Şimdi Ara

135 Dolara Tornado fx5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com da 135 dolara tornado fx5600 ekran kartı var.128 mb,DVI var.Bu kart,marka bu fiyata iyimi,tavsiye eder misiniz?
    Birde "Bus yapısı: AGP 8X - 2.1 GB/s" yazıyor,bu 2.1GB/s noluyo?

http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=614&pf%5Fid=bd15586

• Genelde tornado alıpta süper kart diyen kimseyi duymadım, ama kötüleyen bir sürü post okudum. Bence 2-3 defa daha düşün derim.
  • www.darkhardware.com da incelemesi var
  • bi 5 10 dolar daha koyup msi fx5600 al derim
  • Tornado orta sınıfın en iyilerinden biri bence.
  • Bence de değil.
    +1 ratip Tornado mu MSI mi???
  • Bence tornadoların alayı rezil
  • bende tornado fx5600 var 2001 skorum 9800 küsür - 2003 ise 2850,,
    gerçi bu testlere pek önem vermiyorum ama sana ölçü olsun.. ayrıca cddeki drıverları kurdum üşendiğimden... call of duty yi 1024-768 full detayda akıcı oynuyorum ( kalkıpta 5600 larla doom3-hf2 oynanmaz ) yani daha ne olsun .. ramlari 3.6 ns 275/550 çalışıyor.. bir problem gözükmüyor.. bence şimdilik idare edebilecek bir kart , ileride r420 ler çıksın o zaman baba bi ATİ alırız. O zamana kadar idare eder bir kart..

xp2500+
    512 ddr
  • valla tornado'nun ürünlerinden memnunum 64bit'lik fx5200 hariç hepsi orta üzeri performans sağlıyor. Elbette bi MSI ile yarışamaz ama fiyat performansı en iyi olan kart bence tornado.
  • tornado adınada iş yok baksana msi adı da guzel okunuşuda .... ama bana kalırsa grafık kart winfast tek geçerim bide asus ikisi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FuKaRa</i>
    <br />tornado adınada iş yok baksana msi adı da guzel okunuşuda .... ama bana kalırsa grafık kart winfast tek geçerim bide asus ikisi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

o kadar bilimsel ve teknolojik konuştunki... kafamı duvardan duvara vuruyorum , pişman oldum tornado aldım diye
  • Bilinen ve denenmiş markalardan fazgeçme derim. Garanti ve satış sonrası müşteri memnuniyeti için..

asus,msi gibi markalarla fiyatta aralarında uçuk farklar yoksa asus veya msi alman yararına olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.