Şimdi Ara

133 Tl'ye 5 inç igo8 başarsoft haritalı navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.0 TFT LCD Dokunmatik ekran
    2Gb Dâhili Bellek
    500mHZ işlemci Hızı
    128 MB DDR3 Ram
    950 Mah pil ile 4 saate varan çalışma süresi
    IGO 8 Navigasyon Haritası ile 81 ilde %100 kapsama alanı
    3D Harita özelliği
    Vakumlu Tutacağı ile Cama takılabilme Özelliği
    Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi
    Micro SD kart okuyucu
    USB 2.0 Bağlantısı

Teknik Özellikler

Haritalar : Türkiye Haritası
    Bellek Kapasitesi : 2 GB
    3D Harita : Var
    USB girişi : Var
    Pil Tipi : Dahili Lityum Pil
    Maksimum Pil Ömrü : 1 - 4 Saat Kullanım Odaklı Değişim Süresi

Ekran Özellikleri

Ekran Boyutu : 5"
    Dokunmatik Ekran : Var

Fiyat : 133 Tl'dir. Fiyat/performans ürünü olup igo8 + başarsoft harita kullanmaktadır.

http://www.bimeks.com.tr/urun/134401/roadstar-5010-5--navigasyon-cihazi.aspx

ŞOK marketlerde ise gerçekten şok fiyat arkadaşlar

Fiyat :119 TL - 11/17 Aralık.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

http://www.sokmarket.com.tr/roadstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuhalcii -- 15 Aralık 2013; 19:41:37 >

• 4.3 Goldmaster almıstım, 1-2 ay önce markafoniden. Çekle berbaer 53.TL'ye gelmişti.

Sadece 2 gün kullandım ve sattım. 4" telefonunuz varsa, gerçekten ihtiyaç değil. Zaten firmalarda satılmadığı için fiyat düsürüyorlar. Yakında bedava dağıtacaklar bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir ürün değil. Başarsoft zaten bu işin en iyilerinden. Roadstar da geçer not alır.
  • Arkadaşlar akıllı telefonu olanların bence navigasyona para vermesine gerek yok bende iphone 4 var ilk olarak yandex navigasyon sesli ve sürekli güncel ücretsiz ve nlife türkiye bir ara ücretsiz oldu ikiside çok kullanışlı ve güncel

• yandex bedava navigasyon uygulaması süper bunlar artık çöppp..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

yandex bedava navigasyon uygulaması süper bunlar artık çöppp..

Hocam Yandex navigasyon internetsiz çalışıyor mu?

• Iphone ve Navitech QX-512 navigasyon sahibiyim.
    Telefonumda Yandex ve Sygic in uygulamaları yüklü. Navigasyonumda ise (igo primo tabanlı) Başarsoft haritası yüklü.
    Küçük şehirde yaşayan biri olarak navigasyonumla Türkiye'de kendime göre hayli yol yaptım. Navigasyonum olmadan da (aynı ve farklı yerlerde) birkaç kez Sygic ve Yandex kullandım.
    Benim şahsi görüşüm şudur; bu iki yazılım yüklü akıllı telefonum kesinlikle navigasyon cihazımın sunduğu hız, kolay ve rahat kullanım ile yüksek oranlı doğru yönlendirmeyi sunamadı.
    Hem eşimin hem benim telefonumda navigasyon yazılımları mevcut ama çok acil bir durum olmadan yola asla navigasyon cihazım olmadan çıkmam.
    Elbette zaruri hallerde navigasyon cihazının olmadığı yerde yukarıda bahsettiğim uygulamalar da oldukça yardımcı oluyor. Ama bence yerini alamaz ve de
    navigasyon cihazlarına "çöp" demek haksızlık olur.

(NOT: Yandex internet bağlantısı olmadan yani offline çalışmıyor, online ve bence Türkiye için Google Haritadan daha başarılı bir uygulama.
    Igo'nun ya da diğer firmaların akıllı telefon uygulamalarını henüz tecrübe etmedim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilic -- 17 Aralık 2013; 22:59:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Iphone ve Navitech QX-512 navigasyon sahibiyim.
    Telefonumda Yandex ve Sygic in uygulamaları yüklü. Navigasyonumda ise (igo primo tabanlı) Başarsoft haritası yüklü.
    Küçük şehirde yaşayan biri olarak navigasyonumla Türkiye'de kendime göre hayli yol yaptım. Navigasyonum olmadan da (aynı ve farklı yerlerde) birkaç kez Sygic ve Yandex kullandım.
    Benim şahsi görüşüm şudur; bu iki yazılım yüklü akıllı telefonum kesinlikle navigasyon cihazımın sunduğu hız, kolay ve rahat kullanım ile yüksek oranlı doğru yönlendirmeyi sunamadı.
    Hem eşimin hem benim telefonumda navigasyon yazılımları mevcut ama çok acil bir durum olmadan yola asla navigasyon cihazım olmadan çıkmam.
    Elbette zaruri hallerde navigasyon cihazının olmadığı yerde yukarıda bahsettiğim uygulamalar da oldukça yardımcı oluyor. Ama bence yerini alamaz ve de
    navigasyon cihazlarına "çöp" demek haksızlık olur.

(NOT: Yandex internet bağlantısı olmadan yani offline çalışmıyor, online ve bence Türkiye için Google Haritadan daha başarılı bir uygulama.
    Igo'nun ya da diğer firmaların akıllı telefon uygulamalarını henüz tecrübe etmedim).

