim yavaslar ben de zaman bulabilirim. Bu ligi disardan seyredicem herkese bol sans.

Senin EA ile durum noldu? Bi gelisme var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Lig guzel fikir yalniz ben bir sonrakine ancak katilirim, en yogun oldugum ay Aralik ayi. Yeni yil ile beraber islerim yavaslar ben de zaman bulabilirim. Bu ligi disardan seyredicem herkese bol sans.

Senin EA ile durum noldu? Bi gelisme var mi?

Bugun lutfen 29'una kadar bekleyin diye mesaj attilar valla.

Bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.