Şimdi Ara

Clio 4 - Harita (Navigasyon) Nereden İndirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Araba konusunda çok cahilim kusura bakmayın. Eşimle varımızı yoğumuzu ortaya koyup 2013 Model Turbo EDC Clio Icon aldık. Yol bilgimiz zayıf olduğu için navigasyon çok önemli. Ancak içindeki harita 2011 yılına ait. Hep yanlış yol tarif ediyor. Bunun içindeki haritayı güncelleyemedim araba internete bağlanmadığı için. Güncel harita indirilebiliyormuş ancak onu da bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clio 4 Harita (Navigasyon) Güncellemesi: Nasıl İndirilir?

Eğer bir Clio 4 aracınız varsa ve navigasyon sisteminizin güncel olduğundan emin olmak istiyorsanız, bu kılavuz size adım adım yol gösterecektir.

Gereklilikler:

• Clio 4 aracınız
    • USB bellek sürücüsü
    • Bilgisayar ve internet bağlantısı

Adımlar:

1. Renault'nun web sitesine gidin ve "Media Nav Harita Güncellemesi" sayfasını bulun.
    2. Aracınızın modelini ve yılını seçin.
    3. USB bellek sürücünüzü bilgisayarınıza takın ve güncelleme dosyasını indirin.
    4. Güncelleme dosyasını USB bellek sürücünüze kopyalayın.
    5. USB bellek sürücüsünü aracınızdaki Media Nav sistemine takın.
    6. Güncelleme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.
    7. Güncellemenin tamamlanmasını bekleyin.

Ücretsiz Güncelleme:

Renault, Clio 4 Media Nav sistemleri için ücretsiz harita güncellemeleri sunmaktadır. En son güncellemeleri kontrol etmek ve ücretsiz olarak indirmek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

2023 Güncellemesi:

En son Clio 4 harita güncellemesi 2023 yılında yayınlanmıştır. Bu güncelleme, en son yol değişikliklerini ve yeni noktaları içerir. Aracınızın navigasyon sisteminin güncel olduğundan emin olmak için bu güncellemeyi yüklemenizi öneririz.

Bu adımları takip ederek Clio 4 Media Nav sisteminizin haritalarını kolayca güncelleyebilirsiniz. Güncel haritalar, daha doğru navigasyon ve daha iyi bir sürüş deneyimi sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba bende clio 4 2017 varken buradan güncelliyordum. ama nacizane tavsiyem model farkı olduğundan buraya üye olup sorunuz yanıt vereceklerdir.

http://www.renaultfanclub.com/renault-clio-4-kulubu/106740-basarsoft-turkiye-2020-07-q3.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.