Şimdi Ara

Navigasyon cihazı mı telefon navigasyon mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

İgo yu ildefa kullandığımda Lüleburgaz ın köyüne giderken 6,7 km toprak yola sokmuştu. 30 km geri gitmek işime gelmemişti. Onun haricinde netde ücretsiz tam sürümü mevcut olan güzel uygulama.

Hiç ayar yapmadan kullandı iseniz normal. Rota seçeneklerinde kısa, hızlı veya yeşil gibi seçenekler var. Yine yolculuk ayarlarında toprak yola sokma veya vapur kullanma paralı yolları tercih etme gibi seçenekler var, bunları kendinize göre ayarlamanız önemli.

Son olarak rota önizlemeyi ihmal etmemek gerek. Özellikle ilk defa bilmediğiniz bir yere giderken ne olursa olsun tabelalara da dikkat etmek gerek.

Ben yıllarca navi cihazı kullandım. hala 2 tane var bende ama akıllı telefon çok daha pratik..

Whatsapp'dan gelen bir konuma direk navi ile devam edebilmek, online trafiği görmek, bir cihazda birçok programı kullanabilmek ve telefonlardaki pusula yardımı ile arabanın önünü tahmin edebilmesi Güçlü bir akıllı telefonu navigasyonda rakipsiz bırakıyor..

Ben Note 2 ile IGO, Here ve Sygic öneriyorum. Waze de sosyal ağ modu ile güzel alternatif. Yandexten hise hiç haz etmedim.

Pardon siz yazınca hatırladım İgo değil sygic idi. Zaten programı yola çıkmadan indirip yola çıkmıştım.

İlk sürüm sygic menüsü kullanımı çok karışık dı Son sürümler basit sade ve daha kullanışlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

İgo yu ildefa kullandığımda Lüleburgaz ın köyüne giderken 6,7 km toprak yola sokmuştu. 30 km geri gitmek işime gelmemişti. Onun haricinde netde ücretsiz tam sürümü mevcut olan güzel uygulama.

Hiç ayar yapmadan kullandı iseniz normal. Rota seçeneklerinde kısa, hızlı veya yeşil gibi seçenekler var. Yine yolculuk ayarlarında toprak yola sokma veya vapur kullanma paralı yolları tercih etme gibi seçenekler var, bunları kendinize göre ayarlamanız önemli.

Son olarak rota önizlemeyi ihmal etmemek gerek. Özellikle ilk defa bilmediğiniz bir yere giderken ne olursa olsun tabelalara da dikkat etmek gerek.

Ben yıllarca navi cihazı kullandım. hala 2 tane var bende ama akıllı telefon çok daha pratik..

Whatsapp'dan gelen bir konuma direk navi ile devam edebilmek, online trafiği görmek, bir cihazda birçok programı kullanabilmek ve telefonlardaki pusula yardımı ile arabanın önünü tahmin edebilmesi Güçlü bir akıllı telefonu navigasyonda rakipsiz bırakıyor..

Ben Note 2 ile IGO, Here ve Sygic öneriyorum. Waze de sosyal ağ modu ile güzel alternatif. Yandexten hise hiç haz etmedim.

Yandex tehlikeli, virüs gibi her yere sızmaya çalışıyor. Kullanmamak en doğrusu.

• Yandexi navigasyonun şuanda rakibi yok
    . Şu mesaj bırakma işi biraz daha yaygınlaşsın süper olacak. Anlık trafik bilgisi ve ona göre rota hesaplaması muazzam. İstanbulda yan yolları bile analiz edip götürmüştü

Google maps e sakın bulaşmayın tam bir taş devri uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 5 Eylül 2015; 2:26:08 >
  • iPhone'da TomTom'dan çok memnunum, girmediğim yer kalmadı sayesinde. Şimdi aracımdaki dahili navigasyonu kullanıyorum.
  • Arabada ekranda adres yazmak zor oluyor onun yerine akıllı telefon her işi görüyor. Araca uygun fiyatlı arka kamera ve bluetooth u olan multimedia yeterli. Ben android multimedia taktırdım ancak dediğim gibi akıllı telefon varken gereksiz bir donanım oldu. Şimdi ki aklım olsaydı uygun fiyatlı bir şey taktırırdım.

• yandex gibisi yok
  • Here Maps ve Sygic ücretsiz-ücretli kategorisinde liderdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Here Maps en iyisi.

• Apple nin haritalar uygulaması işimi görüyor.

• normal navigasyonda bir yer bulmak sıkıntı, güncel haritalı igolu bir cihaz mevcut çoğu yeri bulamıyor elle haritadan işaretlemen gerekiyor. Here maps , yandex filan hepsi iş görüyor
  • Yandex hayatta kullanmam fenerde nasipleniyor

• Arabamda navigasyon olmasına rağmen telefonu kullanıyorum. Daha pratik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oblio harici var.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Sıklıkla navigasyon kullaniyordum. Tomtom,next denedim. Igo yazilimli basarsoft haritali next cihazlarinin daha kulanisli oldugunu gordum.

Son zamanlarda gplayden igo+basarsoft u teledona yukledim.

Su an navigasyon cihazimin nerede oldugunu bilmiyorum bile.

Eskiden karsi olsamda telefon daha pratikmis.

Paralı mı igo ?
  • şehir içersinde yandex kullanıyorum trafik yönlendirmesi güzel. uzun yolda navigasyon cihazı kullanıyorum ikinci el temiz bir cihaz aldım 80 liraya uzun işimi görüyor.

• şehir içersinde yandex kullanıyorum trafik yönlendirmesi güzel. uzun yolda navigasyon cihazı kullanıyorum ikinci el temiz bir cihaz aldım 80 liraya uzun yolda işimi görüyor.

• igo my way kullanan birtek ben miyim.

• Sygic tokatlar hepsini.

• Bence nokia here en iyisi hemde çevrim dışı özelliği var. Turkiye haritasini yukluyorsun internetsiz kullaniyorsun ve yol tarifi sesi hem akici hemde türkçe. Ve robot konuşuyormuş gibi değil.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Evet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.