Arkadaşlar merhaba. Anakartım 2x8GB 1300mhz destekliyor ve ram almayı düşünüyorum. Hi-Level 2x4GB alacağım ancak 1333mhz ile 1600mhz'nin fiyatları aynı. Sormak istediğim şey 1600 alırsak uyumsuzluk gibi bir promlem olur mu? En fazla 1333mhz performansı vereceğini biliyorum ancak eğer bir problem olmaz ise 1600mhz alayım sonuçta aynı fiyata daha fazla performans elimde dursun belki işe yarar. Şimdiden teşekkürler!http://imgur.com/a/aqqw3
~Soopr.Owl*
kullanıcısına yanıt
yeni bi anakartın olsa pek sıkıntı olmaz ama eski anakartlarda sıkıntı çıkartabiliyor, 1600 ü geri verme şansın olursa alıp dene olmassa geri verir 1333 alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo
yeni bi anakartın olsa pek sıkıntı olmaz ama eski anakartlarda sıkıntı çıkartabiliyor, 1600 ü geri verme şansın olursa alıp dene olmassa geri verir 1333 alırsın
peki karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
~Soopr.Owl*
kullanıcısına yanıt
pc açılmaz
1600 Mhz ise ram ve 1333 hızını destekleyen anakart varsa, ram 1333 Mhz'de çalışır diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Xanax70
1600 Mhz ise ram ve 1333 hızını destekleyen anakart varsa, ram 1333 Mhz'de çalışır diye biliyorum.
evet onu da belirttim biliyorum ancak işin garip tarafı 1333mhz 75 lira 1600mhz 72 lira hani dedim hem daha ucuz hem daha iyi bir sorun olmayacaksa onu alayım ama arkadaş bilgilendirdi beni dediği gibi yapacagım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme