Şimdi Ara

130K ODULLU ULTIMATE TEAM CUP 3-SAMPIYON CHOCOLATESUSLU-TEBRIKLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alibjk86

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Bir onceki turnuvanin galibi Kerem yanilmiyorsam, peki siralamayi birisi yazsa da kim nasil anlasak...

valla kardesim 2.de bn oldum ama 3le 4 ü htrlamıorum=)

Soylemen iyi oldu bizim gruptaki brinci torbadan gelen sensin demek....

Musait olunca bir email gondersene, hafta sonu aradan cikarmak istiyorum butun maclari mumkunse

ne zaman müsait oluyorsun kardeşim
    amerikada yaşadığa göre saatlerde sıkıntı olcak biraz =)
    sen online olabileceğin saatleri söle sana ayak uyduralım

aynen öle sen akşam 6-7 de online olursan bizde saat gece 2 falan oluo ben müsait olurum o saatlerde, ama sen saat söle yinede bize sorun yaşamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Evet arkadaslar C grubu olum grubu gibi gozukuyor. Benim de en cok merak ettigim C grubunun sonuclari olacak.C grubundaki tum arkadaslar iyi. Bakalim ne olacak

herkese bol sanslar. Umarim mac sonuclari ne olursa olsun, saygi ve sevgi cercevesinde tamamlariz turnuvamizi. Ayni zamanda mac sonuclari Istanbul Ozel Yetkili Savcisi Mehmet Berk ve Istanbul Organiza Suclar Sube Mudurlugune turnuva hakkinda bilgi verdim. Tum mac sonuclari ve kulup trade gecmisleri turnuva boyunca takip edilecek olup, su anda yururlukte olan 6222 Sayili Sporda Siddet yasasinin tum hukumleri turnuvamizda gecerli olacaktir.

hahhahahah

• ben gece 11:30 gibi online olucam b grubundaki arkadaşlardan online olabilen olursa yapabilriz maçlarımızı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir onceki turnuvanin galibi Kerem yanilmiyorsam, peki siralamayi birisi yazsa da kim nasil anlasak...

Musait olunca bir email gondersene, hafta sonu aradan cikarmak istiyorum butun maclari mumkunse

aynen öle sen akşam 6-7 de online olursan bizde saat gece 2 falan oluo ben müsait olurum o saatlerde, ama sen saat söle yinede bize sorun yaşamayalım

HAfta ici 2 ile 7 arasi (sizin sabah saatleri)

Hafta sonu 8 ile 2 arasi (sizin aksam saatleri)

HAfta ici zor yakalarim sizi o yuzden hafta sonu en makul gibi gorunuyor. HAfta ici 2'ye kadar kalan olursa yapariz ama.

• Fifaz hocam 19.00-20.00 arası halı saha maçım war. 20.30 dan sonra yapalım inşaallah müsait olursan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Fifaz hocam 19.00-20.00 arası halı saha maçım war. 20.30 dan sonra yapalım inşaallah müsait olursan.

Ok kardeşim
  • a grubundakilerden mac yapmak isteyen var mı?

psn : srknlr
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HAfta ici 2 ile 7 arasi (sizin sabah saatleri)

Hafta sonu 8 ile 2 arasi (sizin aksam saatleri)

HAfta ici zor yakalarim sizi o yuzden hafta sonu en makul gibi gorunuyor. HAfta ici 2'ye kadar kalan olursa yapariz ama.

ben gece 2de online olurum kardeşim bugün müsaitsen benimle olan maçlarını aradan çıkartırsın h.sonuda diğer arkadaşlarla yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: srknlr

a grubundakilerden mac yapmak isteyen var mı?

ekledim psn'den 9 a kadar müsaitim yapalım müsaitseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: srknlr

a grubundakilerden mac yapmak isteyen var mı?

ekledim psn'den 9 a kadar müsaitim yapalım müsaitseniz

ekledim dostum
  • @keremocano kardeş analog sağ taraf çalışmıyor ne yazıkki zaten kendi kaleme attığım 2. golden anlamışsındır. Yarın yaparız tek devre 2-1 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

@keremocano kardeş analog sağ taraf çalışmıyor ne yazıkki zaten kendi kaleme attığım 2. golden anlamışsındır. Yarın yaparız tek devre 2-1 den

o golü kol yüzünden yediysen saymayalım.0-0 dan yeni maç yaparız yarın
  • srknlr 5 - 3 sevinckan_216

sevinckan_216 2 - 0 srknlr

2 maçta güzel çekişmeli maçlardı ronaldoyu tutmak gerçekten çok güç tebrikler başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

quote:

@keremocano kardeş analog sağ taraf çalışmıyor ne yazıkki zaten kendi kaleme attığım 2. golden anlamışsındır. Yarın yaparız tek devre 2-1 den

Ok uygundur. Şanssızlık işte yarın yeni bir kol alıcaz artık yada tamir yapılırmı bunlar içini açayım dedim ama uygun tornavida bulamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

quote:

Ok uygundur. Şanssızlık işte yarın yeni bir kol alıcaz artık yada tamir yapılırmı bunlar içini açayım dedim ama uygun tornavida bulamadım

ilk defa açıyorsan biraz zorluyor.ben ilk açışımda 3-4 saatte anca kapatmıştım.ama alıştım artık 15 dakkada açıp kapıyorum ben alışkanlıktan yön tuşlarıyla oynadığım için aşırı yüklenmeden kırılmıştı.kırık kırık oynuyordu.hatta 2 turnuva böyle oynadım ama dün içini açıp yeni yön tuşları taktım biraz gıcırtı yapıyor yine ama idare eder.bu fifa kol için zararlı

• abi puan durumu türü birşey olacak mı ? yani buraya yazacak mısın ?
  • Su anda grup tablolarini duzenliyorum. Mac sonuclarini ekleyip gece paylasimi yapacagim arkadaslar. Merak etmeyin.
  • evet beyler b grubunda bu gece online olabilicek varsa pm atsın bana yapalım maçlarımızı
  • a grubundakilerden mac yapmak isteyen var mı?
  • D grubu ben müsaitim fakat psn müsait değil..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.