Şimdi Ara

İnfotech Navigasyon yazılımı nasıl Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnfoTech navigasyon yazılımı nasıldır..bilen tarif edecek artı ve eksilerii...Thanks

• Mireo Don't Panic kullanmıyor mu Infotech datasını
  • SUNNY cihazlarda kullanılıyor şu an o yazılım. Bilgi için

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Navitech ve Sunny çok farklı cihazlar,

sunny MTK işlemcili, Navitech ise MStar dualcore, Sunny de GPS chipi ile 64 kanal olduğu dışında bilgi yok, Navitech de ise MSR2112 olarak belirtmiş.
    MTK ve MStar farklı üreticiler, hoş 2013 te birleşmek için hisse alımlarına başlamışlar.
    http://www.mstarsemi.com/products_GPS.php
    http://www.mediatek.com/en/index.php

Sunny 2 gb, navitech 4 GB Nand-Flash Dahili Bellek.
    ...........

Hay Allah, ben gerçekten de MTK ile MSTAR işlemcilerini aynı firma sanıyordum. Sayenizde ayrı olduklarını öğrenmiş oldum.
    Aslında benimkisi biraz da peşin kabullenme, şöyle ki: Bugüne kadar satın aldığım veya çevremdekilere alıverdiğim navigasyon cihazlarından "SIRF" işlemcililer gariç geri kalanında hep yavaşlık problemi vardı. Yani "Sirf 500mhz" işlemci ile diğer 500mhz işlemciler arasında ciddi hız farkları vardı.

(Bu arada ufak bir düzeltme: SUNNY 4,3" navigasyon cihazı tanıtımında 2GB deniliyor, ürünlerde ise 4GB dahili bellek çıkıyor)

Navigasyon cihazlarındaki sıçramadan bahsetmişsiniz. Demek istediğinizi gayet net anladım da ben bugüne kadar SUNNY cihaz kadar sıçrayanını da görmedim. Şöyle ki: Aracınız sabit, navigasyon cihazının yazılım ekranında sanki siz bir ileri bir geri ilerliyormuşsunuz gibi ekran bir ileri bir geri dönüp duruyordu. Programdan çıkıp cihazın ana menüsündeki (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) "GPS INFO" kısmına girince de hızınız artı eksi olarak sürekli 3-4km/saat gibi görünüyordu. Yani cihaz bulunduğunuz yerle ilgili o kadar çok farklı noktalar veriyor ki sabit olduğunuz halde ilerilerde veya gerilerde bir nokta vererek sizi sürekli hareketliymiş gibi gösteriyordu.

Bu kadar büyük "aktif sapmaları" ilk defa SUNNY cihazlarda görmüştüm. Diğer Çin malı cihazlarda bulunduğumu noktayı 30 metre kadar farklı bir yerde (sürekli basit) gösterene rastladım da sürekli oynak halde bu kada dağıtanını hiç görmemiştim.

• infotech'i 3 yıldır kullanıyorum gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

İnfoTech navigasyon yazılımı nasıldır..bilen tarif edecek artı ve eksilerii...Thanks

Navigasyon programlarini hic deneme firsatim olmadi. Siz nerede gordunuz acaba? Nerede ve ne sekilde satiliyor?

Ancak harita verilerini gordum. 89TL'ye aldigim halde aldigima pisman oldugum SUNNY 4'3'' navigasyon cihazinda bunlarin harita verileri vardi.
    BASKENTTE oturuyorum, son 2 yildir Basarsoft haritada ve son 1 yildir Teleatlas haritada adi guncel haliyle goruntulenen sokagimiz hala INFOTECH haritalarinda guncel degil.

Avrupa firmasi bile gecen yil bizim sokagi guncelledi, fakat yerli Infotech'de TIK yok.

Harita veri kalitelerini gormek isteyenler icin link vereyim:
    http://feedback.infonav.com.tr/infomapfeedback/faces/guestReport.jspx?companyid=1XCYTH3
    (soldaki menüden il/ilçe/mahalle seçip incelemek istediğiniz yere direk gidebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 22 Mart 2013; 10:12:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim koca mahalle bile Infotech verilerinde listeye alinmamis.
    Koca ilcedeki 55-56 mahalleden yalnizca 11 tanesi islenmis. Bir suru sokak mahalleyle iliskilendirilmeden islenmis, ama cogu guncel degil.
    Ankara'da durum boyle. Guncelleme hizi ortada...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

İnfotech haritasının İstanbul'da oldukça detaylı olduğu söyleniyor. Ben 1-2 gün kullandım. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.