Şimdi Ara

Lg sn11r güncelleme sorunu çözüldümü ? Bilen uğraşan takip eden varmı aceba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG SN11r hatalı güncelleme konu su hakkinda epeydir yorum yapılmıyor herkez sıkıldı farkindayim ama birbirin de el atmasi gerek yuzlerce kisi guncelleme bekliyor cihazi wifi bagalayamiyor v.s bilen birilieri yardimci olur umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ustuner -- 12 Ocak 2022; 11:4:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben de gelismeleri merak ediyorum acikcasi. Bu konuyu actiginiz iyi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jsp J kullanıcısına yanıt
    Galiba bi ikimiz variz merak eden 😅

• Oyle hakkaten
    Saka bi yana bi guncelleme yuzunden ekipmanin servislik olma ihtimali cok sinir bozucu degil mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jsp J kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle normalde guncelleme geliyor diye insanlar heyecanlanır neler düzeldi üstüne neler koydu diye biz sub gidecekmi diye korkuyoruz hadi bunu bi sekilde düzelttiler peki ya bundann sonra güncelleme yapabilcekmiyiz korkmadan cekinmeden ? Bence asil problem bu….
    Bundan sonra kim surekli wifi bağlı kullanacabilecek ! Otomatik güncelleme korkusuna karşılık…

• Benim sub gitti. cihazı her açtığımda update fail uyarısı veriyordu sub wooferı resetlemek zorunda kalıyordum tekrar bağlanmak için. an itibari ile sub açılmaz oldu. LED ışık yanmıyor prizden çektiğimde ise 10 sn sonra ince bir ses çıkarıyor arka kısımdan. Redditte anakart değişmesi gerekli diyor.

• rkaymaz R kullanıcısına yanıt
    Valla dayanamadım en sonunda güncelledim şükür problem olmadı arka hoparlör sesleri epey artmış sub da çok bisey farkedemedim center hala aynı en büyük değişim arka hoparlörlerde olmus cidden fark edilecek şekilde artmis

Lg sn11r güncelleme sorunu çözüldümü ? Bilen uğraşan  takip eden varmı aceba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m.ustuner M kullanıcısına yanıt

Hocam ben hala guncelleme yapmadim..

Bu tarihten sonra yeni bi guncelleme geldi mi, bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.