Şimdi Ara

134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı
    134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 9T Pro da kullanıyorum hızlı şarj da destekliyor. Canavar gibi daha ne olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam ihtiyacım olan şey sanırım. Red Mi 7 yi satıp Iphone 8'e geçmek gibi bir hata yaptım. Sarjı içiyor mübarek. Sipariş geçtim. Konu için teşekkürler.
  • Bende sipariş geçtim 1 tane
  • Benim anladığım anker 20.000mah cihaz 5V - 9V - 12V şarjları basabiliyor. Fakat usb'den 12V laptopa giriş ucunu(jack) nasıl hallederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 4 Ağustos 2020; 1:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan 0 dan %50 ye kaç dakikada doldurduğu piriz seviysesindeyse yorumlarsaki gibi yarım saatte %50 yapabilirse güzel üründür

• cohannan kullanıcısına yanıt
    evet okudum ama ben bir problem yaşamadim.
  • Baseus mini q için hızlı şarj olmuyor ve 9 buçuk saatte doluyor denilmiş. Bilginize. Bende Xiaomi Mi 3.0 var 2 tane. Bir yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum. Ancak fiyatları pek düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Yalandan yada gerçekten mAh yazsın, en kral 20000 mAh olanı 12 13 bin verir.
    Elimde 10000mah tplik var. Dolum testlerinde 10400ün üstünde çıkıyor. Boşaltımdaysa 7400leri görüyor. Kaliteli pil ve kaliteli devre kartı varsa ve ortam ısısı müsaitse 20000mah kaliteli powerbank rahat 14000leri verebilir.

Bu arada millet dönüşüm olayını pek bilmediği için genelde powerbanklerin altına 3000mah telefonumu 2 kere doldurdu içinde biraz kaldı 1000mah değil falan yazanlar oluyor. Hatta bazıları direkt telefon marka model vermeden telefonumu 3 kere doldurdu falan diyor. Tamamda hangi telefonu. 600mah bataryalı tuşlu telefonmu 5000mah kapasiteli normal telefonmu.

Tplink powerbankte kendi yaptığım testler:

134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı134,9 TL Anker PowerCore Select 20000mAh 18W PowerIQ 2.0 Taşınabilir Şarj Cihazı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir cihaz gösterilen değeri veremez. Önemli olan gerçek değerinin kaç olduğu onuda ölçüp yazan varsa oradan öğrenebilirsiniz ya da youtube belki
  • trygoly T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz Bilgi için. 11pro kullanıyorum. Başlıktaki ürünü alcaktım 135tl, ama bir de 40 TL civarı kaliteli bir usb-lightning kablo almam gerekecekti.
    Sizin paylaşmış olduğunuz üründen sipariş verdim, orjinalin şarj kablosu ile kullanabileceğim sanırım. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt
    hızlı şarj için her türlü lightning tip-c kablosu lazım ama iphone için.
  • trygoly T kullanıcısına yanıt
    Hocam, macbook pro, iphone vs cihazlar var ama type c girişli cihazım yok, Type c hem in hem out olduğuna göre type c-usb type c - lighting 8pin kablolarla bu powerbank ı kullanmanın mevcuttaki usb çıkışlı powerbanklardan daha verimli bir kullanım imkanı olur mu ?

• Bende de bu Powerbank'tan var. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi kendisi şarj olurken 5v 2.2 ve 9v 2a diye yazıyor. Quick charge 3.0 destekli bir şarj aleti ile doldursam alet buna direkt 9v 2a mi verecek yoksa powerbank qc3 destekli olmadığı için 5v 2a ile mi dolduracak? Hızlı doldurmak için sadece 9v 2a olan bir adaptör mü almalıyım yoksa qc3 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Yalandan yada gerçekten mAh yazsın, en kral 20000 mAh olanı 12 13 bin verir.
    ROMOSS'dan daha iyisi yok. Baseus Ramoss'un yanında bana çöp gibi geliyor. Bir de GP markalı powerbank öneririm gerçek değere yakın ve pili kaliteli. Yalnız Romoss 1 numaradır ve 2 numaraya da basar.
    Türkiye'de bulmak zor,sahibinden de biri getirmiş satıyordu 30000 mah 230 TL. Son çıkan plus modeli ve her giriş çıkışı mevcut. Ben İstanbul'da birinden buldum 3 tane aldım. 20000 mah değer,en az 19000 veriyor.
    Powerbank düşerse,ıslanırsa,yüksek ısıya maruz kalırsa zarar görür,erir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Bende de bu Powerbank'tan var. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi kendisi şarj olurken 5v 2.2 ve 9v 2a diye yazıyor. Quick charge 3.0 destekli bir şarj aleti ile doldursam alet buna direkt 9v 2a mi verecek yoksa powerbank qc3 destekli olmadığı için 5v 2a ile mi dolduracak? Hızlı doldurmak için sadece 9v 2a olan bir adaptör mü almalıyım yoksa qc3 mü?
    Doğrudan cevap veremem ama şöyle diyim.
    Alet dün elime ulaştı LG V30+'ın şarj aleti ile (5V 1.8A - 9V 1.8A Quick Charge 3.0 destekli) doldurdum.
    Bana baya hızlı doldu gibi geldi, 7 gibi şarja taktım ilk ışık yanıp sönüyordu, 11'de şarjdan aldım son ışık yanıp sönüyordu aldığımda.
    Muhtemelen %70ini falan 4 saatte doldurmuştur tam şarjı max 5.5 saat civarında yapar diye tahmin ediyorum.
  • ya güzel de 20 bin hiç pratik değil, taşınmıyor akü gibi
  • Güren kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Güren kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj aleti aldım ve denedim.
    Kuulaa Quick Charge 3 şarj aleti ile

16:40-19:50 %0➡️%50 (~3 saat)
    19:50-21:40 %50➡️%75 (~5 saat)
    21:40-23:30 %75➡️%100 (~7 saat)

3 saatte %50 gayet güzel bir değer.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.