Şimdi Ara

Navigasyon cihazı mı telefon navigasyon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arabanızda hangisini kullanıyorsunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim

Ben telefon yandex Navigasyon kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Eylül 2015; 20:40:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Aracımda Multimedya sistemi yok

Telefon yandex uygulama yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon-Yandex veya Nokia Here.

Bir kac navigasyon cihazını denemistim magazalarda. Bana cok kullanıslı gelmediler. Telefonumun zaten yapabildigi bir islem icin +300 lira vermek istemedim. Cakmak coklayıcı vasıtasıyla da telefonu sarja takıyorum navigasyon acıkken bir kaybım olmuyor.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Multimedya olması gerekmiyor cama yapışan cihazlar var onlarda olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

Multimedya olması gerekmiyor cama yapışan cihazlar var onlarda olabilir

Onlara para vermem ya evden çıkmadan ayarlıyorum telefonu

• Sıklıkla navigasyon kullaniyordum. Tomtom,next denedim. Igo yazilimli basarsoft haritali next cihazlarinin daha kulanisli oldugunu gordum.

Son zamanlarda gplayden igo+basarsoft u teledona yukledim.

Su an navigasyon cihazimin nerede oldugunu bilmiyorum bile.

Eskiden karsi olsamda telefon daha pratikmis.

• Telefon hem navigasyon hem de multimedya olarak daha kullanışlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Yandex navigasyonda güzel sesli ve türkçe olması güzel ben kullandım genelde yeri hesaplayıp götürüyor igo da iyidir

• Evet yararli ama cogu internet + gps bağlantısı istiyor öyle olunca paketten çok gidiyor cihazlar en azından o konuda daha iyi

• Ayda yılda bir gerekiyor onda da telefon yeterli oluyor. Ama ben asıl planımi yola cikmadan google mapsten yapıyorum.

• Ben here Maps indirdim. Harita bilgisini sd karta yükleme seçeneği var. 650 mb haritayı sd karta yükleyince hem hafıza kaybı olmadı hem internetsiz kullanıyorum hem de çok çok iyi çalışıyor.

• Igo internet baglantisi gerektirmiyor.

Ben yandex ve here de denedim ve basarili bulmadim sahsen.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Bu here galaxy cihazlarda çalışıyor mu bende indirmeyi deniyorum sonuna kadar geliyor sonra indirme kayboluyor bir türlü olmadı

• Arkadasimin s3 ve benim htc cihazimda sorunsuz calisiyordu.

• Sygic i ildefa kullandığımda Lüleburgaz ın köyüne giderken 6,7 km toprak yola sokmuştu. 30 km geri gitmek işime gelmemişti. Onun haricinde netde ücretsiz tam sürümü mevcut olan güzel uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 4 Eylül 2015; 23:14:00 >
  • Navigasyon kullanmıyorum eskiden kullanirdim ondada telefondan igo ile bakardim ama sarji cabuk biterdi.
    Simdi tabela+sorma kombinasyonunu kullaniyorum cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

İgo yu ildefa kullandığımda Lüleburgaz ın köyüne giderken 6,7 km toprak yola sokmuştu. 30 km geri gitmek işime gelmemişti. Onun haricinde netde ücretsiz tam sürümü mevcut olan güzel uygulama.

Hiç ayar yapmadan kullandı iseniz normal. Rota seçeneklerinde kısa, hızlı veya yeşil gibi seçenekler var. Yine yolculuk ayarlarında toprak yola sokma veya vapur kullanma paralı yolları tercih etme gibi seçenekler var, bunları kendinize göre ayarlamanız önemli.

Son olarak rota önizlemeyi ihmal etmemek gerek. Özellikle ilk defa bilmediğiniz bir yere giderken ne olursa olsun tabelalara da dikkat etmek gerek.

Ben yıllarca navi cihazı kullandım. hala 2 tane var bende ama akıllı telefon çok daha pratik..

Whatsapp'dan gelen bir konuma direk navi ile devam edebilmek, online trafiği görmek, bir cihazda birçok programı kullanabilmek ve telefonlardaki pusula yardımı ile arabanın önünü tahmin edebilmesi Güçlü bir akıllı telefonu navigasyonda rakipsiz bırakıyor..

Ben Note 2 ile IGO, Here ve Sygic öneriyorum. Waze de sosyal ağ modu ile güzel alternatif. Yandexten hise hiç haz etmedim.

• Sygic i öven kişiler fazla. İstanbjl içinde baya hoşuma gitmişti. Onun dışında yandex de gayet iyi

• İlk baktığım Google Haritalar, bunun dışında Yandex ve Nokia Haritalar gayet iyi iş görüyor. Bunlar ücretsiz ücretli olanlarına ben değerlendirme dışı bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Telefon-Yandex veya Nokia Here.

Bir kac navigasyon cihazını denemistim magazalarda. Bana cok kullanıslı gelmediler. Telefonumun zaten yapabildigi bir islem icin +300 lira vermek istemedim. Cakmak coklayıcı vasıtasıyla da telefonu sarja takıyorum navigasyon acıkken bir kaybım olmuyor.

Akıllı telefon sahibi birçok kişi akılsız, telefonlarında GPS'in varlığından haberdar değiller.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.