Şimdi Ara

134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ahaha anket falan baya garip olmuş 134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi) 

• Bizim mahalle sizin mahallenin zulmünü çok gördü de sizin mahalle hiçbirşey görmedi. Bak sizin kafa 25 sene önce buydu.

134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi)Yeni Şafakyoutube
    28 Şubat darbe sürecinde, eğitim hakları engellenen başörtülü öğrenciler terörist muamelesi gördü. Okul bahçesine dahi alınmadı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde diploma töreninde yaşananlar ise hala hafızalardan silinmedi. Diploma töreninde bölüm birincisi olan başörtülü öğrenci sahneden zorla indirilerek, okul personelinin saldırısına uğradı. İşte 28 Şubat sürecini belki de en iyi anlatan görüntüler.
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-LoLdnbGKU

suan elinize fırsat geçse şunları 80 sene yaptığınız gibi aynen uygularsınız. Zaten birçok özel sektör şirkette sizin mahallenin patronları bunları aynen uyguluyorlar.

Sen teröristle aynı fikri paylaşırsan millette haklı olarak "ne oluyor arkadaş" der. Kimi neyi desteklediğinize dikkat edin o zaman.

TBB başkanı çıkıp ordumuzu kimyasal silah kullandı diye avrupa medyasında karalıyor iftira atıyor pkk denen terör örgütü kanallarına çıkıyor sonra içeri alınıyor sizin mahalle ayağa kalkıyor ifade özgürlüğü diye. Öyle bir ifade özgürlüğü yok. Geçin bu işleri.

@emrekaradag cevap veremediklerini bloklayınca kendini haklı oldu zannetme. Doğrular değişmez. Bak benim blokladığım kimse yok kimsenin beni alıntılamasından korkum da yok. Para aldığımı ispat et, öyle boşa yalandaroğlu gibi sallamayı iftira atmayı bırak. İşinize gelmedi mi "para alıyor yeahh" . Bırakın bu safsataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 21 Kasım 2022; 13:19:29 >

• İfade ozgurlugu kesin gercektir bugun olmasa yarin çıkar zorla güzellik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

Açık konuş, mert ol. Size zulüm yapan kim?

• astegon kullanıcısına yanıt
    partizan partizana partizan diyor.
    134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 21 Kasım 2022; 14:07:43 >
  • Musk ve clickbait medya milleti yiyor. Trump'ın geri döndüğü falan yok, en azından şu an için. Hesabı açılmış ama Twitter'a geri dönmeyeceğim diye açıklama yaptı.

Sana uzuuuun uzun anlatırdım o zamanlar yaşadıklarımı da, değmez.

Ben, astegon, o dönem sizlerin yanındaydım. Bu kimliğimle hem de. İnsanlar bana "Ne işin var onlarla" diyerek hakaret bile eder, beni dışlarlardı.

Ama emin ol, sizin mahalle gücü ele geçirince önce bizim gibi size el uzatanları, haksızlık karşışında sizin yanınızda polisten cop yiyeni (evet ben de yedim, evet soruşturuldum, evet göz altına alındım) önce tekme tokat ile savuşturdunuz "Bizden değil" diye sonra da size iyilik yapanları ötekileştirdiniz kendi siyasi ve iktisadi ikbaliniz için.

Gelmiş bana neler diyor. 80 yıl boyunca sanki her alanda zülmedilmiş gibi laf ediyorsunuz. Yaşananlar 90'lı yolların zamanında yaşandı ve yanlıştı. Siz de tabi bu durumu çok güzel kullandınız gücü ele geçirmek için.

Şimdi de aynı laflardan yeniden bir mağduriyet yaratma hevesinizi gülünç buluyorum. Şu an da tam aksine bir bakın etrafınıza baş örtülü ise +1 önde başlıyor bir aday. Hiç boşuna tatava yapmayın.

Asıl ayırımcılılığı, vicdansızlığı sizin mahalle şu son 15 yılda dibine kadar yaptı. Yanlışa yanlış ile cevap verdiniz. Ve emin olun sizin çocuklarınız, torunlarınız "NEDEN" diyecekler. Çünkü biz zamanında sizin mahalleye haksızlık edenlere NEDEN dedik. Sıra sizde.

Ama emin ol, sizinkisi bizlerinkinden çok daha uzun sürecek!

• DISTURBED kullanıcısına yanıt

Ben partizan felan değilim.

Ama sizin mahalleden olmadığım kesin.

Hadi canım hadi...

• Twitterda böyle sonuç varsa Cumhuriyetçiler gümbür gümbür geliyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Kasım 2022; 19:43:5 >
  • Dönmek için ibr neden göreniyorum demiş.

Adam kendi platformunu kurdu. Dönerse kendi yatırımını bitirir.

Twitter hesabı küfürden, hakaretten, ırkçılıktan kapatılmadı "müritlerini" meclise kışkıştırıp saldırttığı için kapatıldı. Avrupa ile Abd'yi karıştırmayın. Avrupa'dan rahat rahat vize alıp gidebilen bölücü terör örgütleri Abd'ye kolay kolay adım atamazlar.

Abd'nin sistem veya toplumsal olarak eleştirilecek çok yönü var fakat sırf eleştirmiş, laf sokmuş olmak için goy goy yapmaya gerek yok. Kaldı ki Trump'ın hesabını askıya alan platformu üzerinde manipülasyon yapması nedeniyle bir özel şirket.

Twitter'dan müritleri üzerinden popülizm ve oy için bize demediğini bırakmayan sarı kafayı sırf Abd'yi gömmek için savunun siz, yarın öbürgün Trump yeniden başa gelirse kamuoyunun nabzına göre ilk fırsatta bize kim bilir neler yapar.

Trump'ın bir omurgası, duruşu olduğunu sanan arkadaşlar Trump kağıttan kaplandır. Küçük Avrupa ülkelerinin liderlerine toplantılarda el kol - itiş kakış ile ego tatmini - pr yapar, el sıkışırken güç gösterisi yapmaya çalışır. Bunu Kuzey Kore, Suudi Arabistan, İran liderleri yapsa normal karşılanır eğleniyor garibim dersin, ulan zaten dünyanın en büyük ekonomisi, ordusuna sahipsin bilek gücü ile güç gösterisi yapmaya çalışmak ne134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi) 

Savunulan sarı kafanın müslüman azınlıklar, müslüman ülkeler ve politik sorunlarımız için bizim hakkımızda mitinglerinde kullandığı aşağılayıcı - rencide edici terimleri yok saymak kabul edilebilecek bir şey değildir. Kendi ülkesi içinde oluşturduğu riskler az buz şeyler değil.

134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi)
    134 milyon kişinin gördüğü Twitter anketinin sonucu: Donald Trump geri döndü (Güncellendi)www.aa.com.tr
    ABD Genelkurmay Başkanı'nın, Trump'ın Çin'e saldırabileceği endişesine ilişkin Pekin'e güvence verdiği iddia edildi
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abd-genelkurmay-baskaninin-trumpin-cine-saldirabilecegi-endisesine-iliskin-pekine-guvence-verdigi-iddia-edildi/2364914

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Kasım 2022; 21:51:28 >

• oo reis tekrardan sahalara dönmüş

• Nedense tüm ilgi çeken sert çıkışlarına rağmen hala Donald Trump başkanmış gibi hissediyorum, Joe Biden sessiz devam etmeyi tercih ettiğinden gönlümüzde ve zihnimizde Donald Trump hala yerini koruyor...

Twitter anketinin sonucu olması gerektiği gibi çıkmış, Donald Trump arada kimsenin ses çıkaramadığı konularda ampul yakıyordu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.