Şimdi Ara

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
7.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d grubu çok fena olmuş 2 maçıda kazanırsam 1. yimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

C grubu birincisi

Ikinci olacak olan da cok farkli olmayacak kardes

Hakinin maclari bittiginde sizin durum netlesir. Tabii C grubunun da maclari bittiginde goruruz ne olacagini
  • Arkadaslar gercekten grup maclarinda cekisme diz boyu. Guzel bir turnuva oluyor kanimca. Haksiz miyim?
  • Benim ilk turnuvam hocam,

Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; oynadığım 6 maçta da ellerim terledi, zaman zaman heyecan yaptım, hata yaptım gol yedim, gol atamadım önümdeki sandalyeye vurdum, masa yumrukladım bağırdım çağırdım evde.. Uzun süredir kendimi bu kadar kaptırmamıştım bu boktan oyuna. Çok çok güzel vakit geçirdim, geçiriyorum.

Bu duyguları hissetmemi, oyundan bu denli keyif almamı sağlayan başta "celikalp" olmak üzere herkese teşekkür ederim.

Ellerinize, emeklerinize sağlık.
  • Bu turnuvalari fifaz hocam ile baslatmistik. Ayni sekilde devam ediyoruz. Bu turnuva bittikten sonra devamini da yapabiliriz insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Bu turnuvalari fifaz hocam ile baslatmistik. Ayni sekilde devam ediyoruz. Bu turnuva bittikten sonra devamini da yapabiliriz insallah

Evet çok çekişmeli oldu bu üçüncü turnuva inşallah daha çok çekişmeli turnuvalarda hep birlikte olacağız arkadaşlar. Ut anakonusu baya kirlendi abuk sabuk yorum yapan birkaç kendini bilmez yüzünden. Turnuvaya katılan 16 arkadaşta birbirinden değerli ve iyi oyuncular inanıyorumki çoğu maçta şans faktörü yanında olan veya az hata yapan maç kaybediyor herkese başarılar

• Bu arada puan tablosundaki yanlisliklar icin kusura bakmayin arkadaslar.

Su anda yeni bir format uzerinde calisiyorum. Cok kisa bir sure icinde paylasacagim. Bu arada mac sonuclarini yazmayi unutmazsaniz sevinirim.

FIfaz hocam. Neredeyse ana konu'ya girmiyorum bile. Acaba FUT 12 icin yeni bir sayfa mi olustursak?
  • Evet hocam fifa 12 ut ve turnuva anakonusu olabilir seviyeli bir şekilde ordan paylaşımlara devam edebiliriz
  • chocolatesuslu:6 sevinckan :1
    sevinckan:3 chocolatesuslu:4
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Evet hocam fifa 12 ut ve turnuva anakonusu olabilir seviyeli bir şekilde ordan paylaşımlara devam edebiliriz

Aynen oyle.

Diger arkadaslar da ayni sekilde dusunuyorsa hemen baslatabiliriz
  • Son durum bu arkadaslar

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER
  • Evet arkadaslar. Yeni grubumuzun linki asagida.

http://resim.donanimhaber.com/m_54771777/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54771777
  • Arkadaslar bugun cumartesi. Yok mu hic mac yapan gruplardan?

Son oynanan maclar chocolatesuslu ile Sevincknan_216 arasinda oynana maclardi. Su grup maclarini tamamlayalim da ceyrek finaller baslasin
  • Gruplardan kalan maclari da buradan takip edebilirsiniz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikalp -- 19 Kasım 2011; 19:23:57 >
  • Young Ceasar ve Berkay bekliyorum...

Dunden itibaren mac aninda EA Server'dan atiliyorum baskalarina da oluyor mu?
  • Dun degil. aslinda 1-2 gundur var bu sikinti. Mac ortasinda atiyor. Benim grup maclarinda defalarca atti oyundan
  • Neyse invite gonderen olursa burdan yazsin TV'yi gormuyorum oldugum yerde.

Alpaslan garantilemissin ceyrek finali, tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Dun degil. aslinda 1-2 gundur var bu sikinti. Mac ortasinda atiyor. Benim grup maclarinda defalarca atti oyundan

Ali ile ikinci macimizda da oldu bizim neyse ki ikinci yari basindaydi hemen bi yari yapip bitirdik.

Oyunun butun zevki kaciyo, az once 3-2 yeniyorum 90+2 de koptu. Yani simdi internet baglantim iyi sorunum yok anlamadim gitti, random atiyo tekrar baglanmak zorunda kaliyorum. Asiri yukleme mi oldu yine EA Serverlara acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Neyse invite gonderen olursa burdan yazsin TV'yi gormuyorum oldugum yerde.

Alpaslan garantilemissin ceyrek finali, tebrikler...

Eyvallah kardesim. Bence senin durumunda hic fena degil. Goruntuye gore sende ust turdasin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.