Bendimde zamanımda para vererek aldığım navigasyon cihazım var arabada duruyor bu proğramları kurduğumdan beri ihtiyaç duymadım yaklaşık 6 ay oldu iki proğramda bana hiçbir sorun çıkarmadı bursa ve çevre illerde denedim .

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Navigasyonunuzun modeli ve kullandığı haritayı öğrenebilir miyim?
  • quote:

NeXT ye-g535 igo tabanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

NeXT ye-g535 igo tabanlı

Anladim, tabi herkesin kisisel görüsü ve tecrubesi farkli olabilir. Ben kullanici olarak kendi tecrubemi ve dusuncelerimi aktardim.

• Bende Next 525 var Igo Primo sürümlü. Ancak telefonumdaki igo primo çok daha pratik. Hem dokunma hassasiyeti çok çok daha iyi. Hem gps hassasiyeti çok daha iyi. Telefonlardaki pusula özlliği ile o an araç dursa bile önünün neresi olduğunu anlayabiliyor. Ayrıca mobil internetiniz varsa telefondak sürümde online trafik ve google search var ki.. Bu herşeye bedel..

İstanbul'da oturup, Ankaranın ilerisinde direksiyon sallamamış biri olarak. Geçtiğimiz yaz, akıllı telefon ile resmen gezi yaptım. Üstelik eşim ve 1 buçuk yaşındaki oğlum ile..

İstanbul-Bolu-Ankara-Kayseri-Nevşehir-Konya ve geri dönüş.. Bütün otel rezervasyonlarını telefondan booking.com uygulaması ile yaptım. Gezi yerlerini telefondaki netten okudum, öğrendim. Otel ve pansiyonları ona göre seçip, ödemeyi yaptım.

Sonra da telefondaki igo primo ile hem otellerimi buldum, hem mesire yerlerini.. hem de gezilecek yerleri.. Örneğin Nevşehirde testi kebabını en iyi yapan restoranı googledan buldum ve direk navi ile önüne gittim.

oğlum ateşlendi, nöbetçi eczaneyi yine navi ile kısa sürede buldum.

Akıllı telefonunuz yoksa mutlaka bu navilerden birini edinin derim. Ama güçlü bir akıllı telefon herşekilde yeterli oluyor. Benim telefonum Note 2.

Ancak bir not düşmek istiyorum. 2010 yılından beri navigasyon kullanıyorum ve evde 2 tane navigasyon cihazı var. Bu işin en iyisi Igo Primo ve Başarsoft olsa da, klasik sürücü iç güdülerini ve tabela okuma alışkanlıklarını bir kenara bırakmamak gerek.

Seçilen rota tipi benim genelde YEŞİL'dir ama o bile bazen abuk sabuk yerlerden götürmek isteyebiliyor. %10 yanılma payını asla akıldan çıkarmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 17 Aralık 2013; 23:41:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

NeXT ye-g535 igo tabanlı

Anladim, tabi herkesin kisisel görüsü ve tecrubesi farkli olabilir. Ben kullanici olarak kendi tecrubemi ve dusuncelerimi aktardim.

Aynen dediğiniz gibi bu çok göreceli bir kavram kişiye göre değişiyor

• böyle cihazlara para vermektense gps'li 7" bir tablet alın (huawei youth, asus hd7, samsung tab3 vs) 100 200 daha faza vermiş olacaksınız ama sadece arabada duracak belki de hiç açmayacağınız bir cihaza vereceğiniz 150 200 tlnizi kurtaracaksınız. üstelik arabadan alıp evde internet, oyun vs takılıp arabaya binince navigasyon olarak kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

böyle cihazlara para vermektense gps'li 7" bir tablet alın (huawei youth, asus hd7, samsung tab3 vs) 100 200 daha faza vermiş olacaksınız ama sadece arabada duracak belki de hiç açmayacağınız bir cihaza vereceğiniz 150 200 tlnizi kurtaracaksınız. üstelik arabadan alıp evde internet, oyun vs takılıp arabaya binince navigasyon olarak kullanırsınız.

Bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün.
    Data hattı da almamız gerekecek mi ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

böyle cihazlara para vermektense gps'li 7" bir tablet alın (huawei youth, asus hd7, samsung tab3 vs) 100 200 daha faza vermiş olacaksınız ama sadece arabada duracak belki de hiç açmayacağınız bir cihaza vereceğiniz 150 200 tlnizi kurtaracaksınız. üstelik arabadan alıp evde internet, oyun vs takılıp arabaya binince navigasyon olarak kullanırsınız.

Bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün.
    Data hattı da almamız gerekecek mi ?.

hayır hocam, gps modulu var cihazda direkt olarak uydularla irtibat kurup çalışıyor.

zaten saydığım cihazların arasında sadece huawei de sim kart girişi var. (bu tablet aynı amanda telefon olarak ta kullanılabiliyordu, ama güncel yazılımla iptal ettiler.)

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    valla bravo hocam,teknolojinin nimetlerini sonuna kadar kullanıyorsun. bende de note var.bı igo primo yu telefona nerden nasıl yükleyecez.ücretli mi? craklı mı kullanıyorsun sen?
  • Benim kullandıgım 7" Gps li tablet. Hem tablet, hemde navigasyon cihazı.

http://www.hizlial.com/excon-m70t-gps-7-8gb-android-siyah-tablet/02.049.9780.0001

188 lira filan ben 2o hızlıpuan, en para vs derken bayağı uyguna aldım.

İgo, Tomtom, Navitel, Sygic gibi navigasyon programı ihtiyacı olanlar pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazid84 -- 18 Aralık 2013; 13:19:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.