Şimdi Ara

1340 mb paylaşımlı intel ekran kartı, 128mb ı kullanıyor. ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 - 2 ay once aldıgım SONY NS21M laptop vatanda özellikleri arasında 512mb paylasımlı olarak gorunuyor ekran kartı fakat pc de ozellıklerden baktıgımda 128 mb ı ayrılmıs kullanılması ıcın :s 512 yada pcde gosterdıgı gıbı bunu 1340 yanı tam olarak kullanmak ıstıyorum .. fikri olan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingElseMatters -- 15 Haziran 2009; 23:37:16 >

• biosta graphic memory size gibi bir ayar olması lazım.bir kontrol et.
  • yanlış bilmiyorsam o dediğin bellek miktarına ihtiyaç duyduğu zaman ulaşıyor.nomal masa üstünde düşük bellek kullanıyor
  • bnde öyle düşünmüştüm ama bi oyunda görüntü kalıtesını yukseltmeye calıstıgımda ekran kartı yetersız uyarısını verdı ki oda pes 2009 :) bliomusun bılmıyorumda yanı 512mb bıle olsa yeter bahsettıgım oyun ıcın high quality secenegıne.
  • iş bellekte bitse keşke .ozaman 60-70 dolarlık kıytırık 512 mb karlarla bütün oyunları oynardıkiş burda gpu ya düşüyor malesef.zannedersem sizin laptop ekran kartı bu Intel 4500MHD Max. 1320 MB .o yüzden pes 2009 gibi bir uoyunda yetersiz kalması gayet normal ayarları minimuma çekip oynamayı deneyin oynatır bir ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 16 Haziran 2009; 0:30:24 >
  • evet ekran kartım bu Intel 4500MHD Max. 1320 MB. dandik kart dıosun zaten masaüstü çözünürlüğü arasında 1280 x 1024 bu cozunurluk bıle yok....
    moralim bozuldu
  • Laptopun ekranı 4:3 değilki 1280*1024 çözünürlüğü olsun. Laptopunuzun max çözünürlüğü 1280*800 dür. Biostan vganızın boyutunu 256 yada daha yüksek boyuta getirip vga nızın driverini directx 9.0c yi yükleyip deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum laptop tümleşik ekran kartları desktop gibi değil bende de (İNTEL GMA X3100) 384 mb max vga var fifa 2008 i çok kötü oynatıyor(normalde dandik 256 bile oynatır fifa 2008 i mesela x550 ati) ama laptopta oynayamazsın evet elindeki kart tümleşik olduğu için ve notebook kartı olduğu için dandik ekran kartının (çekirdek hızı/ram hızı olarak) oynatmaz gayet normal bir durum yani min oynarsan düşük graphicte oynarsın ancak.o da berbat bi şekilde tabi:) Laptop ekran kartı ile desktop ekran kartını kıyaslamayın harici olmadığı sürece yani laptop tümleşik ile desktop tümleşik kıyaslanmaz hariciler elbet kıyaslanabilir iyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.