Genelde tornado alıpta süper kart diyen kimseyi duymadım, ama kötüleyen bir sürü post okudum. Bence 2-3 defa daha düşün derim.
www.darkhardware.com da incelemesi var
bi 5 10 dolar daha koyup msi fx5600 al derim
Tornado orta sınıfın en iyilerinden biri bence.
Bence de değil. +1 ratip Tornado mu MSI mi???
Bence tornadoların alayı rezil
bende tornado fx5600 var 2001 skorum 9800 küsür - 2003 ise 2850,, gerçi bu testlere pek önem vermiyorum ama sana ölçü olsun.. ayrıca cddeki drıverları kurdum üşendiğimden... call of duty yi 1024-768 full detayda akıcı oynuyorum ( kalkıpta 5600 larla doom3-hf2 oynanmaz ) yani daha ne olsun .. ramlari 3.6 ns 275/550 çalışıyor.. bir problem gözükmüyor.. bence şimdilik idare edebilecek bir kart , ileride r420 ler çıksın o zaman baba bi ATİ alırız. O zamana kadar idare eder bir kart..
xp2500+ 512 ddr
valla tornado'nun ürünlerinden memnunum 64bit'lik fx5200 hariç hepsi orta üzeri performans sağlıyor. Elbette bi MSI ile yarışamaz ama fiyat performansı en iyi olan kart bence tornado.
tornado adınada iş yok baksana msi adı da guzel okunuşuda .... ama bana kalırsa grafık kart winfast tek geçerim bide asus ikisi
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FuKaRa</i> <br />tornado adınada iş yok baksana msi adı da guzel okunuşuda .... ama bana kalırsa grafık kart winfast tek geçerim bide asus ikisi <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o kadar bilimsel ve teknolojik konuştunki... kafamı duvardan duvara vuruyorum , pişman oldum tornado aldım diye
Bilinen ve denenmiş markalardan fazgeçme derim. Garanti ve satış sonrası müşteri memnuniyeti için..
asus,msi gibi markalarla fiyatta aralarında uçuk farklar yoksa asus veya msi alman yararına olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme