eet bizim grup bitti gruptaki arkadaşlara teşekkür ediorum, ç.final için a grubundaki kalan maçların yapılmasını bekliicez artık =)
Evet C grubu kalan son maçlarım için akşam 20:00 dan sonra hazır olucağım erkut senin durumun nedir yoksa ona göre ayar çekelim ?
BeylerB Grubu maclarini tamamladi.
Young_Cesar, Alibjk86 kardesler birinci ve ikinci olarak gruplarindan ciktilar. Alibjk86 kardesim A grubu birincisi ile, Young_Caesar kardesim ise A Grubu ikincisi ile ceyrek final maclarini yapacaklar.
Tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: US_ALP2
Son dakka da o kafayi yemeseydim cikmistim gruptan
Ali efsaneyi sen devam ettiricen artik
Kusura bakma kardeş kısmet bu aralar çok yoğundum konstantre olamadım hiç turnuvaya. ama bütün maçlar çok zevkli geçti kıran kırana nefes alamadım maçlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Brky39
quote:
Kusura bakma kardeş kısmet bu aralar çok yoğundum konstantre olamadım hiç turnuvaya. ama bütün maçlar çok zevkli geçti kıran kırana nefes alamadım maçlarda
Aynen benimde oyle cok zevkliydi hepsi. Ama belirgin bi lag vardi yaptigim 6 macta da. Ya bir ya iki bar ancak baglandim gruptakilerle , tek sorunum o oldu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brky39
quote:
Aynen benimde oyle cok zevkliydi hepsi. Ama belirgin bi lag vardi yaptigim 6 macta da. Ya bir ya iki bar ancak baglandim gruptakilerle , tek sorunum o oldu.
Aslında zorda kalmadıkça haftasonu maç yapmamak lazım hakikaten lag oyundan soğutuyor adamı bir dahaki turnuvalarda dikkate alınmalı mutlaka
quote:
Orijinalden alıntı: xxfifazxx
Evet C grubu kalan son maçlarım için akşam 20:00 dan sonra hazır olucağım erkut senin durumun nedir yoksa ona göre ayar çekelim ?
Sole bi ayar cekebiliriz abi, yarin 7.30 da iphone i degistirmek icin apple ile randevum var.. O saatten 1 saat once ve 1 saat sonra musait olucam, uygun mudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gs Erkut
quote:
Orijinalden alıntı: xxfifazxx
Sole bi ayar cekebiliriz abi, yarin 7.30 da iphone i degistirmek icin apple ile randevum var.. O saatten 1 saat once ve 1 saat sonra musait olucam, uygun mudur ?
Yarın derken p.tesi mi bu akşammı kardeşim. Hem pazartesi hemde bu akşam 20:00 - 22:00 arası müsaitim
Beyler hadi gayret. Grup maclari bitmek uzere. Toplam 8 mac kaldi. Yapalim sunlari da ceyrek finale gecelim artik
Kalan maclar su sekilde;
quote:
Orijinalden alıntı: celikalp
Beyler hadi gayret. Grup maclari bitmek uzere. Toplam 8 mac kaldi. Yapalim sunlari da ceyrek finale gecelim artik
Kalan maclar su sekilde;
çelikalp a grubu un birincisi ne zman belli olur ben biraz turnuvayı hızlandırayım diyorum rakibim belli olsun hemen maç yapalım.. çeyrek finalleride bitirelim
quote:
Orijinalden alıntı: Alibjk86
quote:
Kalan maclar su sekilde;
çelikalp a grubu un birincisi ne zman belli olur ben biraz turnuvayı hızlandırayım diyorum rakibim belli olsun hemen maç yapalım.. çeyrek finalleride bitirelim
Kardes chocolatesuslu ile srknlr'nin maclarinin sonuclari belirleyecek birinciyi ve ikinciyi. Su an ben birinci gozukuyorum. Ama oynanayacak maclarda tablo degisebilir. Bu yuzden beklemek durumundayiz
hayyydeee arkadaşlarrr serii yapıyoruz maçları =)))))
Haki1234 8-3 Simaobjk güzel maçtı teşekkürler
quote:
Gruplardan kalan maclari da buradan takip edebilirsiniz arkadaslar
şu a lar averajsa benim averajda problem var abi
Önemli bir sorum olacak;
Çeyrek ve Yarı Final maçları rövanşlı mı olacak ? Eğer evet ise deplasman golü olacak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
Önemli bir sorum olacak;
Çeyrek ve Yarı Final maçları rövanşlı mı olacak ? Eğer evet ise deplasman golü olacak mı ?
öbür turnuvalarda rövanşlıydı vede deplasman golü de vardı buda böyle oldugunu düşünüyorum
peki ola ki şöyle bir durum oldu;
A: 3 B: 0
B: 3 A: 0
Bu durumda maç uzayamayacagına göre bir maç daha mı yapılıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: haki1234
Haki1234 8-3 Simaobjk güzel maçtı teşekkürler
iyi maçtı çıkan sonuçlar = if friedel kova, defans hattına takviye lazım, 2 gol yiyince çok pis dağılıyorum, son golümü şansa attım ama süper goldü, turnuvadan elendim 15k zarardayım. neyse ki 3 tane şeref golü attım da 8-0 olmadı . benim için çalkantılı bir turnuva...
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
peki ola ki şöyle bir durum oldu;
A: 3 B: 0
B: 3 A: 0
Bu durumda maç uzayamayacagına göre bir maç daha mı yapılıyor ?
Oyle bir durumla karsilasilirsa ucuncu mac yapilir arkadaslar
Beyler hakinin oynadigi son maca gore D grubundan ceyrek finale cikanlar da belli oldu. Simdi sira A ve C grubundaki maclara kaldi. Bu aksam yapmaya calisalim da Ceyrek Final maclari baslasin artik