Şimdi Ara

134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı
    amazon
    Anker PowerCore Select 20000mAh Powerbank 2Port PowerIQ, 12W+18W, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XKFV145

Anker markası hakkında:https://en.wikipedia.org/wiki/Anker_(company)

Tek Port Çıkış: 5V 3A(15W), 9V 2A(18w), 12V 1.5A(18W)

İkili Port Çıkışı: 5V 3A(15W Max)

USB-C kablo, Lightining kablo ve AC adaptörü dahil değildir. Şarj etmek için MicroUSB kablo dahildir.

134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bunların da sarj dolum süreleri yaklaşık bir gün sürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    18w ile 6.5saat yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam 9-12 arasında Hepsiburada'da 10.000'liği indirime girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 3 Ağustos 2020; 15:33:35 >

• Süperbox'u çalıştırıyorum bu powerbank ile diğerleri çalıştırmıyor. Macbookta sanırım sadece bu aletle şarj oluyormuş.

• ben bunu satin aldim type c hem giriş hem çıkışı var ve lightning ile şarj olabiliyor.

• Gerçek 20000 değil daha düşük gibi söylentiler de var onu nasıl öğrenebiliriz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel powerbank,tavsiye ederim.

• Kendi Şarj olurken şarj edebiliyor mu acaba. Kesintisiz çalışması gereken bir cihaza güç kaynağı olarak almayi düşünüyorum.

• trygoly T kullanıcısına yanıt
    Bu daha alınabilir duruyor bence.

• muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Yorumları güzel değil ama

• trygoly T kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir şey bakınıyorum ama type-C neden hala yaygınlaşamadı akıl alır gibi değil belli yıldan sonra neredeyse çoğu telde artık var, PB konusunda çok geriden geliyorlar veya zamanında çok ürettiler şimdi elden çıkarmaya bakıyorlar başlıktaki Anker gibi.

Baseus kabloda güzel ama PB'de mutlaka kötü yorumları var, insan kuşkulanmıyor değil, ikna edemiyor.

Bu işin babası Anker'dir ama neredeeee uygun fiyata type-C'li modeli.

Üstteki Spigen'de iyi değil, bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ağustos 2020; 17:44:6 >
  • ccsn C kullanıcısına yanıt
    Baseus iyi marka aslında, tesadüf müdür ürün üretim hatalı mıdır bilmiyorum. Ürünün vadettikleri güzel.

• Anker 20000 mah trendyol da 155 tl. 50 tl kod ile 105 tl ye alınır. Çek satışta 50 tl indirimli hesap 5 tl ye alınıyor. Olay 110 TL ye halledilir

• quote:

Orijinalden alıntı: trygoly

ben bunu satin aldim type c hem giriş hem çıkışı var ve lightning ile şarj olabiliyor.https://www.amazon.com.tr/Baseus-20000-Type-C-qc3-0-29707/dp/B013GHQ56G/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=baseus+mini+q&qid=1596459519&s=electronics&sr=1-1
    Amazon yorumlarını okudunuz mu?

• Xiaomi redmi 20.000 tavsiye ederim. Yalandan mAh yazanlar gibi degil, 20.000'in hakkini veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bu tarz bir şey bakınıyorum ama type-C neden hala yaygınlaşamadı akıl alır gibi değil belli yıldan sonra neredeyse çoğu telde artık var, PB konusunda çok geriden geliyorlar veya zamanında çok ürettiler şimdi elden çıkarmaya bakıyorlar başlıktaki Anker gibi.

Baseus kabloda güzel ama PB'de mutlaka kötü yorumları var, insan kuşkulanmıyor değil, ikna edemiyor.

Bu işin babası Anker'dir ama neredeeee uygun fiyata type-C'li modeli.

Üstteki Spigen'de iyi değil, bulaşmayın.
    bunlar hep eski üretim mallar o yüzden type c yok
  • Yalandan yada gerçekten mAh yazsın, en kral 20000 mAh olanı 12 13 bin verir.

• Micro usb bağlantıdan kurtulalı yıllar oldu, tüm şarj cihazlarım type-c ve hızlı şarj destekli oldu. Ama bu powerbank'lerin özellikle ucuz olanları hala micro usb. Type-c olmayanına yüz vermeyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hızlı şarj ettiğine eminmiziniz wat değerini yüksek tutup satmaya çalışıyorlar quick şarj 3.0 4.0 desteği olduğu yazmıyo

Wat ve amperle kandırıyorlar bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.