Ve C ve D Gruplarindan gelenlerin ceyrek final maclari
Kereamocano - ruud_
ruud_ - keremocano
haki1234 - xxfifazxx
xxfifazxx - haki1234
Arkadaslar basarilar
Hakancım ne zaman müsait olursun ?
eyvah eyvah..
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
eyvah eyvah..
ne zaman oynarız kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: xxfifazxx
abi 12 den sonra müsait olur musun
quote:
Orijinalden alıntı: haki1234
quote:
Ok kardeşim sorun yok gececilik bitti
quote:
quote:
quote:
Ok kardeşim sorun yok gececilik bitti
tamam abi yaparız o zaman
psn yi ekledim abi müsait oldugunda yapalım maçı
quote:
psn yi ekledim abi müsait oldugunda yapalım maçı
5 dk geliyorum kardeşim
haki1234 1-1xxfifazxx xxfifazxx 4-4haki1234
ilk maçta tugra abi baskılıydı penaltı kurtardım 1 tane penaltı eleştirilir erman hocaya devrediyorum posizyonu 2 maç 2-0 yaptım 2-2 oldu benzema o kafayı vurduya diyecek kelime bulamadım 3-2 yaptım 3-3 oldu mücadele burda başladı tugra abi gerçekten çok kaçırdı hele 1 kornerde top gidip diregi vurduya kalpten gidiyordum 4-3 yaptım rahatladım dedim afellay süper bi golle 4-4 yaptı hakem düdügü çaldı derin bi oh çektim valla çok zevkli aşırı zevkli bi maçtı teşekkürler abi
quote:
ilk maçta tugra abi baskılıydı penaltı kurtardım 1 tane penaltı eleştirilir erman hocaya devrediyorum posizyonu 2 maç 2-0 yaptım 2-2 oldu benzema o kafayı vurduya diyecek kelime bulamadım 3-2 yaptım 3-3 oldu mücadele burda başladı tugra abi gerçekten çok kaçırdı hele 1 kornerde top gidip diregi vurduya kalpten gidiyordum 4-3 yaptım rahatladım dedim afellay süper bi golle 4-4 yaptı hakem düdügü çaldı derin bi oh çektim valla çok zevkli aşırı zevkli bi maçtı teşekkürler abi
Aynen kardeşim turnuvalarda oynadığım en keyifli maçlardı diyebilirim başarılar sana
quote:
quote:
Aynen kardeşim turnuvalarda oynadığım en keyifli maçlardı diyebilirim başarılar sana
sagol abim
öbür çeyrek final maçı ne oldu beyler
quote:
öbür çeyrek final maçı ne oldu beyler
ruud un okulu varmış.ya cuma günü ya da haftasonu yapabiliriz.
cuma ögle sularında (3 4 gibi) o iş tamam :)
o zaman bi kadro degişikligi yapayım bende kafamda bi kadro tasarladım italya brezilya olaraktan saglam bişey çıkacak gibi
quote:
o zaman bi kadro degişikligi yapayım bende kafamda bi kadro tasarladım italya brezilya olaraktan saglam bişey çıkacak gibi